.png)
.png)
Yanky napisał(a):Właśnie wróciłem z Chorwacji, z wyspy Krk i jeśli ktoś się tam wybiera to podzielę się z nim informacjami. Nie tylko z wypoczynku na wyspie ale także z drogi dojazdowej. Pozdrawiam
.png)
.png)
Yanky napisał(a):Sprawa jest o wiele prostsza ale widać jesteś skomplikowany jak pęczek drutu. Otóż nie chciałem się narzucać, byc może ze znanymi innym sprawami. A ponadto nic na tym nie zarabiam i nie piszę bo po co .
.png)
.png)
keruj7 napisał(a):Yanky napisał(a):Sprawa jest o wiele prostsza ale widać jesteś skomplikowany jak pęczek drutu. Otóż nie chciałem się narzucać, byc może ze znanymi innym sprawami. A ponadto nic na tym nie zarabiam i nie piszę bo po co .
Sprawa może jest prosta ale Twoja wypowiedź jest skomplikowana. Może zastosujesz się do własnej wypowiedzi cyt: nie piszę bo po co. W pełni popieram wypowiedź waldisa. Masz coś do powiedzenia, opisz wrażenia, a nie chwal się że gdzieś byłeś. W historii forum było tam kilka tysięcy użytkowników.
Yanky napisał(a):keruj7 napisał(a):Yanky napisał(a):Sprawa jest o wiele prostsza ale widać jesteś skomplikowany jak pęczek drutu. Otóż nie chciałem się narzucać, byc może ze znanymi innym sprawami. A ponadto nic na tym nie zarabiam i nie piszę bo po co .
Sprawa może jest prosta ale Twoja wypowiedź jest skomplikowana. Może zastosujesz się do własnej wypowiedzi cyt: nie piszę bo po co. W pełni popieram wypowiedź waldisa. Masz coś do powiedzenia, opisz wrażenia, a nie chwal się że gdzieś byłeś. W historii forum było tam kilka tysięcy użytkowników.
Nadal nic nie rozumiesz. Jęśli są takie mądrale na forum to gdzie tam ja , szaraczek będę się wcinał pomiedzy takich globtroterów. A na opisy miejsc które nikogo nie obchodzą nie mam czasu a tym bardziej ochoty. Natomiast jeśli ktoś o coś pyta to chętnie odpowiadam. A pisać po to żeby ktoś to łaskawie przeczytał to mi się nie chce. Capito ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi