Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 25.03.2007 19:09

krakuscity napisał(a):
krzysio21 napisał(a):Co my będziemy robić w lecie :cry: :wink:

Ja już wiem. Jadąc do Chorwacji oglądnę skocznię i zatrzymam się na dwa dni w okolicach BLED :wink:

Generalnie fanem skoków nie jestem (ale łezka szczęścia poleciała), ale chyba też zatrzymam się na dzionek lub dwa zobaczyć to miejsce.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 25.03.2007 19:22

wspaniały Adam jedyny w swoim rodzaju , wielkie gratulacje. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.03.2007 20:27

Król "Holmenkollen" http://pl.wikipedia.org/wiki/Holmenkollen
Król "Letalnicy" http://pl.wikipedia.org/wiki/Letalnica
Leć, Adaś leć - teraz już w sezonie 2007/2008 :lol: :lol: :lol:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 26.03.2007 07:10

Leć, Adaś leć - teraz już w sezonie 2007/2008 :lol: :lol: :lol:

A dalej to już tylko bociany! :D
Iwona Baśka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona Baśka » 26.03.2007 09:12

Szczerze podziwiam Pana Adama i też Mu gratuluję :!:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2007 09:23

On ma poprostu atomowy napęd w nogach :twisted: przy wyjściu z progu :twisted:

Adam to dla Ciebie :D

Do Hymnu :!:

Obrazek
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 26.03.2007 14:52

Adam to wielki autorytet nie tylko dla sportowców ale dla wszystkich ludzi, bardzo go szanuję i podziwiam. :D :D :D :D
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 26.03.2007 15:43

Również go podziwiam i wierzę w niego odkąd zaczął skakać.Takich ludzi jak najwiecej :)
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 26.03.2007 20:35

krakuscity napisał(a):

Ja już wiem. Jadąc do Chorwacji oglądnę skocznię i zatrzymam się na dwa dni w okolicach BLED :wink:

W Planicy nie byłem. Byłem w Harrachovie. Wjechałem motocyklem pod sam próg. Rewelacja!! Wjechać to był pikuś, gorzej ze zjazdem, myślałem, że przez kierownicę przelecę. Potem wjechaliśmy wyciągiem na górę!!! Brrrrrr!
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 27.03.2007 20:00

Jurek napisał(a):
krakuscity napisał(a):

W Planicy nie byłem. Byłem w Harrachovie. Wjechałem motocyklem pod sam próg. Rewelacja!! Wjechać to był pikuś, gorzej ze zjazdem, myślałem, że przez kierownicę przelecę. Potem wjechaliśmy wyciągiem na górę!!! Brrrrrr!

Również byłem w Harachowie trafiłem na trening na igielicie ale na małej skoczni , potem poszliśmy zobaczyć mamuta . Widok był rewelacyjny ale ja bał bym się wejść na górę tej skoczni a co dopiero zjechać z niej.
:roll:
CroCop
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroCop » 18.04.2007 11:49

Małysz to najlepszy polski sportowiec w sportach zimowych i jako jeden z nielicznych polskich sportowców swoimi wielkimi osiagnięciami zapisuje sie złotymi literami na kartach historii :)
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 30.11.2007 18:13

to chyba pora na odświeżenie (albo odśnieżenie) "zimowego" wątku...

Niestety początek mimo obietnic, co to nie nasi, taki jak w latach ubiegłych, czyli bardzo mizerny, teraz to chyba już tylko lepiej może być...ale kto w jakiej jest formie na początku sezonu okaże się jutro.... :D
daisykf
Cromaniak
Pan Tonio Tajner bierze

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 30.11.2007 20:13

Co do Adama to nie ma co dyskutować, ale mnie osobiście zastanawia brak jakichkolwiek oznak poprawy zaplecza. Aktualnie pewnie możemy się ścigac z Kazachstanem i Estonią. A Pan "prezes" Tajner bierze Duzą kasę za komentarze w TV (cos na ten temat wiem).Temat przekrętów w związku umarł śmiercią naturalną.......
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 03.03.2008 14:54

kulka53 napisał(a):Ciekawe czy w CRO istnieją skoki narciarskie?

Istnieją 8O

W zawodach FIS CUP (III liga skoków) w Szczyrku w dniu 17.02.08 chorwacki skoczek Urban Zamernik zajął 24 miejsce :!:
To pierwsze punkty dla Chorwacji w zawodach tej rangi.

Urban Zamernik w tym roku skończy 17 lat, wcześniej startował w barwach Słowenii, w zeszłym roku otrzymał obywatelstwo chorwackie.
Jeszcze jako Słoweniec startował w czerwcu 2005 w kategorii juniorów młodszych w konkursie o Puchar Doskonałego Mleka na skoczni K-65 w Zakopanem, zajął wtedy 8 miejsce.

Startował również w niedawno zakończonych Mistrzostwach Świata Juniorów na skoczni K90 w Zakopanem, niestety został zdyskwalifikowany. W treningach jednak Zamernik spisywał się słabo :( skacząc 64 i 68 metrów co plasowało go odpowiednio na 75 i 61 miejscu.

Urban Zamernik nie jest jedynym skoczkiem w Chorwacji :D, jednak jako jedyny jest w reprezentacji swego kraju
Ostatnio edytowano 16.07.2008 13:08 przez kulka53, łącznie edytowano 1 raz
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 26.03.2008 16:32

No nie, chyba zaraz zbzikuję z nadmiaru szczęścia!!!!!! :P Nie dość, że na forum są sami zbzikowani, cromaniaccy ludzie, to jeszcze wątek z Małyszem!!! :lol: :hearts: Kocham Małysza!!!! Kocham Chorwację!!!! Jejku, jak dobrze, że jesteście!!! :papa: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone