Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.06.2014 09:57

Blaugrana napisał(a):Myślę że wygra drużyna południowoamerykańska

coraz bardziej wierzę w Twoje przewidywania, choć pierwotnie spojrzałem na to bardzo sceptycznie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.06.2014 10:01

W moim poście jest 31, VONPLES w cytowanym jakieś "zero" dodał :oczko_usmiech:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 25.06.2014 11:50

Janusz Bajcer napisał(a):W moim poście jest 31, VONPLES w cytowanym jakieś "zero" dodał :oczko_usmiech:

Tak mnie to, "0" od wczoraj prześladuje!! :x Już poprawiłem cytowany post!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.06.2014 11:54

VONPLES napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):W moim poście jest 31, VONPLES w cytowanym jakieś "zero" dodał :oczko_usmiech:

Dzisiaj w dwóch pierwszych meczach mamy (+ Blaugrana) po tyle samo :oczko_usmiech:
O, 1, 2, 3, 4, 6 :lol: jaką opcję przewidujesz :?: :wink:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 25.06.2014 12:25

Janusz Bajcer napisał(a):
VONPLES napisał(a):

Dzisiaj w dwóch pierwszych meczach mamy (+ Blaugrana) po tyle samo :oczko_usmiech:
O, 1, 2, 3, 4, 6 :lol: jaką opcję przewidujesz :?: :wink:

Myślę, że 4 punkty powinno wpaść!! :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.06.2014 12:27

Grecja w 1/8. :roll:
Wczoraj w pełni zasłuzone zwycięstwo..
WKS to indywidualności...Drogba, Yaya T., Gervinho (mimo asysty), które nie bardzo umiały (chciały) zagrać wczoraj jako zespół.
A Kulumbia wydaje się być zdecydowanym faworytem w kolejnej rundzie. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2014 12:43

Wracając do tematu Suareza, żałuję, że nie ugryzł on wczoraj Balotellego bo działoby się... :lol:
Balotelli powybijałby mu te końskie zęby... :D :lol:

Dziwna sytuacja - Markiz dostał czerwo kontrowersyjne bo nawet jeśli był faul to nie z premedytacją...Suarez gryzie a sędzia nic...w innym wypadku powinien być czerwony kartonik dla debila i wolny dla Italii...tymczasem przy piłce utrzymał się Urugwaj, który za chwilę zdobył gola z akcji, której nie powinno być...kolejny popis sędziów, których nie wiem po co tylu tam jest...

Pomijam fakt, że Włosi przez ten minimalizm nie zasłużyli na wyjście z grupy ale tłumaczenia Raula dla mnie są niezrozumiałe ale rozumiem, że on jest antywłoski...

Anglicy wczoraj zaimponowali mi tym, że razem z trenerem podeszli do kibiców i długo i szczerze im dziękowali - piękny gest zasługujący na szacunek po takiej klapie...tutaj nasuwa mi się postawa Hiszpanów, którzy olali swoich kibiców na maksa, bardzo brzydkie zachowanie, które nie przystoi tak utytułowanej drużynie - mistrz powinien potrafić przegrywać z godnością i docenić kibiców, którzy tysiące kilometrów za nimi podążali...
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 25.06.2014 12:52

Taka odskocznia od zębów Suareza :oczko_usmiech:
Gratka dla fanów Szpaka Iran :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.06.2014 13:06

alechandro napisał(a):Dziwna sytuacja - Markiz dostał czerwo kontrowersyjne bo nawet jeśli był faul to nie z premedytacją...Suarez gryzie a sędzia nic...w innym wypadku powinien być czerwony kartonik dla debila i wolny dla Italii...

Zgadza się alex.
Ale tak obiektywnie...
Czy będąc sędzią byłbyś w stanie ten fakt zauważyć?
My mieliśmy kilkanaście powtórek.....
A w pierwszej chwili wyglądało to jak zwykłe oparcie głowy Sureza na ramieniu Włocha....
Sędzie musiałby stać metr od tej sytuacji..

Ciekaw jestem czy FIFA ukarze Suareza i zabroni występu w 1/8. :?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 25.06.2014 13:19

Na temat zębów Suareza, czy czerwa Markiza nie chce mi się rozwodzić, bo to było i nic już tego nie zmieni.
Mam nadzieję, że wnioski wyciągną odpowiednie komisje.

Na tabelę se pacze i widzę, że w walce pomiędzy Europą a Ameryką o ilość drużyn w kolejnej fazie turnieju, dziś rozstrzygnięcie miedzy Ekwadorem a Szwajcarią. (Francja z pewnością wyjdzie z miejsca 1.)

Scenariusz dla Szwajcarii jest prosty :roll: :
Helvetia awansuje, jeśli

- wygra z Hondurasem, a Ekwador z Francją zremisuje lub przegra;
- zremisują z Hondurasem, ale wówczas Ekwador musi przegrać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2014 13:43

anakin napisał(a):..................

Ale po co tylu sędziów jest ? To co - Suarez chciał się tylko przytulić ? :D
Rozumiem, że Chiellini może się pomylić z Tortellini a włoska kuchnia wyborna, ale...

Suareza raczej już nie zobaczymy na tym turnieju, ponieważ to recydywa - grozi mu dłuższy odpoczynek od reprezentacji...słychać nawet o 2 latach...
Mam nadzieję, że Urugwaj poleci teraz na pysk bez Suareza a jego koledzy będą pamiętali jaki jest główny czynnik ich porażki bo nie da się ukryć, że Suarez ma ogromny wpływ na grę Urugwaju...

A co do Włochów - to powinni zrobić czystkę, podobnie jak Hiszpania bo do Anglików nie można mieć pretensji...maja młody w większości i niedoświadczony zespół z potencjałem na przyszłość...

Buffon, Pirlo zakończyli już przygodę z kadrą...teraz pora na Mottę, Cassano, Barzagliego i Chielliniego...pora ustąpić pola młodszym...

Ameryka Południowa pokazuje jaką jest potęgą ale grają też w warunkach do jakich Europejczycy nie mają szans przywyknąć...na grę Meksyku, Chile, Kolumbii patrzy się z ogromna przyjemnością i mam nadzieję, że taki Meksyk lub Chile zdobędą medal bo jeśli chodzi o majstra to zdecydowanie Niemcy lub Brazylia...
Francuzów nie wymieniam bo oni nie będą się liczyć...co prawda wygrali dość okazyjnie oba mecze ale grali z ogórkami...teraz już nie będzie tak kolorowo...
Ostatnio edytowano 25.06.2014 14:01 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.06.2014 13:54

Wczoraj był Międzynarodowy Dzień Przytulania :oczko_usmiech: :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2014 13:59

Janusz Bajcer napisał(a):Wczoraj był Międzynarodowy Dzień Przytulania :oczko_usmiech: :idea:

:lol: ...nie wiedziałem, to coś nowego w kalendarzu ? :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 25.06.2014 14:00

Janusz Bajcer napisał(a):Wczoraj był Międzynarodowy Dzień Przytulania :oczko_usmiech: :idea:

Już ogłosili zmianę, od wczoraj jest to International Biting Day - Międzynarodowy Dzień Kąsania. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2014 14:02

Gościu powinien grać w masce Hannibala bo ma nierówno pod kopułą...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone