.png)
mysza73 napisał(a):Magdalena S. napisał(a):Pomijając te drobne niedogodności i to że Czarnogórcy są nastawieni raczej roszczeniowo (przynajmniej na takich trafiłam), Montenegro podoba mi się bardzo.
Miło pobyć, pooglądać i wrócić do Chorwacji
Czyli odczucia podobne do moich,
jakoś nigdy nie zakładałam, że tam będę stacjonować ... tylko w odwiedziny ... i jestem utwierdzona w tym przekonaniu.
.png)
Potter napisał(a):
Szkoda, że ten Kotor tak daleko ... chyba tam nie dotrę... Dawaj więc jak najwięcej zdjęć !
) i Kotor masz na wyciągnięcie ręki
.Lednice napisał(a):
Gwiazda, cytat z Tito![]()
Trg Oktobarske revolucije, Trg Bratstva i Jedinstva![]()
![]()
Koper jeszcze jest głęboko w socjaliźmie
slavko.v napisał(a):Kotor... ale tam, nikomu to nie przeszkadza...
morgana napisał(a):
Ładnie tam.
slavko.v napisał(a):Kotor... ale tam, nikomu to nie przeszkadza...
.png)
mysza73 napisał(a):jakoś nigdy nie zakładałam, że tam będę stacjonować ... tylko w odwiedziny ... i jestem utwierdzona w tym przekonaniu.
.png)
mervik napisał(a):Potter napisał(a):Mycha, jak Ty to robisz, że Zuza nie tylko chętnie ale i z niesamowitym urokiem pozuje do zdjęć?
...no wiesz Potter...jak ktoś się modelką rodzi ...to już tak zostaje
Sara76 napisał(a):PS. Moje zdjęcia z Kotoru sprzed kilku lat nie są takie ładne jak Twoje, może dlatego, że byłam zmęczona upałem i dopadło mnie ogólne osłabienie...
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):jakoś nigdy nie zakładałam, że tam będę stacjonować ... tylko w odwiedziny ... i jestem utwierdzona w tym przekonaniu.
myszka strasznie jesteś uprzedzona....ale powiadam Ci
...prześpij się jedną noc i wieczorem idż na klif na zachód słońca
... w tym miejscu co stacjonowałem i zmieniasz słowo![]()
.a to ja napisał(a):Wróconam ... przybiegłam i czytam, i oglądam, i banan nie schodzi mi z twarzy na samą myśl ... ileż to razy mijałyśmy się na tym wyjeździe w tym samym czasie i w tej samej przestrzeni!!!
Joker_28 napisał(a):Nadrobiłem zaległości, świetna relacja.
U mnie MNE i Kotor ciągle w planach. W tym roku było na to ... za gorącoA i z Pelješca kawał drogi.
Co się odwlecze ...
Roxi napisał(a):mysza73 napisał(a):No a teraz już nie ma przeproś ... proszę przygotować po 3 euro:
Yyyyy nie mam przy sobie![]()
Da radę jakoś na lewo?

.png)
... to i na twierdzę się przejdę, a co mi tam ...
,
Powrót do Nasze relacje z podróży