Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.02.2007 19:23

Jutro powtórka ..... i oby utrzymał formę do Japonii.
carnivalka
Cromaniak

Postnapisał(a) carnivalka » 03.02.2007 21:02

Jest juz trzeci w klasyfikacji PŚ.Jeszcze ok. 9 zawodów ma szansę na 4 zwycięstwo.
JasioJasio
Croentuzjasta

Postnapisał(a) JasioJasio » 03.02.2007 22:10

Mówiłem że motyl z wąsami :)
carnivalka
Cromaniak

Postnapisał(a) carnivalka » 03.02.2007 23:40

cos w tym jest.Rzecz można ,wąsacz ze skrzydłami.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.02.2007 23:57

:wink: :wink:
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 04.02.2007 09:28

Fajne, ale mają lepsze skecze.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.02.2007 09:35

Brawo Adam :D.

Nareszcie Polska zaczyna w sporcie odnosić sukcesy :D:D

Obrazek

POLSKAAAAA BIAŁO-CZERWONIII :!::!::!:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 04.02.2007 11:06

A nie macie wrażenia , że jak polska drużyna w cokolwiek zaczyna zwyciężać to my wszyscy z dnia na dzień stajemy się zajebistymi fachowcami w tej dziedzinie. Nagle wszyscy fachmeni od podwójnej krótkiej , wejścia na czwartego czy też teraz "szcypiorniak to mi z ręki jadł!" A wcześniej to na trybunach po 5 osób siadało i to najczęściej rodziny zawodników. Teraz to Poooooolsaaaaaaaaaaaaa białooooooooo-czerwooooooooooniiii i w Polskę panowie!!!
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.02.2007 11:10

A czy to nie jest normalne, że ludzie się cieszą ze zwycięstw nawet jeśli przedtem nie byli zainteresowani sportem :?: Czy jest w tym coś złego :?:

P.S. Ja się nie nazywam fachowcem bo byłby ze mie fachowiec od siedmiu boleści ale cieszą mnie sukcesy naszych drużyn.

:papa:
Ostatnio edytowano 04.02.2007 11:33 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 04.02.2007 11:30

Leszek nie jest nic złego , tylko mi chodzi właśnie o to , że nagle jeszcze pojawia się ta polska fachowość typu :jak grasz baranie , kto cie ciulu wziął do kadry , graj tak a tak. I oczywiście im większy lebiega to tym większy fachmen. Jeśli teraz naszym powinie się noga z Niemcami to i tak będziemy się cieszyć ze srebra (dziękujemy,dziękujemu , Pooolska białooooooo-czerwooooooni!!!!) trak ja cieszyliśmy się ze srebra siatkarzy. Ale zobaczycie jeśli na następnych zawodach typu igrzyska olimpijskie (a nie mylnie olimpiady jak niektórzy mówią :D ) damy ciała to zawodnicy będą zjedzeni i zabrzmi : a nie mówiłem , że to cieniasy...
carnivalka
Cromaniak

Postnapisał(a) carnivalka » 04.02.2007 11:38

Ale my tu o Małyszu.O szczypiorniakach troszkę dalej.

Pozdrawiam
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 04.02.2007 11:43

Leszek Skupin napisał(a):A czy to nie jest normalne, że ludzie się cieszą ze zwycięstw nawet jeśli przedtem nie byli zainteresowani sportem :?: Czy jest w tym coś złego :?:

P.S. Ja się nie nazywam fachowcem bo byłby ze mie fachowiec od siedmiu boleści ale cieszą mnie sukcesy naszych drużyn.

:papa:

Masz 100% racji. Z czego mamy się czieszyc i o czym gadać? O porażkach? :?
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.02.2007 11:52

Sławomir Wocial napisał(a):....Ale zobaczycie jeśli na następnych zawodach typu igrzyska olimpijskie (a nie mylnie olimpiady jak niektórzy mówią :D ) damy ciała to zawodnicy będą zjedzeni i zabrzmi : a nie mówiłem , że to cieniasy...

To nie fachowość, ani znawstwo tylko zwykłe ludzkie rozgoryczenie.

Ale na razie jest dobrze i nikt nie chce niczyjej (jak na razie) głowy :D. Także ... nie zmieniajmy trenerów ;), którzy dobrze robią swoją robotę, bo jeśli odnoszą sukcesy to chyba dobrze ją robią :?::?
RobCRO
Cromaniak

Postnapisał(a) RobCRO » 04.02.2007 13:39

dylemat na dzis, co ogladac, powtorke Malysza czy final recznej? Adam pewnie wygra...wiec moze lepiej ogladac reczna, gdzie wynik jest sprawa otwarta...

Slawek, sukcesy sportowe buduja cos co nazywa sie duma narodowa i sa one potrzebne. Spojrz na Chorwatow, ja bardzo ich podziwiam, gdy stoja w czasie hymnu...a co do ekspertow, nie uwazam siebie za jakiegos eksperta, ale sport lubie, chocby to o tym swiadczy, ze te dwa watki - Malysz i o pilce recznej, to ja zalozylem...zakladajac watek o recznej, wierzylem w nasz zespol, choc nie stawialem go w gronie faworytow.
Poza tym, swoja klase zespol czy zawodnik musi powtarzac i potwierdzac, oczywiscie mozna byc mistrzem jednego skoku/ rzutu/ meczu etc, zdobyc medal, ale prawdziwa klasa to taka, gdzie zawodnik/ druzyna jest stale w czolowce i taka osoba na pewno jest Malysz. i stad tez w watku o recznej pisze, aby szanowac mimo wszystko Niemcow, ich druzyna od lat nalezy do najlepszych w pilke reczna...

a na koniec, masz racje, niektore zawody sa przy pustych trybunach, ot chocby dzis rano ogladalem kombinacje norweska z Zakopanego, jakos za wielu kibicow nie bylo widac...ale pewnie gdyby taki Manninen byl w naszej druzynie, to kibicow tego sportu byloby wiecej...i nie oszukujmy sie, to sukces rodzi popularnosc dyscypliny....
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 04.02.2007 13:49

Tak , wszyscy mają rację! :D A żeby było o Małyszu , to jak miał zwałkę formy i wydawało się że się nie podniesie , ilu mówiło że przestał trenować bo już swoje zarobił itd. Dobra ale koniec z mojej strony o tym.
Polskaaaaaaaaaaaaaa białooooooooo-czerwoniiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone