.png)
.png)
.png)
.png)
B_Magdalenka napisał(a):Relacje czytałam![]()
już zdecydowałam - jedziemy do Vinisce, czekam na maila potwierdzającego rezerwację.
Ale jak ktoś szuka czegoś w tych okolicach to mam namiary na 2 ap. obok siebie 2+2 w Razanj, ewent. jeden dla 6-8 osób w Vinisce. Na pewno są terminy na początek sierpnia. Mogę wysłać na maila.
.png)
.png)
michalek_101 napisał(a):Hej a możesz zdradzić gdzie zamieszkacie ?
.png)
Pawcio&Monia napisał(a):Siema,
My bylismy w sierpniu 2009 w Marinie. Jest to bardzo fajna baza wypadowa do trogiru splitu na dubrovnik itd. Jest to małe miasteczko z dwiema nie dużymi plażami. W porównaniu do innych plaż praktycznie wogóle nie ma tam jeżowców co na innych plażach jest bardzo częstym zjawiskiem.Jak masz jakies pytania to wal smiało.
.png)
morto15 napisał(a):A jak wygląda sytuacja z czystością wody.Słyszałem opinie że nie jest zbyt czysta.
ita napisał(a):jeśli chodzi o plaze to jest idealna dla dzieci (potwierdzali to wszyscy Polacy, którzy mieli pobliskie plaze pozwiedzane) Ta plaza za portem, tam gdzie są palmowe parasole. To jest głowna plaża Mariny, ma 2 bary, prysznic, WC. Jeśli chodzi o wodę to na pewno nie jest brudna, widziałam czystsze ale na wyspach, w Makarskiej była o wiele brudniejsza. Czy zimna? nie odczułam, wchodziłam d niej bez problemu. Co ważne plaża jest oczyszczona z jeżowców, wiec dla dzieci super, dość długo jest płytko bo sa nawiezione małe kamyki,
Nie martw sie bedzie super.
Sama Marina jest małym miesteczkiem, nie ma wielkiego gwaru, plaze nie sa przepełnione. Na plazy jest wypozyczalnia leżaków, kajaków i rowerów wodnych.
.png)
.png)
Arek napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):Ten region to podobno głównie oliwki ? a gdzie najbliżej można ewentualnie "domowe" wino dostać ?
Praktycznie na każdej ulicy, wina w Dalmacji dostatek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne