Ale jaka to dla niego pociecha, kiedy wczoraj debiutujący w PŚ 15-sto latek Maciek Kot skoczył 117,5m.
pozdr
Janusz Bajcer napisał(a):A Mateja wygrał w Virkesund![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Slapolku- to akurat mówię na poważnie, faktycznie wygrał konkurs o Puchar Kontynentalny (wiadomość była na sport.pl)
http://www.sport.pl/sport/1,65025,3979025.html?skad=rss
W sobotę było jak zwykle, w niedzielę pewnie miał fuxa![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
RobCRO napisał(a):nie wygląda to dobrze, czuję jakiś "spisek" norweski, żeby Adam nie wygrał po raz 4 PŚ. Skoki w Lillehammer są dziś poważnie zagrożone, Planica też stoi pod dużym znakiem zapytania,k pozostaje tylko Oslo, ale to tez Norwegia, więc mogą w taki malo fair sposób pomóc swojemu Jacobsenowi...ale lepiej, aby moja wizja się nie potwierdziła i żeby dziś Adam wygrał kolejne zawody...trzymamy kciuki
.png)
.png)
RobCRO napisał(a):...gdy siedziałem na belce startowej, to niemal nie narobiłem w portki...![]()
![]()
.png)
Iwona Baśka napisał(a):RobCRO napisał(a):nie wygląda to dobrze, czuję jakiś "spisek" norweski, żeby Adam nie wygrał po raz 4 PŚ. Skoki w Lillehammer są dziś poważnie zagrożone, Planica też stoi pod dużym znakiem zapytania,k pozostaje tylko Oslo, ale to tez Norwegia, więc mogą w taki malo fair sposób pomóc swojemu Jacobsenowi...ale lepiej, aby moja wizja się nie potwierdziła i żeby dziś Adam wygrał kolejne zawody...trzymamy kciuki
RobCRO nie "kracz"!!! Musi być dobrze. Cała moja rodzinka trzyma kciuki za Adama, ta w Chorwacji również.
Pozdrawiam
.png)