Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najtańsze prywatne kampingi?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2015 23:02

joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 13.05.2015 19:38

Wolałbym aby ktoś napisał: no byłem, widziałem kamp taki a taki, ceny takie, ludzi w sezonie tyle, plaża taka i owaka itd...jakieś linki to niewiele mi dają, mogę sam pojechać i wjechać gdziekolwiek, jeżdżąc przez tyle lat tu i tam wiem co mogę polecić a co odradzić, takiej informacji oczekuję i tutaj,
pewnie są tacy co natrafili na fajne miejsca, swoją drogą nie wiadomo czy będą chcieli się podzielić takimi informacjami, parę lat temu zajechałem do Albanii, miejsce bardzo polecane przez pewnego forumowicza, zdjęcia piękne ale robione chyba w pażdzierniku bo było pusto, ja w tej "super" miejscowości zobaczyłem plaże a raczej same leżaki na plaży bo plaży widać nie było, wiele Polaków podobnych do mnie (z internetu) a miejsce było w sumie tak okropne ,że po pierwszej nocy dałem dyla do Grecji czego nie żałuję, więc z tymi info to różnie bywa...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2015 19:56

Wątek ma tylko 22 strony, poczytaj posty - coś znajdziesz.
Tylko w Dalmacji stosunkowo mało kempingów w porównaniu z innymi regionami.
W Živogošce są np trzy kempingi.
Dole, Boban, Male Čiste

autocamp-boban-w-zivogosce-prosze-o-opinie-t16581.html
dominikwr18@wp.pl
Autostopowicz
WAKACJE NA KEMPINGU W CHORWACJI Z WŁASNĄ PRZYCZEPĄ

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominikwr18@wp.pl » 14.05.2015 18:50

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Chciałbym wraz z rodziną w tym roku(2015) wyjechać na wakacje do Chorwacji z własną przyczepą kempingową w okresie lipiec,sierpień.Najbardziej interesuje mnie jakiś mały,przydomowy kemping, gdzie bez problemu będziemy mogli się rozbić.Ważną kwestią jest aby były dostępne jakieś sanitariaty :wink:
Jeżeli ktoś był na jakimś małym kempingu w chorwacji lub się na takowy wybiera,bo ma sprawdzony to proszę dać znać i jakiś namiar na ten kemping, istnieje możliwość pojechania razem
Pozdrawiam Dominik
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 14.05.2015 19:17

joajer napisał(a):Wolałbym aby ktoś napisał: no byłem, widziałem kamp taki a taki, ceny takie, ludzi w sezonie tyle, plaża taka i owaka itd...jakieś linki to niewiele mi dają, mogę sam pojechać i wjechać gdziekolwiek, jeżdżąc przez tyle lat tu i tam wiem co mogę polecić a co odradzić, takiej informacji oczekuję i tutaj,
pewnie są tacy co natrafili na fajne miejsca, swoją drogą nie wiadomo czy będą chcieli się podzielić takimi informacjami

Wielu się już podzieliło. Na przykład niejaka maslinka (i nie tylko ona) zawsze w swoich relacjach szczegółowo opisuje campingi, na których mieszkała, także w Dalmacji. Podejmij wysiłek, wyszukaj kilka jej relacji i poczytaj. Przecież te opisy powstały właśnie z myślą o osobach, które będą miały takie pytania, jak Ty.

nasze-relacje-z-podrozy-f22.html
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 29.05.2015 19:21

Wątek ma tylko 22 strony, poczytaj posty - coś znajdziesz.
Tylko w Dalmacji stosunkowo mało kempingów w porównaniu z innymi regionami.
W Živogošce są np trzy kempingi.
Dole, Boban, Male Čiste

W Zivosce są 4 kempingi, jest jeszcze Ciste, pozdrawiam.
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 30.05.2015 18:57

Jasne, wątek ma tylko 22 strony ale wystarczy cofnąć się kilka stron a robi się rok 2013, a na początku jaki mamy rok? Chodzi mi o stan na rok np 2014 a nie wiadomości kilkuletnie i często nieaktualne, co z tego ,że w 2011 było fajnie i niedrogo a teraz może być zupełnie na odwrót?
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 31.05.2015 18:42

joajer napisał(a): co z tego ,że w 2011 było fajnie i niedrogo a teraz może być zupełnie na odwrót?

