Jutro z gazet wynik poznamy
.png)

.png)
.png)
alechandro napisał(a):Ja jestem przeciwny...już się zaczynają ustępstwa bo jesteśmy w dobrych humorach...w takim razie jak macie zaliczyć typowanie to ten dochodzący będzie liczył dwie kolejki...kiedy ja będę liczył - nie zaliczam spóźnialskich i piszę całkiem serio...
.png)
Krzychooo napisał(a):Kurde, dołączyłbym, ale skoro regulamin zabrania typowania po 18...
Rozumiem kolejne dni (pierwsze mecze w danym dniu rozgrywane o 18), ale dzisiaj?
No nic, trudno, miłej zabawy!
PS Dzięki, Januszu, za przesłanie linka. Niestety, dopiero teraz odczytałem.
.png)
alechandro napisał(a):Ja jestem przeciwny...już się zaczynają ustępstwa bo jesteśmy w dobrych humorach...w takim razie jak macie zaliczyć typowanie to ten dochodzący będzie liczył dwie kolejki...kiedy ja będę liczył - nie zaliczam spóźnialskich i piszę całkiem serio...

Janusz Bajcer napisał(a):Forumowy czas przestawiony o 5 minut , liczy się ten oficjalny
.png)
walp napisał(a):alechandro napisał(a):Ja jestem przeciwny...już się zaczynają ustępstwa bo jesteśmy w dobrych humorach...w takim razie jak macie zaliczyć typowanie to ten dochodzący będzie liczył dwie kolejki...kiedy ja będę liczył - nie zaliczam spóźnialskich i piszę całkiem serio...
Aż tyle kolejek to nie ma. W fazie grupowej są tylko trzy.
Potraktujmy to jako mały gift na otwarcie. Więcej nie będzie![]()
Ja mogę liczyć wszystkie za karę.Janusz Bajcer napisał(a):Forumowy czas przestawiony o 5 minut , liczy się ten oficjalny
I to miało zasadnicze znaczenie.

rafalisko30 napisał(a):Ale rozumiem również stanowisko alechandro (jeśli pisał całkiem serio), jak zaczniemy naciągać zasady (które są znane od dawna), to może się zrobić... niemiło