Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najmniej atrakcyjne miejsca w Chorwacji!!!Piszcie!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Korneliusz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korneliusz » 22.08.2008 21:50

Witam serdecznie wszystkich!!Zapewne wszyscy (ja takze) uwielbiamy Chorwacje z calego serca ale jestem pewien,ze byliscie w miejscach,ktore Was rozczarowaly lub calkowicie sie nie podobaly!!Piszcie!!!
Ja mam 2 takie miejsca!!

Nr 1) CRIKVENICA
Mr 2) PUNAT (wyspa KRK)

Moze cos przeoczylem ale sa to miejsca ,w ktorych nie widzialem nic co by mnie urzeklo a niestety bylo pare rzeczy,ktore mnie sie nie podobaly!!

Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

Ps.Napisze moje ulubione miejsca w Chorwacji.

Nr 1) wyspa HVAR ( Zavala)

Nr 2) wyspa VIS
Ostatnio edytowano 29.08.2008 19:48 przez Korneliusz, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.08.2008 17:17

Pomysł Twój - jest beznadziejny, a dlaczego to pomyśl trochę trzeżwiej.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.08.2008 17:58

darek1 napisał(a):Pomysł Twój - jest beznadziejny, a dlaczego to pomyśl trochę trzeżwiej.

Chyba masz mini rację (ale racja :!: ).
Żeby Korneliusz nie czuł sie tym zdruzgotany ... ja wpiszę, wg mnie miejsce nieatrakcyjne. A więc - 3 metry odcinka drogi z KRK do Baśki.
Uzasadniam:
Na tym pechowym odcinku pośliznąłem się i miałem kłopot. Musiałem jechać do szpitala w którym to szpitalu założono mi gips na całe przedramię.
Zaznaczam, że było to na początku wczasów więc jak dalej to już wiadomo.
Z tego też powodu, te 3 metry odcinka drogi nie zasługuje w żadnym stopniu na miano miejsca atrakcyjnego. Jest zdecydowanie nieatrakcyjne. :!:
Korneliusz ..... może być. :?: :D :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2008 18:29

darek1 napisał(a):Pomysł Twój - jest beznadziejny, a dlaczego to pomyśl trochę trzeżwiej.

A właściwie czemu ma nie być takiego rankingu - może ktoś uważa, że jakieś miejsce nie jest warte polecenia, warto się zabawić a nie od razu gościa bombardować - miał pomysł a to też się liczy
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.08.2008 18:47

zebik ..... wszelki TOP, obojetnie czy na "tak" czy na "nie" jest durny ze wszech miar. Dla jednego coś było tragiczne ale dla drugiego było super. Nie ma miejsc tylko i wyłącznie dobrych lub złych.
To tak, jak niektórzy piszą .... "zakochałem się w Chorwacji". .... Ja wówczas myślę, .... a zakochuj się jak nie masz w czymś innym.
Nie uznaję żadnego TOP. :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2008 18:53

Woka, a czy ktoś nie szanuje, że ty nie uznajesz "jakiegoś topa", ale to nie powód żeby skoczyć gościowi do gardła (post nr 2). Dobry czy zły ale pomysł i jeśli się nie sprawdzi to twoja odpowiedź na mój post będzie w tym temacie ostatnia.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.08.2008 19:00

zebik napisał(a):Woka, a czy ktoś nie szanuje, że ty nie uznajesz "jakiegoś topa", ale to nie powód żeby skoczyć gościowi do gardła (post nr 2). Dobry czy zły ale pomysł i jeśli się nie sprawdzi to twoja odpowiedź na mój post będzie w tym temacie ostatnia.

Chyba masz rację. ( proszę tylko zauważyć, że ja nie skoczyłem do gardła. Może troszkę żartobliwie i to wszystko). Korneliusz jest równy gość, żarty zna.
pzdr.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2008 19:34

woka napisał(a):
zebik napisał(a):Woka, a czy ktoś nie szanuje, że ty nie uznajesz "jakiegoś topa", ale to nie powód żeby skoczyć gościowi do gardła (post nr 2). Dobry czy zły ale pomysł i jeśli się nie sprawdzi to twoja odpowiedź na mój post będzie w tym temacie ostatnia.

