Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witam, proszę o namiary na niedrogi nocleg w okolicach Bratysławy; kiedyś ktoś tu polecał nocleg w Bosarkany , ale nie mogę znaleźć w necie tego pensjonatu
tutaj nocowalem w zeszlym roku - ze sniadaniem (na ktore btw nie chcialo mi sie czekac) cos kolo 60 pln, czysto. Tylko nie ma parkingu Nocowalismy w 9 osob i miejsca bylo
adres mam wklepany w automape: senec. slnecne jazera - juh. Jak tak wpiszesz to Cie elegansio doprowadzi pod penzion.
borsalino4 napisał(a):witam, proszę o namiary na niedrogi nocleg w okolicach Bratysławy; kiedyś ktoś tu polecał nocleg w Bosarkany , ale nie mogę znaleźć w necie tego pensjonatu