baunty napisał(a):Ile trójek dziś bylo![]()
![]()
Żadnej
.png)

Raul73 napisał(a):Z drugiej strony - to co dziś wyprawiał Robben - mistrzostwo świata. Wystarczyło spuścić go ze smyczy Guardioli - zupełnie inny piłkarz!
.png)
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Z drugiej strony - to co dziś wyprawiał Robben - mistrzostwo świata. Wystarczyło spuścić go ze smyczy Guardioli - zupełnie inny piłkarz!
Zgadzam się.
Aczkolwiek weź pod uwagę, że Hiszpanie pozwalali mu na wszystko...
Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na dośrodkowania młodego Blinda......pierwsza klasa.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Nie wiem czy ktoś zauważył, ale do tej pory w naszym typowaniu najlepiej wypadają nasze trzy panie. Katka jest samotnym liderem a Roxi i Blaugrana są tuż za niąGratulacje
![]()
.png)
Raul73 napisał(a):Krzychooo napisał(a):Tuż przed trzecim golem dla Brazylii...
http://gfycat.com/FrankUnacceptableAdeliepenguin
Krzychoo, dzięki za to zbliżenie, bo właśnie chciałem szukać czegoś takiego w sieci w odpowiedzi na pytanie GSM.GSM napisał(a):Raul wrzuć jakieś zbliżenie tej sytuacji bo na skrótach widać tyle,że brazylijczyk odbiera piłkę trafiająć w nią czysto,a dopiero potem zderzając się z Rakiticiem który natychmiast wstaje i nie protestuje.Raczej wszystko w porządku tam było
Nie wiem, jak wy, ale dla mnie nawet bez zbliżeń faul był tam ewidentny. A ponieważ ten faul otworzył Oscarovi drogę do bramki, napisałem, że 2 bramki Brazylii były nieprawidłowe!
.png)
.png)