.png)
dzasti17 napisał(a):Kochani
Wszystkim dziękuję za pomoc, choć nadal się waham...Mnie i mężowiwiejskie klimaty odpowiadają, ale obawiam się o moich chłopaków, 14 latek-chyba nie doceni ciszy i spokoju jakie oferuje Vlasici
BTW, nasze nastolatki jakoś wytrzymały nawet Sveti Marko na Pagu i robinsonadę na Hvarze - ale oni mało imprezowi są. Wolą się błąkać po pustkowiach. .png)
dzasti17 napisał(a):Kochani
Wszystkim dziękuję za pomoc, choć nadal się waham...Mnie i mężowiwiejskie klimaty odpowiadają, ale obawiam się o moich chłopaków, 14 latek-chyba nie doceni ciszy i spokoju jakie oferuje Vlasici

dzasti17 napisał(a):Wszystkim dziękuję za pomoc, choć nadal się waham...Mnie i mężowiwiejskie klimaty odpowiadają, ale obawiam się o moich chłopaków, 14 latek-chyba nie doceni ciszy i spokoju jakie oferuje Vlasici

.png)
dzasti17 napisał(a):Żeby była jasność, dzieciarnia nie marudzi, raczej nadgorliwa mamusia się martwi co by się im nie nudziłoTak już mam...
.png)
Bea.ta napisał(a):dzasti17 napisał(a):Żeby była jasność, dzieciarnia nie marudzi, raczej nadgorliwa mamusia się martwi co by się im nie nudziłoTak już mam...
matkozłota ....to gry planszowe zabierzcie ze sobą
można jeszcze lektury do następnej klasy czytać![]()
albo serwetki haftować
Jedźcie dokąd sami lubicie - w końcu to wy zapracowaliście na wakacje. Jak sobie zarobią, to pojadą, dokąd będą chcieli. A jakby marudzili, można alternatywnie zaproponować... obóz przetrwania. .png)
gusia-s napisał(a):Jak się jedzie na wyspę to chyba żeby krążyć po niej a nie po lądzie![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne