Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najmniej atrakcyjne miejsca w Chorwacji!!!Piszcie!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 01.11.2008 15:05

Crokuski, co do świętej trójcy chorwackiej, to wszystko, jak wiadomo zależy od punktu widzenia.
Skaliste wybrzeże? Ne ma problema - wystarczy poczekać parę milionów lat i ze skalistego zrobi się żwirowe.
Upały, nie da się ukryć, czasem są męczące, ale bywają bardzo przyjemne - szczególnie, jak się siedzi po szyję w wodzie, a globalne ocieplenie, którym nas straszą naukowcy i politycy potrzebujący rozgłosu i funduszów w sposób naturalny przejdzie w globalne ochłodzenie i upały się skończą.
Co do abstynencji rakijnej, to przecież ten brak można uzupełnić z nawiązką stosując trunki mniej wykrzywiające. :D
Strategiczne podejście powoduje, że wszystkie problemy przestają być problemami. Jan.
gosku24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosku24 » 01.11.2008 21:28

Ludzie nie marudzcie!!!
Temu to.... Innemu tamto.. nie pasuje.
Cieszcie się z tego,że możecie jechać,
zobaczyć,poczuć nie jeden smak ,zachwycić sie nie jednym widokiem.!!!! :D

A cała reszta nie ma znaczenia.!
:P
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 01.11.2008 21:53

Moi drodzy starzy ,co wiele lat jeżdzą do Jugosławio-Chorwacji i Ci najmłodsi ,co chcą po prostu odpocząć i w biegu zobaczyć okolice .Wrócić do domu wypoczęci i opaleni.Chorwacja i inne dawne kraje Jugosławi jest piekna,mimo kamieni ,mimo płonących lasów,mimo okrutnej nieraz biedy,nie ma okolicy brzydkiej ,jest poprostu piękne inaczej.Ale co ja tu piszę,zjedżcie z autostrad ,niespieszcie sie,podróżujcie nacjonalkami,poznajcie ludzi.I wtedy piszcie swoje doznania,a nie sprzeczajcie sie,bo kazdy człowiek inaczej odczuwa piekno.A atrakcje-dla jednego będzie to przyroda, dla drugiego park wodny z wszelkimi jego atrakcjami.Dla mnie Chorwacja jest jedną wielką atrakcją.Mimo,że nie umiem zliczyć ile razy tam byłam. :)

:D :D i miłych doznań w pięknej Chorwacjii
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.11.2008 00:02

petris napisał(a):Moi drodzy starzy ,co wiele lat jeżdzą do Jugosławio-Chorwacji i Ci najmłodsi ,co chcą po prostu odpocząć i w biegu zobaczyć okolice .Wrócić do domu wypoczęci i opaleni.Chorwacja i inne dawne kraje Jugosławi jest piekna,mimo kamieni ,mimo płonących lasów,mimo okrutnej nieraz biedy,nie ma okolicy brzydkiej ,jest poprostu piękne inaczej.Ale co ja tu piszę,zjedżcie z autostrad ,niespieszcie sie,podróżujcie nacjonalkami,poznajcie ludzi.I wtedy piszcie swoje doznania,a nie sprzeczajcie sie,bo kazdy człowiek inaczej odczuwa piekno.A atrakcje-dla jednego będzie to przyroda, dla drugiego park wodny z wszelkimi jego atrakcjami.Dla mnie Chorwacja jest jedną wielką atrakcją.Mimo,że nie umiem zliczyć ile razy tam byłam. :)

Chodzi Ci o Ciovo? :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.11.2008 10:09

AndrzejJ. napisał(a):Chodzi Ci o Ciovo? :wink:

ROTFL.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.11.2008 16:06

Obrazek ROTFL :wink:
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 02.11.2008 17:12

Ludzie przecież was nikt nie zmusza wyjeżdzać do Chorwacji nie podoba mi się to jadę gdzie indziej wybierać możesz działkę na której wybudujesz dom i punktować ale miejsce pobytu czasowego nigdy nie będzie samych plusów :lol:
a tak swoją drogą ja się cieszę jak wracam do domu niektórym to nie było dane :cry:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 03.11.2008 11:46

FUX napisał(a):

ROTFL.
]

ROTFL - bardzo popularny akronim wyrażenia Rolling On The Floor Laughing (ang. tarzając się po podłodze ze śmiechu)[1].

