.png)
.png)
.png)
.png)
luk006 napisał(a):Kamil na stronie Hajduka jest informacja, że mecz z Śibenikiem jest 19 lipca, choć cała 1 kolejka HNL jest zaplanowana na 23 lipca.
Według tego co jest tam napisane to:
19.07. Śibenik (d) - mecz o 20:00;
30.07. Zadar (w);
06.08. Rijeka (d);
13.08. Istra (w).
Z ciekawostek dodam, żę 27 sierpnia odbędą się derby Splitu pomiędzy RNK Split i Hajdukiem na stadionie RNK (Park Młodzieży)
Jeśli ktoś chce, może również 21 lipca zobaczyć w akcji piłkarzy drugiego splitskiego zespołu, czyli wcześniej wspomnianego RNK Split, w eliminacjach do Ligi Europejskiej. O godzinie 20:00 zmierzą się ze słoweńskim Domżale. Niestety mecz będzie rozgrywany zamiast w Splicie w Dugopolju na tamtejszym stadionie. Czyli tak "pi * drzwi" 20 kilometrów od Splitu.
Natomiast uczta zapowiada się 10 września - wówczas, jak napisał aglig, Hajduk zagra na Poljudzie z Dinamem. Miejmy nadzieję, że z kibicami gości będą mogli zasiąść na stadionie.
Aglig co do biletów myślę, że jest szansa.
.png)
.png)
Kibice Zadra Tornado sie lubjom z Torcidom Split.Torcida ma dużo simpatikuw w Zadru.Dużo wienksza walka jest kedy gra Hajduk-Szibenik a walka Torcide i Szibenskih Funcuta jest zaczekla i agresiwna bo sie nienawidzom.Ostatnio sluchalem da som w Szibeniku mocno po glowi dostali moji pszijaczeli kturi som poszli do sklepu z szalikami Hajduka pszed meczem.Zemsta na pewno bendzie dobże zaplanowana i okrutna.Pozdrawliamluk006 napisał(a):Zapewniam Cię, że z pewnością pojawią się w Zadarze. Konfrotntacja z tamtejszym "Tornado" czyli kibicami NK Zadar może wyglądać ciekawie.
P.S.
Jak tu można wysłać PW?
.png)
aglig napisał(a):Ja będę 20 sierpnia a wtedy jesli dobrze odczytałam jest mecz Hajduk Split - Zagrzeb. To taka ichnia święta wojna. I mam pewne wątpilwości chciałam zasponsorować moich chłopakom ( jeden pełnoletni , drugi małoletni) bliety, ale po pierwsze nie wiem czy dostanę wogóle bilety (jakie są szanse) a po drugie czy będzie bezpiecznie ( szczególnie chodzi mi właśnie o to starcie split - zagrzeb). Podpowiedzcie coś. Czy dobrze odzytałam że mecz jest w Splicie ?
.png)
.png)
moondek napisał(a):20 sierpnia Hajduk gra z NK Zagrzeb (szkoda, że nie z Dinamem...) na Poljudzie. Akurat w tym czasie będę w okolicach Primostenu, więc grzechem byłoby nie pojechać na ten mecz... Pytanie, czy nie będzie problemu z kupieniem biletu (bardziej chodzi mi o frekwencję, niż o możliwość dostania się na stadion).
.png)
moondek napisał(a):20 sierpnia Hajduk gra z NK Zagrzeb (szkoda, że nie z Dinamem...) na Poljudzie. Akurat w tym czasie będę w okolicach Primostenu, więc grzechem byłoby nie pojechać na ten mecz... Pytanie, czy nie będzie problemu z kupieniem biletu (bardziej chodzi mi o frekwencję, niż o możliwość dostania się na stadion).
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.