napisał(a) Woman0002 » 23.05.2018 18:44
w sierpniu główna plaża podejrzewam ze nie osiągalna ( no chyba ze sie rozłożysz o 6 rano) ja byłam w czerwcu i była zapełniona po brzegi

Ludzie są leniwi i nie chce im się kawałek dalej i wolą tłoczyć sie jak sardynki na głównej

a serio wystarczy kawałeczek dalej przejść i nie ma problemu z tłokiem,ja polecam iść w kierunku Krvavica im dalej od ścisłego centrum Makarskiej tym mniej ludzi. Spacer zajmie od pół godzinki do max godzinki

Dla osób które naprawdę nie lubią chodzić to kursuje taka ciuchcia (startuje z głównego placu z kanjpami, straganami) i zawiezie Was na sam koniec Makarskiej( albo i nawet poza.. nie jestem pewna czy ten koniec to jeszcze Makarska) przez cały mój pobyt tam chodziłam się opalać leżakować, jest tam kawałek ładnej żwirowej plaży a później są małe zatoczki gdzie można zejść i mieć zatoczkę dla siebie

tu muszę dodać ze przy niektórych zatoczkach zejście może wydawać sie troszkę stromę no i w zatoczkach zdarzają się golasy

nie jest to jakiś wyznaczony teren dla nudystów... nie.. po prostu trzymają tam swoje gołe tyłki hehe
Co do Breli w sezonie czyli sierpień- tlok taki sam na głownych plażach jak w Makarskiej