Chyba masz rację. ( proszę tylko zauważyć, że ja nie skoczyłem do gardła. Może troszkę żartobliwie i to wszystko). Korneliusz jest równy gość, żarty zna.
pzdr.

Żarty pewnie zna tylko po co ktoś, kto nie zna Korneliusza ma się tego domyślać i wyczytywać takie pierdoły typu "pomyśl trochę trzeźwiej" itp. (można i tak błyszczeć tylko komu to zainponuje)
Crokuski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crokuski » 24.08.2008 22:25

A ja myślę, że pomysł jest ciekawy. Wszelkie top 10 itd popieram bo to najszybszy sposób dla ludzi którzy nigdy nie byli w Cro aby dowiedzieć się od czego zacząć. Top 3 złych rzeczy też jest ok, tylko, że... no właśnie. To forum miłośników Cro i nie wiem czy ktoś ma takie miejsca :-). Sam siadłem, kombinowałem i... nic.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.08.2008 11:59

Jest już coś takiego jak polecane i nie polecane kampingi. Boję się bardziej tego, że o kampingu łatwiej o ocenę.
Pogadać zawsze można.
Użytkownik usunięty
Re: DOWN 10!!!!Czyli miejsca w Chorwacji najmniej atrakcyjne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2008 21:47

Korneliusz napisał(a):Mysle,ze fajnie byloby stworzyc anty liste do TOP 10 w Chorwacji czyli nazwe ja DOWN 10!!!!

Lista listą...pomysł może fajny...ale nazwa niefajna ,delikatnie mówiąc...
Ciekawe jak sie czują rodzice dzieci i same dzieci żyjące z ta wadą genetyczną...
dianka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dianka » 26.08.2008 21:56

hepik napisał(a):
Korneliusz napisał(a):Mysle,ze fajnie byloby stworzyc anty liste do TOP 10 w Chorwacji czyli nazwe ja DOWN 10!!!!

Ciekawe jak sie czują rodzice dzieci i same dzieci żyjące z ta wadą genetyczną...

i znajomość angielskiego się kłania ;) down to jest dół, w dół, na dół ;] czyli coś związanego z dołem ;p
Ewa Góra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Góra » 26.08.2008 22:11

Jasne, w poczuciu frustracji,jak te przpostowane 3 metry, walniemy głupote,ktora po jakimś czasie okaże się całkiem fajnym wspomnieniem.
Nic nie jest bardziej czarne,lub bardzej białe dla wszystkich ,na pewno i na zawsze.
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 26.08.2008 22:20

dianka napisał(a):
hepik napisał(a):

i znajomość angielskiego się kłania ;) down to jest dół, w dół, na dół ;] czyli coś związanego z dołem ;p

to w takim razie ; ) Korneliusz zmień nazwe tematu: ) na

unattractive 10 !!

albo po prostu "10 najmniej atrakcyjnych miejsc w cro"
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.08.2008 06:48

dianka napisał(a):

A znajomość sceny muzycznej sugerowałaby ,że to
Down to amerykańska supergrupa pochodząca z Nowego Orleanu (Luizjana) wykonująca odmianę heavy metalu zwaną southern metalem

Forum o Chorwacji ale po polsku,gdzie dodatkowo walczą z bykami ,to przy okazji można powalczyc o czystość języka ojczystego :wink:
A jeśli juz ma byc światowo to prościej byłoby ANTY TOP 10 :lol:
By sie nie kojarzyło negatywnie...
PS na marginesie skojarzeń...młodzież z ONR-u hajlując na G.św Anny twierdzi,że pozdrawia starorzymskim gestem a wszelkie skojarzenia z hitlerowskim pozdrowieniem są nieuzasadnione.
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone