ipaga napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Remind me who I am ...
![]()
Jak zapomnę![]()
jak zapomnisz.. to zarobisz porządnego strzała w .. i od razu Ci pamieć wrócitaryfy ulgowwej ni ma
![]()
Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć

ASIULA HK napisał(a):ipaga napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Remind me who I am ...
![]()
Jak zapomnę![]()
jak zapomnisz.. to zarobisz porządnego strzała w .. i od razu Ci pamieć wrócitaryfy ulgowwej ni ma
![]()
Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć![]()
.png)
ipaga napisał(a):...i oto leży już któryś tydzień w tych białych ścianach, posród ludzi obcych, wykonujacych swój zawód z precyzja robota lecz bez zbytniego zaangażowania uczuciowego.Moja mama jest dla nich tylko kolejnym ''przypadkiem'', nikim szczególnym i nikim wyjątkowym, jest więc zupełnie zrozumiałe,że pielęgnmiarki nie angażują sie uczuciowo.
ASIULA HK napisał(a):ipaga napisał(a):...i oto leży już któryś tydzień w tych białych ścianach, posród ludzi obcych, wykonujacych swój zawód z precyzja robota lecz bez zbytniego zaangażowania uczuciowego.Moja mama jest dla nich tylko kolejnym ''przypadkiem'', nikim szczególnym i nikim wyjątkowym, jest więc zupełnie zrozumiałe,że pielęgnmiarki nie angażują sie uczuciowo.
Tak to już jest Kasiu...dla nich rutyna (tak to już bywa w pewnych zawodach, wierz mi)...dla Ciebie, cios.
To, co się dzieje, to nie Twoja wina...przecież chciałaś jak najlepiej!
Były dwa wyjścia, jak zazwyczaj. Skąd wiesz co by było gdybyście wybrali drugie? Jesteś pewna, że lepiej?
Nie poddawaj się!
.png)
ipaga napisał(a):Powiem coś więcej- przez co znienawidzi mnie wiekszość z Was...a może i wszyscy..
Nie nawidze Polski, to chory krajskorumpowany i zły, bez poszanowania człowieka jako istoty ludzkiej.
Smutny i przygnębiający.
Tesknię okrutnie za moja rodziną,znajomymi którzy muszą w polskiej rzeczywistości żyć ale wiem, że za żadne skarby nie chciałabym znowu sie w niej znaleźć.
Możecie mnie spalić na stosie ale tak czuję i myslę i nic na to nie poradzę.