Witam !
Napiszcie jak wygląda droga na Krk, czy są korki i gdzie, oraz jak je ew. ominąć. Ja planuję wyjazd do miejscowości Njivice. Czy ktoś tam był i może coś napisać o tym miejscu ?
Pozdrawiam
.png)
kawa napisał(a):Witam !
Napiszcie jak wygląda droga na Krk, czy są korki i gdzie, oraz jak je ew. ominąć. Ja planuję wyjazd do miejscowości Njivice. Czy ktoś tam był i może coś napisać o tym miejscu ?
Pozdrawiam
.png)
Yanky napisał(a):Sprawa jest o wiele prostsza ale widać jesteś skomplikowany jak pęczek drutu. Otóż nie chciałem się narzucać, byc może ze znanymi innym sprawami. A ponadto nic na tym nie zarabiam i nie piszę bo po co .
.png)
piotr62 napisał(a):Yanky napisał(a):Sprawa jest o wiele prostsza ale widać jesteś skomplikowany jak pęczek drutu. Otóż nie chciałem się narzucać, byc może ze znanymi innym sprawami. A ponadto nic na tym nie zarabiam i nie piszę bo po co .
Wyluzuj kolego. Waldis to maniak nabijania postów a ponieważ sam nie ma nic ważnego do powiedzenia czepia się innych. Przejrzyj jego wszystkie posty - masakra.
P.
.png)
waldis napisał(a):piotr62 napisał(a):Yanky napisał(a):Sprawa jest o wiele prostsza ale widać jesteś skomplikowany jak pęczek drutu. Otóż nie chciałem się narzucać, byc może ze znanymi innym sprawami. A ponadto nic na tym nie zarabiam i nie piszę bo po co .
Wyluzuj kolego. Waldis to maniak nabijania postów a ponieważ sam nie ma nic ważnego do powiedzenia czepia się innych. Przejrzyj jego wszystkie posty - masakra.
P.
Być może masz rację. Jest jednak jedno ale... Gdybyście swoje posty i tematy napisali
w ten sposób, to żaden maniak (w każdym razie ja) by się nie czepiał. Ale jak widać SEJU nie ma obycia na forum. On po prostu zrobił to, co inteligentny człowiek zrobić powinien jak ma coś do napisania.
.png)
.png)
.png)
.png)
bangokorea napisał(a):Nie wiem czy to jest swieza informacja? Od 1 sierpnia w dzien nie trzeba jezdzic na swiatlach - zrezygnowali z tego przepisu. Rowniez swiezy przepis: mozna miec w organizmie 0,5 promila alkoholu pod warunkiem ze nie spowoduje sie wypadku drogowego. Jezeli wypadek to 0.0000. Takie troche pokrecone
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi