.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Nie wiem dlaczego plaże na Istrii kojarzyły mi się z betonema tu taka ładna plaża. No i ten widok na morze z Vrsaru
.
.png)

.png)
piekara114 napisał(a):Vsar odwiedziliśmy bardzo krótko, w czasie drugiego pobytu na Istrii i jakoś nas nie zachwycił, a tu widzę, że przydało by się okolicę znowu odwiedzić....
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Pomnika jabłka w 2018 na pewno nie było.
Lubię takie atrakcje, więc bym go nie przeoczyła
.png)
travel napisał(a):maslinka napisał(a):Pomnika jabłka w 2018 na pewno nie było.
We Vrsarze co roku pojawiają się nowe kamienne atrakcje , za sprawą corocznej letniej Szkoły Rzeźbiarskiej
Lubię takie atrakcje, więc bym go nie przeoczyła
A ja coś przeoczyłam , tylko się nie przyznam
.png)
CROberto napisał(a):Myślę ,że rejon Hotelu Delfin by Ci się spodobał...
I jeszcze coś dla lansu...
piotrf napisał(a): Ja cały Vrsar przeoczyłem , czego żałuję oglądając Twoje zdjęcia . Teraz kombinuję czy i kiedy uda się tam znowu pojechać , w ubiegłym roku jakoś umiałem sobie przetłumaczyć , że będzie 2021 rok - na powtórki idealny , ale . . . czekam . . .
Póki co z okazji Dnia Kobiet życzę samych wspaniałości życiowych i podróżniczych , bez zagrożeń covidowych![]()
![]()

.png)

.png)
travel napisał(a):Ale hitem okazał się pewien Pan,tak na oko 20 lat od nas starszy , który pewnego dnia nie wiadomo skąd pojawił się obok nas w samych kąpielówkach . Rzucił w naszym kierunku krótkie "Guten morgen" , opuścił gacie i wskoczył do wody![]()

.png)
maslinka napisał(a):Kocie osiedleSpędziłabym tam dużo czasu
Chociaż koty pewnie często wyłażą ze swoich domków
Tych wszystkich knajpek w maju oczywiście nie było (ewentualnie były zamknięte). Podobnie jak kociego osiedla
piekara114 napisał(a):travel napisał(a):Ale hitem okazał się pewien Pan,tak na oko 20 lat od nas starszy , który pewnego dnia nie wiadomo skąd pojawił się obok nas w samych kąpielówkach . Rzucił w naszym kierunku krótkie "Guten morgen" , opuścił gacie i wskoczył do wody![]()
I to mi się w Chorwacji bardzo podoba, luz i tolerancja. I od razu mam przed oczami kontrowersje zdjęcie konkursowe "Wolność", które wg mnie oddaje klimat Chorwacji....
Powrót do Nasze relacje z podróży