.png)
trilopczyk napisał(a):Witam wszystkich, czytam to forum już od 3 tygodni i jakoś nigdy nie widziałem postów na temat jazdy przez Austrię, którędy, jak i dlaczego
.png)
Piotrek_B napisał(a):trilopczyk napisał(a):Witam wszystkich, czytam to forum już od 3 tygodni i jakoś nigdy nie widziałem postów na temat jazdy przez Austrię, którędy, jak i dlaczego
To źle szukasz bo o trasie przez Austrie to troche na tym forum jest.
Nawet o odcinku o który pytasz: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24640&highlight=![]()
Mała prośba na przyszłość - jak wklejasz długi link (jakie bywają na googlach) to jest taki program do ich skracania np. www.tinyurl.pl/ - w przeciwnym razie nie da się tego czytać na rozjechanym monitorze.
Twój skróciłem Ci w ramach promocji
trilopczyk napisał(a):..... szukałem po internecie aby graficznie było przedstawione gdzie są "ekstra" płatne odcinki w Austrii i nie mogłem znaleźć, ....
trilopczyk napisał(a):..... znalazłem pewne znaki mówiące za tym że jadą tą trasą, czyli wjeżdżając do Wiednia "od góry" to jest dużo płatnych odcinków w mieście więc chyba nie ma sensu omijać autostrad w Słowacji, ....
trilopczyk napisał(a):.....Chyab że znowu źle szukam to proszę o link
.png)
Piotrek_B napisał(a):trilopczyk napisał(a):..... szukałem po internecie aby graficznie było przedstawione gdzie są "ekstra" płatne odcinki w Austrii i nie mogłem znaleźć, ....
Szukałeś ale i tak nie znajdziesz bo ekstra płatne w Austri to są tunele, tyle że na tej trasie ich nie ma
trilopczyk napisał(a):..... znalazłem pewne znaki mówiące za tym że jadą tą trasą, czyli wjeżdżając do Wiednia "od góry" to jest dużo płatnych odcinków w mieście więc chyba nie ma sensu omijać autostrad w Słowacji, ....
Sorki ale tak namieszałeś w tym pytaniu, że kompletnie nie mam pojęcia o jakie płatnie odcinki w mieście chodzi i w jakim mieście![]()
trilopczyk napisał(a):.....Chyab że znowu źle szukam to proszę o link
Tu się zgodzimy - z uporem maniaka polecam każdemu "nowemu" dział FAQ
Trochę ludzi się tam namęczyło, żeby kilka istotnych wątków zebrać w jednym miejscu i dopracować.
Jak choćby dojazd do Chorwacji z Twojego regionu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17808
Jeżeli któryś z watków Cię zainteresuje to go poprostu rozwiń a nie zakładaj nowy na ten sam temat
.png)
trilopczyk napisał(a):.... tylko kwestia tych płatnych tuneli(lub ni etylko) w Austrii, czy aby na pewno nie ma nic po tej trasie?
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi