Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.06.2014 22:03

baunty napisał(a):Ile trójek dziś bylo :?: :twisted: :wink:

Żadnej :(
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 13.06.2014 22:03

Gwoździem do trumny dzisiaj był zdecydowanie.... del Bosque :!: :!:

Zdjęcie z boiska Xabiego Alonso to było samobójstwo. Od tego momentu Hiszpanie w środku nie istnieli - opowstała ogromna dziura pomiędzy ofensywą a osamotnionym Busquetsem, co van Gaal fenomenalnie wykorzystał, a Robben ze Sneiderem wchodzili tam jak w masło. Plus koszmarne błędy stoperów - skończyło się i tak dość nisko, bo mogło być jakieś 7:1.

Po co na boisku został Xavi, który od 45 minuty nie biegał?

Jeśli del Bosque nie odmłodzi składu, to nawet Australia icjh rozjedzie, bo już wszyscy wiedzą, jak z nimi grać!

Z drugiej strony - to co dziś wyprawiał Robben - mistrzostwo świata. Wystarczyło spuścić go ze smyczy Guardioli - zupełnie inny piłkarz!
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2014 22:06

Raul73 napisał(a):Z drugiej strony - to co dziś wyprawiał Robben - mistrzostwo świata. Wystarczyło spuścić go ze smyczy Guardioli - zupełnie inny piłkarz!

Zgadzam się.
Aczkolwiek weź pod uwagę, że Hiszpanie pozwalali mu na wszystko...

Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na dośrodkowania młodego Blinda......pierwsza klasa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 22:09

Tikitaka padła trupem, kiedy Guardiola popsuł Bayern i "dzięki" tikitace Bayern Guardioli nie zdobył Ligi Mistrzów :!: :!: :!: :!:

Del Bosque próbował reanimacji trupa tikitaki i była kolejna piękna katstrofa :!:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 13.06.2014 22:17

anakin napisał(a):
Raul73 napisał(a):Z drugiej strony - to co dziś wyprawiał Robben - mistrzostwo świata. Wystarczyło spuścić go ze smyczy Guardioli - zupełnie inny piłkarz!

Zgadzam się.
Aczkolwiek weź pod uwagę, że Hiszpanie pozwalali mu na wszystko...

Tak jest - bo po zejściu Alonso zabrakło drugiego defensywnego pomocnika. Sam Busquets bez formy nie miał prawa tam nic zdziałać.

Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na dośrodkowania młodego Blinda......pierwsza klasa.

Też mi się podobał. Tatuś może być dumny z syna! :D
Ostatnio edytowano 13.06.2014 22:19 przez Raul73, łącznie edytowano 2 razy
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 13.06.2014 22:18

Pięć jedynek za ten mecz - w tym jedna moja :)

Od jutra u booka za mistrzostwo Hiszpanii 100 eu za jedno postawione.... :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2014 22:20

Typowanie w pis.................duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, więc cała nadzieja w Chile! :lol:
:papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 13.06.2014 22:27

Sądziłem, że te 2 sędziowskie wynalazki to takie nowości na tych mistrozstwach, jako dodatki do sędziowania.

A tymczasem okazuje się, że że ta technologia Video coś tam, którą szpanują przy co drugim golu, została wprowadzona zamiast sędziów bramkowych :!: :!:

Nosz q**wa! To se zamianę zrobili! Bramkowi też się czasem mylili, ale na pewno z bramkowymi wczoraj nie byłoby karnego, a dzisiaj trzeciego gola dla Holandii!

Kontrowersji w polu karnym jest kilka w każdym meczu, a sytuacji takich jak w finale Pucharu Niemiec czy w meczu Anglia - Niemcy 4 latat temu - jedna na kilka lat!

To już wolałem po staremu....
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 13.06.2014 22:53

Piękny mecz :!: Oby to nie był najpiękniejszy mecz tego mundialu.

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale do tej pory w naszym typowaniu najlepiej wypadają nasze trzy panie. Katka jest samotnym liderem a Roxi i Blaugrana są tuż za nią :!: Gratulacje :!: :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 13.06.2014 22:58

greenrs napisał(a):Nie wiem czy ktoś zauważył, ale do tej pory w naszym typowaniu najlepiej wypadają nasze trzy panie. Katka jest samotnym liderem a Roxi i Blaugrana są tuż za nią :!: Gratulacje :!: :)

Zauważono:)

Za chwilę czwarty mecz. Zobaczymy, czy tradycja zostanie podtrzymana i znowu sędzia da dupy.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 13.06.2014 23:10

Raul73 napisał(a):
Krzychooo napisał(a):Tuż przed trzecim golem dla Brazylii...

http://gfycat.com/FrankUnacceptableAdeliepenguin

Krzychoo, dzięki za to zbliżenie, bo właśnie chciałem szukać czegoś takiego w sieci w odpowiedzi na pytanie GSM.

GSM napisał(a):Raul wrzuć jakieś zbliżenie tej sytuacji bo na skrótach widać tyle,że brazylijczyk odbiera piłkę trafiająć w nią czysto,a dopiero potem zderzając się z Rakiticiem który natychmiast wstaje i nie protestuje.Raczej wszystko w porządku tam było

Nie wiem, jak wy, ale dla mnie nawet bez zbliżeń faul był tam ewidentny. A ponieważ ten faul otworzył Oscarovi drogę do bramki, napisałem, że 2 bramki Brazylii były nieprawidłowe!

Na tym zbliżeniowym gifie widać właśnie,że Brazylijczyk najpierw trafia piłkę która jest jego celem,a minimalną chwilę potem siłą rozpędu i braku miejsca wpada na rywala.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 13.06.2014 23:18

No i już po meczu:). Mój wynik...ale pewno za chwilę się zmieni.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2014 00:51

Oglądam 4 mecz, na 5 minut do końca mam nadzieję na 3 punkty.
Dwóch poprzednich nie widziałem, bo imprezowałem.
Z tego co czytam, 3 punkty mam od sędziów.
O od Holendrów.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2014 00:58

W doliczonym czasie 3 punkty stopniały do 1 :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2014 01:16

Po 4 meczach

Katka 7
Roxi 5
Baunty 5
Bzyg74 5
Crodream 5
Greenrs 5
GSM 5
Sgvd... 5
VONPLES 5
Janusz Bajcer 5
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone