Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocleg na jedną noc.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Berjal
Autostopowicz
Nocleg na jedną noc.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Berjal » 30.06.2009 22:21

Witam.Właśnie dotarłem do Puli i z kafejki postanowiłem napisać bo tu tragedia z tym jest.Planowaliśmy objazdówkę w dół do Czarnogóry i z powrotem, ale już wiem że problem z jednodniowym noclegiem jest duży.Wszędzie albo siedem albo niestety nie ma:(.Oczywiście wiadomo dla czego(to se ne oplati). Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii, albo wie gdzie "nie marudzą"? Sugerowałem się wypowiedziami- "w ciemno jechać, miejsce będzie" - ale ja nie chce na 7 dni :(.Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 30.06.2009 22:29

Takie miejscówki są ok. dwukrotnie droższe(oczywiście na wybrzeżu bo tranzyt rządzi się swoimi prawami np. Plitvice) i też nie ma gwarancji że Cię przyjmą. Jeżeli to aprobujesz to rzuć gospodarzowi cenę jaką możesz zapłacić za jedną noc.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 30.06.2009 22:53

No pewnie może być problem z jednodniowym noclegiem ....ale może to i zależy od miejscowości ?

W tamtym roku miałem jednodniowe okienko miedzy pobytami w dwóch miejscowościach , pojechałem do Żuljany zobaczyć jak tam jest , właśnie zakładając zobaczenie na drugi dzień Dubrownika

Na początku miejscowości była informacja turystyczna , poszedłem tam , facet podzwonił i miałem nocleg , jedynie właściciel prosił o zwolnienie lokalu przed 10 żeby mógł posprzątać przed przybyciem następnych gości , a policzył wg. normalnej taryfy - 50Eu .

Oczywiście przy jednodniowym noclegu należy się liczyć z większym kosztem noclegu .
Berjal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Berjal » 30.06.2009 23:16

Ja trzymam się głównie wybrzeża a ponieważ czytałem że kryzys, że dużo apartamentów wolnych itp, to myślałem że nie będzie z tym problemu.A tu nawet na polach namiotowych kręcą nosem...Może ich kryzys nie dopadł?Tu w Puli udało mi się znaleźć na 2 dni apartament za 92e (2doby/2osoby).Już się boję co będzie dalej...następny planowany przystanek Karlobag
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 30.06.2009 23:32

46 Eu za dobę to jeszcze jako tako jak na krótki pobyt , poza tym pocieszę CIę - wydaje mi się że akurat Istria jest najbardziej zatłoczona dalej do Szybenika powinno być luźniej .

A kryzys jest - czytałem w ich gazcie internetowej że do czerwca mieli o 9% mniej turystów niż w ubiegłym roku , a do tej pory cały czas był trend wzrostowy ....

Życzę wytrwałości i głowa do góry !!
:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2009 05:58

O ile są miejsca w terminie w którym jedziesz to nocleg w HR, nawet na jedną noc, znajdziesz bez problemu
Takich informacji szukaj na stronach, gdzie rezerwuje sie m.in. krótkie czy tranzytowe pobyty:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nocleg na jedną noc.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone