Lednice napisał(a): nigdy w życiu by tam nie zamieszkała na stałe
.png)
Lednice napisał(a): nigdy w życiu by tam nie zamieszkała na stałe
.png)
gego napisał(a):Nooo bardzo ciekawy wątek (szczególnie dla mnie)
Będę śledził z zainteresowaniem ogromnym, już niedługo może się przydać.
Pozdrawiam
![]()
![]()
margaret-ka napisał(a):Lednice napisał(a): nigdy w życiu by tam nie zamieszkała na stałe
Nie patrzyłam na Maroko pod tym kątem, ale po zastanowieniu, gdybym miała wybrać coś z kontynentu afrykańskiego dla europejczyka nie była by to wcale zła lokalizacja. Regularna cywilizacja w dużych miastach i egzotyka na wyciągnięcie ręki, tzn. z dojazdem całkiem przyzwoitymi drogami. Bajeczne plaże nad oceanem, klimatyczne miasteczka, wysokie góry (z możliwością uprawiania sportów zimowych), pustynia, niezłe żarcie i owoce na deser... Ja bym nie narzekała.
.png)
margaret-ka napisał(a):gego napisał(a):Nooo bardzo ciekawy wątek (szczególnie dla mnie)
Będę śledził z zainteresowaniem ogromnym, już niedługo może się przydać.
Pozdrawiam
![]()
![]()
Dla Ciebie to będzie lajcik, taki afrykański deserek po tym co już przeżyłeś i zobaczyłeś.![]()
Nawet nie wiesz jak bardzo (ale tak pozytywnie) zazdraszczam Ci tej Afryki. Sama nie mam tyle odwagi, a moi towarzysze na takie hasła kręcą sobie wymownie kółeczka na skroni.
.png)
tercja napisał(a):
a można wiedzieć, na jakie hasła?
.png)
.png)
.png)
.png)

margaret-ka napisał(a):
Dla Ciebie to będzie lajcik...
margaret-ka napisał(a): zazdraszczam Ci tej Afryki. Sama nie mam tyle odwagi, a moi towarzysze na takie hasła kręcą sobie wymownie kółeczka na skroni.

.png)
.png)
Vjetar napisał(a):Hej.
Tak patrzę i zwiedzam razem z Wami.
Pozdrawiam
.png)