Używany jest czasami ironicznie, czasami dosłownie

Ponieważ jestem trochę :? może i wiecej :evil: ociężała umysłowo .Czy dotyczy to mojej wypowiedzi, :twisted: czy o Ciovo :?
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 03.11.2008 12:12

AndrzejJ. napisał(a):
petris napisał(a):Moi drodzy starzy ,co wiele lat jeżdzą do Jugosławio-Chorwacji i Ci najmłodsi ,co chcą po prostu odpocząć i w biegu zobaczyć okolice .Wrócić do domu wypoczęci i opaleni.Chorwacja i inne dawne kraje Jugosławi jest piekna,mimo kamieni ,mimo płonących lasów,mimo okrutnej nieraz biedy,nie ma okolicy brzydkiej ,jest poprostu piękne inaczej.Ale co ja tu piszę,zjedżcie z autostrad ,niespieszcie sie,podróżujcie nacjonalkami,poznajcie ludzi.I wtedy piszcie swoje doznania,a nie sprzeczajcie sie,bo kazdy człowiek inaczej odczuwa piekno.A atrakcje-dla jednego będzie to przyroda, dla drugiego park wodny z wszelkimi jego atrakcjami.Dla mnie Chorwacja jest jedną wielką atrakcją.Mimo,że nie umiem zliczyć ile razy tam byłam. :)

Chodzi Ci o Ciovo? :wink:

:( nie byłam :(
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.11.2008 13:05

keruj7 napisał(a):Od kiedy został założony ten wątek myślałem nad odpowiedzią. Wreszcie wymyśliłem. Najmniej atrakcyjne miejsce w Chorwacji znajduje się 20 km od Krakowa. Tu gdzie muszę wrócić z każdego wyjazdu. :lol:

Ja w kwestii formalnej:
Czy 20 km od Krakowa jest już Chorwacja?
Temat jest bez sensu ale niech tam.

Pozdrawiam
Jacek
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.11.2008 08:06

petris napisał(a):
FUX napisał(a):

ROTFL.
]

ROTFL - bardzo popularny akronim wyrażenia Rolling On The Floor Laughing (ang. tarzając się po podłodze ze śmiechu)[1].

Używany jest czasami ironicznie, czasami dosłownie

Ponieważ jestem trochę :? może i wiecej :evil: ociężała umysłowo .Czy dotyczy to mojej wypowiedzi, :twisted: czy o Ciovo :?

W innym wątku walkowany był temat rzeczonego Ciovo.
Stąd AndrzejaJ. przewrotne i z uśmiechem pytanie ...
Rozbawiła mnie gra slów i pomieszanie wątków...
Ot i wszystko.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.11.2008 08:16

JacYamaha napisał(a):
keruj7 napisał(a):Od kiedy został założony ten wątek myślałem nad odpowiedzią. Wreszcie wymyśliłem. Najmniej atrakcyjne miejsce w Chorwacji znajduje się 20 km od Krakowa. Tu gdzie muszę wrócić z każdego wyjazdu. :lol:

Ja w kwestii formalnej:
Czy 20 km od Krakowa jest już Chorwacja?
Temat jest bez sensu ale niech tam.

Pozdrawiam
Jacek

Według niektórych badań historycznych Chorwaci pochodzą z Białej Chorwacji ,która miała mieścić się w Małopolsce.
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 01.12.2008 09:48

Czy ja wiem? Ja byłem we Vrbniku w momencie gdy nic się tam nie działo, wszystko było zamknięte i miasteczko wyglądało jak wymarłe, ale nie powiem zeby to było najgorsze miejsce w Chorwacji.
IlonaNowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) IlonaNowa » 08.12.2008 23:35

Brawo!!!!!!!!!!najlepsza odpowiedź w tym wątku, puska dla ciebie!! :D :D :D :D :D

a dla mnie Neum, wiem to nie Chorwacja ale pracując latem z turystami jest to moja baza hotelowa i wypadowa. syf,chała, na samo wspomnienie jest mi słabo..
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.12.2008 17:14

IlonaNowa napisał(a):

Brawo!!!!!!!!!!najlepsza odpowiedź w tym wątku, puska dla ciebie!! :D :D :D :D :D

a dla mnie Neum, wiem to nie Chorwacja ale pracując latem z turystami jest to moja baza hotelowa i wypadowa. syf,chała, na samo wspomnienie jest mi słabo..

No koleżanko Ilono, jak tak można krytykować uroczą Bośniacko Hercegowińską miejscowość Neum. Jakież to przykrości koleżankę spotkały, że odnosi się do niej lekceważąco. No i żeby słabo się robiło na myśl. No jeśli od nadmiaru rakiji to rozumiem ale na samą myśl ???
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Najmniej atrakcyjne miejsca w Chorwacji!!!Piszcie!!! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone