Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na zakręcie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 17:41

ipaga napisał(a):Psia pogoda-leje i wieje (średnio umiarkowanie).

Nie rozumiem zdziwienia :) Przecież tam inaczej nie bywa :)
ipaga napisał(a):Obudziłam sie z planem na dziś (mocno napiętym :) ) a przez to, że jest tak brzydko nic mi się nie chce.Moje zapały pierzchły niczym bańka mydlana kiedy odsunełam rolety.

Dlatego ja nie odsuwam :) Robie wszystko przy zasłoniętych ;)
ipaga napisał(a):A mogłam umyć na przykład okna.....

Zawsze możesz u mnie choc ja robie to zapewne lepiej od Ciebie :) Tak, tak, to możliwe :mrgreen:
ipaga napisał(a):Kiedy myslę jednak o tym ,że i ja przeciez kiedys tam, wczesniej czy później odejdę a moje dzieci bedą cierpieć to..życzyłabym sobie aby mnie za bardzo nie kochały.Wtedy bedzie im lżej pogodzić sie z tym co nieuniknione.
Ale jak to zrobić by mnie kochały srednio umiarkowanie :? ...musiałabym być dla nich wredna aż do bólu, żeby mnie znielubiły.Sa moimi najdrozszymi skarbami, wiec nawet nie umiałabym..Szachowy pat -chyba musi tak być :(

Jak to sie mówi? :roll: Pieprzysz jak potłuczona? :wink:
ipaga napisał(a):z kochanej matki robi się zrzędliwa staruszka .............

A co dopiero jak jest zrzędliwa jeszczeniestaruszka :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 19:32

:lol:
Panie Bocianie
czasami bywa ładnie :)
lepiej ode mnie, powiadasz 8O nie ma takiej opcji...ale jak tak dalej pójdzie to chyba Cię poproszę :wink:
tylko se polise wykup (jakby co) bo ja mam takie...niezwyczajne okna :wink:
jakiś czas temu zawisłam właśnie w jednym z nich jak uczyłam pająka fruwać :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 19:42

Ładnie? Chyba w TV :)
A jak myjesz okna? jaka technika? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 20:51

Bocian napisał(a):Ładnie? Chyba w TV :)
A jak myjesz okna? jaka technika? :)

bardzo prosto :)
Moje okna uchylają sie poziomo od połowy.Otwieram górną część okna, zwinnym kocim ruchem wspinam sie na parapet i wsadzam rękę z przedramieniem aby móc wymyć od zewnątrz.Trochę muszę się rozciagnąć bo kurdupel ze mnie i ręce mam krótkie.Kiedy uporam się z góra , czas na dół.Tu już wyższa szkoła jazdy.Musze zrobić skłon w efekcie którego widze świat do góry nogami, nogi z tyłkiem są w środku a tułów na zewnątrz( coby równowagi nie stracić..próbuje utrzymywać balans.Nie moge przeżałować, że nie mam na zewnatrz parapetu.

.. technika... :lol: kaskadersko rozciągajaca :smo:
Jak myję moje okienka to jeden ''wrzask'' w domu.Najstarsza ''pyskula'' drze się, że polecę na auto(które jest zaparkowane pod) i nie wiem ..czy jej szkoda matki czy samochodu :)

Mąż po pierwszym moim myciu poleciał do sklepu coby mi drabine wysoką kupić ale...ja tam wolę jej nie próbować.Bardzo lubie moją technikę :wink: i póki co..przy niej zostanę :lol:

No to już wrazie jak co...to wiesz jak musisz się ..przygotować :wink: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 20:58

Bułka z masłem :) Tylko buty stalowe sobie kup :) Takie ciężkie :) Ale pytając o technikę pytałem jak i czym myjesz? Specjalne płyny? Ściągaczka? Wycieranie gazetą? :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 21:03

Bocian napisał(a):Bułka z masłem :) Tylko buty stalowe sobie kup :) Takie ciężkie :) Ale pytając o technikę pytałem jak i czym myjesz? Specjalne płyny? Ściągaczka? Wycieranie gazetą? :mrgreen:

nie czytam gazet :mrgreen: Sciągaczka mi smugi zostawiała więc ja wywaliłam.Ja mam pecha, ze jaką nie kupię jest do bani...przywież swoją :wink: :mrgreen:
Mam cudowny papier :) Siostrzenica mi skombionowała co probówki u niej nim czyszczą.Cudownie niebieski i ...się nie kudli :wink: papieru nie woź :wink: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 21:06

A z tymi gazetami to widać :mrgreen: :mrgreen: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Moja nie zostawia smug, zwykła ze sklepu, za pińć zeta. Technikę trza mieć :) Człek sie wyrobił w szpitalach :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 21:18

Bocian napisał(a):A z tymi gazetami to widać :mrgreen: :mrgreen: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Moja nie zostawia smug, zwykła ze sklepu, za pińć zeta. Technikę trza mieć :) Człek sie wyrobił w szpitalach :)

Przyjedź zatem ''z nią'' skoro ''bez'' nie umiesz :roll: :mrgreen:
a dużo tych szpitali było :wink: i ..czemuś się ''przebranżował'' :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 21:20

ipaga napisał(a):Przyjedź zatem ''z nią'' skoro ''bez'' nie umiesz :roll: :mrgreen:

Chyba trzy szpitale z tego co pamietam :) Psychiatryczne :) Tam mycie okien groziło śmiercią lub kalectwem :mrgreen: Raz gościu z rurą od odkurzacza gonił mnie przez pół oddziału :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 21:33

Bocian napisał(a):
ipaga napisał(a):Przyjedź zatem ''z nią'' skoro ''bez'' nie umiesz :roll: :mrgreen:

Chyba trzy szpitale z tego co pamietam :) Psychiatryczne :) Tam mycie okien groziło śmiercią lub kalectwem :mrgreen: Raz gościu z rurą od odkurzacza gonił mnie przez pół oddziału :mrgreen: :mrgreen:

i kto wygrał? :mrgreen:
a jak mu smuge zostawiłeś to sie nie dziw :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 21:35

ipaga napisał(a):

Chłopaki z zamkniętego go złapali :) :)
Nie o smugę poszło tylko o to, że rzuciłem mu gruźlicę na łózko :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 21:37

Bocian napisał(a):
ipaga napisał(a):

Nie o smugę poszło tylko o to, że rzuciłem mu gruźlicę na łózko :mrgreen: :mrgreen:

gruźlicę 8O no i jak ja mam Cie w dom przyjąć :? :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.04.2015 21:41

ipaga napisał(a):
Bocian napisał(a):
ipaga napisał(a):

Klofazyminę sobie przyszykuj :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2015 22:13

Bocian napisał(a):
ipaga napisał(a):
Bocian napisał(a):
ipaga napisał(a):

Klofazyminę sobie przyszykuj :oczko_usmiech:

z odkurzaczem czy ..bez... :? :mrgreen:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 11.04.2015 23:33

ipaga napisał(a):z odkurzaczem czy ..bez... :? :mrgreen:

Chyba bez :mrgreen: ...bo szybko go...wessało :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone