Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.04.2013 16:31

lubelski napisał(a):.....hmmmmm....a jednak chytry... :mrgreen: :mrgreen: no..dusigrosz..na flachę żałuje

Obalim. :mrgreen:
Nie lękaj się. :mrgreen:
voite
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) voite » 05.04.2013 17:42

anakin napisał(a):
voite napisał(a): Ogólnie to ofertę mają niezłą, jeśli chodzi o zawartość, ale ceny nie do przyjęcia, przynajmniej dla mnie.

Tyle, że oferta to zawartość + cena, nie? :wink:

A ja sobie spokojnie czekam na drugą zwrotkę.
W sumie to smutno mi trochę....nie dzwonią...nie piszą....Obrazek

Mam dziwne wrażenie (po lekturze tego wątku), że zdecydowanie lepiej są traktowani obecni abonenci C+.A motłoch z n, jakoś dziwnym trafem po macoszemu. :?
Ale pewnie to ich wina...
Czaby konsultantki zapytać... :mrgreen:

no toż przecież to napisałem.

A do mnie jako do abonenta C+ już dzwonili i nawet dwa razy, za drugim razem jednak nie miałem czasu i do dziś mnie męczy to co tam za wspaniałą ofertę mieli, bo później już cisza, hmmm strategie zmienili czy co ?
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 05.04.2013 19:44

krispinus napisał(a):Należę do tych "lepiej traktowanych"...
Nikt się mną jeszcze nie zainteresował. :cry:
Jest mi ciężko, czuję się odtrącony i powoli zamykam się w sobie. :(
Jak żyć :?:

Przypadkiem sam nie dzwon. Dowiesz sie, jak Maciek, ze juz listy do Ciebie dawno wyslane (nawet odebrales ;) ) a i telefonow to ze dwadziescia bylo :-)
Mam trzy N-ki i tez cisza :(
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 05.04.2013 19:51

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.04.2013 19:56

dids76 napisał(a):Mam trzy N-ki i tez cisza :(

Oj, to nie wywołuj wilka z lasu bo jak Cię trzy Honoraty dopadną......... :mrgreen:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 05.04.2013 20:00

dids76 napisał(a):Mam trzy N-ki.....

chyba cisza przed burzą się nie zdziw, jak już migrację Ci zrobili do nc+ przecie listy wysłane i co więcej już zapewne je odebrałeś, a i telefonów multum było tylko nagranie gdzieś się zapodziało :mrgreen: :mrgreen: tylko nie mów że nie pamiętasz jak dzwonili do Ciebie :lol:
Ostatnio edytowano 05.04.2013 20:06 przez barti75, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2013 20:01

..cza się było śmiać :?: .... 15 minut temu na drugą umowę dzwonili 8O 8O
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 05.04.2013 20:02

lubelski napisał(a):..cza się było śmiać :?: .... 15 minut temu na drugą umowę dzwonili 8O 8O

i co ????? :wink:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 05.04.2013 20:04

lubelski napisał(a):..cza się było śmiać :?: .... 15 minut temu na drugą umowę dzwonili 8O 8O

niezły dym skręciłeś jak tak wydzwaniają do Ciebie, ja widać zbyt kulturny byłem w rozmowie z konsultantem więc do mnie nie dzwonią, chyba że mego wypowiedzenia Honorata jeszcze nie odebrała :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2013 20:10

nie no mam dwie umowy na "n"-kę..wzięte w przeciągu 2 dni więc pewnie po numerach jakowyś lecą... a co się pytasz.. z Polsatu odbieram... :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.04.2013 20:17

lubelski napisał(a):nie no mam dwie umowy na "n"-kę..wzięte w przeciągu 2 dni więc pewnie po numerach jakowyś lecą... a co się pytasz.. z Polsatu odbieram... :mrgreen:

Toś Ty............patyk, kolego.
Dwie n-ki, Polsat...no..no....respect! :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2013 20:19

etaj..ojtam..druga "n"-ka dla syna była...a Polsat mam teraz na 3 miechy za free :mrgreen: bo "n"-ka spakowana ci ona jest..wuju... :mrgreen: :mrgreen:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 05.04.2013 20:22

cronaturki napisał(a):http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13686362,Tomasz_Lis_ostro_krytykuje_platforme_NC____Zlodziejstwo.html#BoxBizTxt

nie przepadam z Lisem, ale tu się z nim zgadzam w 100%(wiem wiem zaraz się odezwą głosy że zniuchał dym i się lansuje) być może, ale jest to narazie pierwsza znana osoba, która mówi wprost o całym tym bajzlu i robieniu ludzi w trąbe, gdyby nasi posłowie zainteresowali się tematem a nie zajmowali się gów... typu karaluch czy pluskwa, albo zamachem czy też jego brakiem, lub tym czy w kamieniach na szaniec był homoseksualizm czy też go nie było to, to w kraju byłoby lepiej zwykłym podatnikom, niestety podatnicy są potrzebni tylko co 4 lata wtedy każdy z tych ponad 400 wybrańców narodu(z immunitetem potrzebnym, aby mandatów nie płacić) próbuje wciskać kit jaki to on git jest i co zrobi, a z reguły nie robi nic, poza podnoszeniem łapy zgodnie z wolą guru danej partii.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2013 20:23

lubelski napisał(a):etaj..ojtam..druga "n"-ka dla syna była..

hmmmmmmmmmmmm... nic nie wiem żebym miał jakąś enkie ale może nie wsio ogarnąłem :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2013 20:28

..bo 20 lat nazad to byśmy se mogli przy flaszce w domu pogadać..i łykali byśmy te ichnią promocję jak pelikan ryby :mrgreen: tylko.... czasy się zmieniły i w dobie ogólnodostępnego netu takie numery nie z nami. Ciekawe czy w UOKiK-u głowy polecą..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone