Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darrou
Croentuzjasta

Postnapisał(a) darrou » 11.03.2007 21:12

Wygrał z rywalami, samym sobą i ze swoim stresem.
Ale jaka to dla niego pociecha, kiedy wczoraj debiutujący w PŚ 15-sto latek Maciek Kot skoczył 117,5m. :D :D :D Dla Roberta odległość nie do osiągnięcia :( :( :(

pozdr
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.03.2007 18:46

Janusz Bajcer napisał(a):A Mateja wygrał w Virkesund 8O 8O 8O

Poważnie mówisz :?: 8O ....chyba w pokera.....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2007 20:17

Slapolku- to akurat mówię na poważnie, faktycznie wygrał konkurs o Puchar Kontynentalny (wiadomość była na sport.pl)

http://www.sport.pl/sport/1,65025,3979025.html?skad=rss

W sobotę było jak zwykle, w niedzielę pewnie miał fuxa :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.03.2007 21:39

Janusz Bajcer napisał(a):Slapolku- to akurat mówię na poważnie, faktycznie wygrał konkurs o Puchar Kontynentalny (wiadomość była na sport.pl)

http://www.sport.pl/sport/1,65025,3979025.html?skad=rss

W sobotę było jak zwykle, w niedzielę pewnie miał fuxa :wink: :lol:

Potrafię docenić weteranów...ale wg mnie Temu Panu już dziekujemy....i skokowe życie sportowe toczy sie dalej...
RobCRO
Cromaniak

Postnapisał(a) RobCRO » 13.03.2007 07:32

wczoraj Adam pokazał klasę w kwalifikacjach, jego główni rywale skaczący z tej samej belki tracili po 10 metrów lub więcej, coś mi mówi, że dziś o ile nie będzie jakiś dziwnych warunków pogodowych, Adam będzie na drugim miejscu z największą liczbą zwycięstw w PŚ. :lol: szkoda tylko, że Stoch ma jakąś chorobę i skacze nieco gorzej :(

PS ja też nie wiem, jakim cudem Mameja wygrał PK w Vikersund, ale on chyba dobrze czuje się w Norwegii, bo kiedyś tam na MŚ zajął te swoje 5 miejsce, które dało mu "przepustkę" do kolejnych startów...na wiele długich lat. niestety... :cry:
krzysio21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) krzysio21 » 13.03.2007 19:02

Brawo Adaś !!!!! Zostało 60 punkcików do odrobienia :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2007 20:06

Czapkę z głowy zdjąłem....Adam to klasa :!: :lol:
RobCRO
Cromaniak

Postnapisał(a) RobCRO » 16.03.2007 07:25

nie wygląda to dobrze, czuję jakiś "spisek" norweski, żeby Adam nie wygrał po raz 4 PŚ. Skoki w Lillehammer są dziś poważnie zagrożone, Planica też stoi pod dużym znakiem zapytania,k pozostaje tylko Oslo, ale to tez Norwegia, więc mogą w taki malo fair sposób pomóc swojemu Jacobsenowi...ale lepiej, aby moja wizja się nie potwierdziła i żeby dziś Adam wygrał kolejne zawody...trzymamy kciuki :!:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2007 07:32

Planica bo!
http://www.planica.info/index.php?t=novice&id=43
Słoweńcy zwożą dla Adasia śnieg z powyżej 1500 mnp. :lol:
Iwona Baśka
Cromaniak

Postnapisał(a) Iwona Baśka » 16.03.2007 07:34

RobCRO napisał(a):nie wygląda to dobrze, czuję jakiś "spisek" norweski, żeby Adam nie wygrał po raz 4 PŚ. Skoki w Lillehammer są dziś poważnie zagrożone, Planica też stoi pod dużym znakiem zapytania,k pozostaje tylko Oslo, ale to tez Norwegia, więc mogą w taki malo fair sposób pomóc swojemu Jacobsenowi...ale lepiej, aby moja wizja się nie potwierdziła i żeby dziś Adam wygrał kolejne zawody...trzymamy kciuki :!:

RobCRO nie "kracz"!!! Musi być dobrze. Cała moja rodzinka trzyma kciuki za Adama, ta w Chorwacji również.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2007 07:40

A tak wygląda Velikanka jak nie ma sniegu
Obrazek
RobCRO
Cromaniak

Postnapisał(a) RobCRO » 16.03.2007 07:48

Janusz Bajcer napisał(a):A tak wygląda Velikanka jak nie ma sniegu
Obrazek

Janusz, kiedyś byłem na tej skoczni i robi niesamowite wrażenie, co prawda byłem latem, ale mimo wszystko...gdy siedziałem na belce startowej, to niemal nie narobiłem w portki... :lol: :wink:

a śnieg na razie tam chyba jest, bo przecież tam odbywają się MŚ juniorów (wygrał je dobry znajomy z PŚ Roman Koudelka z Czech, nasz Maciej Kot - ten, który skakał w Lahti, był dopiero 15, ale on młodszy niż inni...) ...więc może za tydzień też śnieg będzie. Oby był...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2007 08:00

RobCRO napisał(a):...gdy siedziałem na belce startowej, to niemal nie narobiłem w portki... :lol: :wink:

Wierzę - tylko nie mogę Cię wypatrzyć, bo belka startowa w strasznej mgle :wink:
krzysio21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) krzysio21 » 17.03.2007 18:06

Iwona Baśka napisał(a):
RobCRO napisał(a):nie wygląda to dobrze, czuję jakiś "spisek" norweski, żeby Adam nie wygrał po raz 4 PŚ. Skoki w Lillehammer są dziś poważnie zagrożone, Planica też stoi pod dużym znakiem zapytania,k pozostaje tylko Oslo, ale to tez Norwegia, więc mogą w taki malo fair sposób pomóc swojemu Jacobsenowi...ale lepiej, aby moja wizja się nie potwierdziła i żeby dziś Adam wygrał kolejne zawody...trzymamy kciuki :!:

RobCRO nie "kracz"!!! Musi być dobrze. Cała moja rodzinka trzyma kciuki za Adama, ta w Chorwacji również.
Pozdrawiam

,,Spisek'' nie wychodzi. :wink: Adam pierwszy po pierwszej serii mimo wiatru w plecy przeskoczył wszystkich w pięknym stylu :!: :lol:
carnivalka
Cromaniak

Postnapisał(a) carnivalka » 17.03.2007 18:11

Mam nadzieję ,że pociągnie tak dobrze w 2 serii.Wielkie brawa .Mamy wielkiego mistrza.Nawet jak Mu się nie uda.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone