.png)
.png)
.png)
Darraz napisał(a):Auto zaparkowałem bez problemu i bez opłat. Sklep dla fanów jest, pamiątki można kupić. Godzin otwarcia nie pamiętam, coś koło 15 czy 16stej w zeszłym roku w sierpniu byłem. Wejście na stadion jest możliwe przez sklep właśnie. Może na stronie Klubu jakieś szczegóły są?
.png)
.png)
.png)
.png)
luk006 napisał(a):No i zapadła decyzja. W przyszym roku jak dobrze pójdzie urlop spędzimy w Cro. Oczywiście ponownie okolice Splitu. Ponieważ pewnie będziemy na przełomie lipca i sierpnia będzie okazja znów zawitać na Poljud. Marzenia? Mecz z Dinamem albo może eliminacje do Ligi Europejskiej z CZB albo Partizanem
. Temat będzie w Naszych relacjach z podróży, włącznie z cenami i fotkami. .png)
KrystekX napisał(a):[Bardzo ucieszył mnie Twój post:) wszystko na TAK!:) ..
Co do meczu.. nawet jakby trwała jeszcze liga (?) to nie ma szans...druga połówka uznała by ten dzień wakacji za zmarnowany tym bardziej że jadę z małym dzieckiem.......ale może kiedyś...trzeba żyć marzeniami
Pozdrawiam!
.png)
KrystekX napisał(a):Bardzo ucieszył mnie Twój post:) wszystko na TAK!:) ..
Co do meczu.. nawet jakby trwała jeszcze liga (?) to nie ma szans...druga połówka uznała by ten dzień wakacji za zmarnowany tym bardziej że jadę z małym dzieckiem.......ale może kiedyś...trzeba żyć marzeniami
Pozdrawiam!
.png)
.png)
luk006 napisał(a):Znany jest już terminaż 1 HNL: http://prva-hnl.hr/blog/prva-hnl-2010-1 ... -prve-hnl/.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.