.png)
krakusowa napisał(a):maslinka napisał(a):My to chyba chorujemy na jakieś "zbieractwo"Generalnie nie wyrzucamy starych rzeczy, dotyczy to również fotograficznego sprzętu. Wszystko zabieramy ze sobą na wakacje
Nie ma się co dziwić, że auto jest tak zapakowane
![]()
A ze mnie Janusz się śmieje jak zabieram ze sobą dwa aparaty![]()
Chociaż raz się nie śmiał, jak we Włoszech utopiłam super aparat w morzu![]()
Maslinko Twoje zdjęcia pokazują piękno wyspy, myślę, że trzeba się będzie tam wybrać.
Ale to pewnie już w przyszłym roku, bo w tym MNE.
.png)
Katerina napisał(a):Buldożek, faktycznie przesłodki...martwię się ,że tego "mojego" już nie zobaczymy..![]()
osjann napisał(a):Ufff zdążyłemrelacje Maslinki czyta się jednym tchem a jeszcze lepiej w czasie odpoczynku po kajakowaniu na Hvarze
Vis widać w oddali a relacja tylko przybliża do zaplanowania tam jednego z kolejnych urlopów w Chorwacji
Katerina napisał(a):Gdynia lipiec 2017..tych celebrytów nie znam![]()
longtom napisał(a):Na "moim" weekendowym jeziorku, 40km od Poznania też taki pływa. I do tego ma towarzystwo, takiego kurczaka jak powyżej.![]()
Sara76 napisał(a):Ja też zabieram dwa aparaty, ale w tym roku w użyciu był tylko jeden. Mąż nie chciał się bawić w robienie zdjęć. Nie wspomnę, że ja przez większość wynazdu taszczyłam oba aparaty.... a jak ogarniacie zgrywanie zdjęć? W sensie zachowania chronologii? Ja się w ubiegłym roku nieźle umęczyłam.
.png)
loverosa napisał(a):Katerina napisał(a):jaro1959 napisał(a):W czerwcu, po centrum Komiży włóczył się czarny buldożek.
To musi być ten mójCzarny, czarny, czy ciemnobrązowy
![]()
CiemnobrązowyWidziałam go i nawet ustrzeliłam fotę
majeczka napisał(a)::D ptaszyska świetne, relacja również, nawet z perspektywy kajaka...
.png)
.png)
W mojej relacji napisałam,że będąc na Novej widziałam piechurów wypuszczających się po skałach w kierunku Starej Pošty...czyli przejście jest możliwe?.png)
Katerina napisał(a):No i pięknie.Nareszcie wiem jak jest za Novą Poštą
Katerina napisał(a):W mojej relacji napisałam,że będąc na Novej widziałam piechurów wypuszczających się po skałach w kierunku Starej Pošty...czyli przejście jest możliwe?
Katerina napisał(a):Nova Pošta jest na 100% FKK - byłam i korzystałam, a czy oficjalnie? Chyba nikt się tym nie przejmował![]()
Katerina napisał(a):Na pewno tam wyruszymy kajakiem we wrześniuWoda chyba spokojniutka była w trakcie tej Waszej wyprawy?
.png)
a jeśli chodzi o życie podwodne, udaje nam się sfocić takiego stwora:
Obrazek
Powrót do Nasze relacje z podróży