Sporo racji... np camp SUPETAR na Bracu 4-5 lat wstecz skromny i tani, teraz ( z nową nazwą) wypasiony i dużo droższy, prawie same mobilhomy. Oczywiście nie ma w tym nic zlego że wlaściciele zmienili koncepcje prowadzenia campu.
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 09.06.2015 17:08

Gajusie, to nie właściciel campu zmienił koncepcję, to jakaś odgórna "sugestia"- camp Supetar został sprzedany i to co tam jest teraz trudno nazwać campingiem...dla nas to nieodżałowane miejsce, mieliśmy ochotę tam wrócić, ale nic z tego:(

Tak obok tematu: czy dobrze wyczytałam w jakimś wątku, że wybierasz się na Vis? Czyżby powstał tam jakiś camp?
My w tym roku wybieramy się na Dugi Otok :)

Pozdrawiam!
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 09.06.2015 19:57

Cześć Aniu !
Faktycznie już za kilkanaście dni mam zamiar spędzic 3-4 dni na VIS. Od kilku lat planuję tam pobyt, niestety nie ma campów. Bardzo podobała mi sie relacja marsallaha z pobytu na wyspie w czerwcu 2013. Jako że nie ma campów ( dokladnie sprawdzę, może chociaż przydomowy), namówiłem kolegę na wynajęcie skromnego apartmana w ciemno. Póżniej już oczywiście campy na południe od Spiltu...
Dugi Otok...tam jeszcze nie bylem, bo na piechotę z plecakiem to jednak niemałe odlegołości pomiędzy campami czy do sklepu. Ale napewno wkrótce tam dotrę chetnie korzystając z Twoich tegorocznych doświadczeń.
Pozdrawiam serdecznie!
joajer
Cromaniak
Ile kosztuje przydomowy camping

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 10.06.2015 11:00

Jak w temacie, jakie są ceny za małe przydomowe campy, tak w standardzie 2 lub 3 osoby auto, namiot i prąd?
Wiadomo, duże campingi mają strony internetowe a te małe, na kilka miejsc nie mają stron internetowych, może ktoś się podzieli wiadomościami?
Vjetar
Legenda
Re: Ile kosztuje przydomowy camping

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.06.2015 11:55

joajer napisał(a):Jak w temacie, jakie są ceny za małe przydomowe campy, tak w standardzie 2 lub 3 osoby auto, namiot i prąd?
Wiadomo, duże campingi mają strony internetowe a te małe, na kilka miejsc nie mają stron internetowych, może ktoś się podzieli wiadomościami?

To zależy oczywiście od okresu.
W sezonie trzeba liczyć od 20 € w górę.
Gajus.ems
Cromaniak
Re: Ile kosztuje przydomowy camping

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 10.06.2015 13:45

Vjetar napisał(a):
joajer napisał(a):Jak w temacie, jakie są ceny za małe przydomowe campy, tak w standardzie 2 lub 3 osoby auto, namiot i prąd?

To zależy oczywiście od okresu.
W sezonie trzeba liczyć od 20 € w górę.

Z mojego skromnego doświadczenia ( kilka tego typu campów co roku) wynika, że Vjetar ujął to idealnie ) Wg mnie nie ma szans w sezonie -3 osoby, auto, prąd aby zmieściść się w 20 euro, ale też bez straszenia uważam,ze już 22-25 to napewno.
bajeczka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bajeczka » 18.06.2015 21:23

Witam :) w Vodicach bardzo blisko centrum, na ul Blata, znajduje się przydomowy camping, byłam na nim w zeszłym roku na początku sierpnia, miejsca było dużo, sanitariaty bardzo czyste, dostęp do lodówek i kuchni, gospodarz bardzo miły, częstował nas swoimi warzywami z ogródka, atmosfera miła, polecam poniżej cennik oraz adres , jeśli już ktoś wczesniej o nim wspomniał to przepraszam za zaśmiecanie wątku :)

Ante Srdarev,Blata 26, 22211 Vodice tel mob 098 9569 800
cennik z roku 2014 w kunach
dorosły 30, dziecko 15,samochód 15, namiot 20,przyczepa 25, caravan 35, prąd 20
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 19.06.2015 06:55

bajeczka napisał(a):Witam :) w Vodicach bardzo blisko centrum, na ul Blata, znajduje się przydomowy camping, byłam na nim w zeszłym roku na początku sierpnia, miejsca było dużo, sanitariaty bardzo czyste, dostęp do lodówek i kuchni, gospodarz bardzo miły, częstował nas swoimi warzywami z ogródka, atmosfera miła, polecam poniżej cennik oraz adres , jeśli już ktoś wczesniej o nim wspomniał to przepraszam za zaśmiecanie wątku :)

Ante Srdarev,Blata 26, 22211 Vodice tel mob 098 9569 800
cennik z roku 2014 w kunach
dorosły 30, dziecko 15,samochód 15, namiot 20,przyczepa 25, caravan 35, prąd 20

No to bardzo przyzwoite te ceny , a daleko do plaży było?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi