Link do mini kampów aktualny
.png)
.png)
.png)
.png)
joajer napisał(a):Wolałbym aby ktoś napisał: no byłem, widziałem kamp taki a taki, ceny takie, ludzi w sezonie tyle, plaża taka i owaka itd...jakieś linki to niewiele mi dają, mogę sam pojechać i wjechać gdziekolwiek, jeżdżąc przez tyle lat tu i tam wiem co mogę polecić a co odradzić, takiej informacji oczekuję i tutaj,
pewnie są tacy co natrafili na fajne miejsca, swoją drogą nie wiadomo czy będą chcieli się podzielić takimi informacjami
.png)
.png)
joajer napisał(a): co z tego ,że w 2011 było fajnie i niedrogo a teraz może być zupełnie na odwrót?
.png)
.png)
.png)
.png)
joajer napisał(a):Jak w temacie, jakie są ceny za małe przydomowe campy, tak w standardzie 2 lub 3 osoby auto, namiot i prąd?
Wiadomo, duże campingi mają strony internetowe a te małe, na kilka miejsc nie mają stron internetowych, może ktoś się podzieli wiadomościami?
.png)
Vjetar napisał(a):joajer napisał(a):Jak w temacie, jakie są ceny za małe przydomowe campy, tak w standardzie 2 lub 3 osoby auto, namiot i prąd?
Wiadomo, duże campingi mają strony internetowe a te małe, na kilka miejsc nie mają stron internetowych, może ktoś się podzieli wiadomościami?
To zależy oczywiście od okresu.
W sezonie trzeba liczyć od 20 € w górę.
.png)
.png)
bajeczka napisał(a):Witamw Vodicach bardzo blisko centrum, na ul Blata, znajduje się przydomowy camping, byłam na nim w zeszłym roku na początku sierpnia, miejsca było dużo, sanitariaty bardzo czyste, dostęp do lodówek i kuchni, gospodarz bardzo miły, częstował nas swoimi warzywami z ogródka, atmosfera miła, polecam poniżej cennik oraz adres , jeśli już ktoś wczesniej o nim wspomniał to przepraszam za zaśmiecanie wątku
Ante Srdarev,Blata 26, 22211 Vodice tel mob 098 9569 800
cennik z roku 2014 w kunach
dorosły 30, dziecko 15,samochód 15, namiot 20,przyczepa 25, caravan 35, prąd 20