A co ma być ? To co zawsze...jedyna drużyna, której będę z całego serca kibicował...staram się być jednak realista choć jako drużyna turniejowa, mogą zajść daleko...
Przecież nie typowałem ich jako MŚ...
.png)
alechandro napisał(a):Przecież nie typowałem ich jako MŚ...
Janusz Bajcer napisał(a):Oficjalnie nie - ale trochę wcześniej - tak
.png)
te kiero napisał(a):bardzo cieszy, że nie tylko ja wytypowałem wygraną Chorwacji w pierwszym meczu (sporo również remisów), zobaczymy na ile się to sprawdzi

.png)
alechandro napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Oficjalnie nie - ale trochę wcześniej - tak
Typowanie realistyczne a wiara to co innego...
Poza tym gdzie wcześniej typowałem Włochów ?
alechandro napisał(a):Jestem za...mało tego, uważam, że walp powinien otworzyć typowanie zbliżających się wielkimi krokami MŚ w Brazylii gdzie zwycięzcą będzie Italia...![]()
Przepychanki włosko - hiszpańskie czas zacząć...![]()
.png)
.png)

greenrs napisał(a): W tej sytuacji proponuję, by typer, który zamieści pierwsze typowanie w danej kolejce wyraźnie, dużymi, kolorowymi literami zaznaczył, że jest to typowanie kolejnej fazy rozgrywek .
.png)
greenrs napisał(a):Mam pytanie techniczne.
...........................
greenrs napisał(a):P.S.
Zauważyłem, że kolorki mojego avatara zupełnie przypadkowo pasują do aktualnej sytuacji
.png)
greenrs napisał(a):Mam pytanie techniczne.
Pierwsza kolejka zakończy się 17.06. W tym samym dniu zostanie rozegrany pierwszy mecz drugiej kolejki fazy grupowej. Oczywistym jest, że typowanie wyników drugiej kolejki można zacząć tuż po zamknięciu pierwszej kolejki czyli dziś po godzinie 18.00. W poprzednich naszych typowaniach takim elementem, który wyraźnie rozdzielał poszczególne etapy typowania było podsumowanie wyników. Tu jest to niemożliwe, bo wyniki te będą znane dopiero w dniu gdy zakończymy typowanie kolejnej fazy rozgrywek. Macie jakiś pomysł jak ten problem rozwiązaćMożna by dziś po godzinie 18 zrobić rezerwację posta na podanie wyników. Problem tylko w tym, że musiałaby to zrobić osoba, która będzie liczyć punkty a z takim wyprzedzeniem trudno przewidzieć, kto to będzie robił, kto akurat będzie miał czas. W tej sytuacji proponuję, by typer, który zamieści pierwsze typowanie w danej kolejce wyraźnie, dużymi, kolorowymi literami zaznaczył, że jest to typowanie kolejnej fazy rozgrywek (tak jak to zawsze robił anakin) a wyniki będziemy wciskać gdzieś pomiędzy typowania.
P.S.
Zauważyłem, że kolorki mojego avatara zupełnie przypadkowo pasują do aktualnej sytuacji
.png)
anakin napisał(a):No chyba, że ustalimy już dziś kolejność liczenia i wtedy będzie to spoczywało na barkach tego, kto ma liczyć następną.
.png)
Pisząc posta nie widziałem Waszych. Ale jak widać, myśli te same Janusz Bajcer napisał(a):
Zakładam, że to tylko tak humorystycznie było, aby wprawić anakina w dobry humor![]()