JoeF napisał(a):platon napisał(a):Józek przyznaj sie bez bicia ,ze napisałeś to o pseudo złośliwie, bo fotomontaże MP są i dobre i śmieszne w dodatku. Awatarki koty dru to mistrzostwo świata buchacha.
Gdyby na pseudozdjęciu głównym czarnym charakterem była Twoja twarz to na pewno bym to "olał"...
Zresztą mamy demokrację i może mi się nie podobać, to co Wszyscy uznają za SZtukę...
Pozdrawiam Cię Andrzeju
Józek
P.S. Czy nie uważasz, że się ostatnio opuściłeś i ja biedny muszę przejmować Twoją rolę "upierdliwca" na forum
Mimo ,ze kiedyś bazyl napisał ,że jesteś bez polotu( pewno to znajdziesz), a ja jestem fajny bo inny to myślę ,że to nie tak.
Ktoś to kiedyś poprzewracal do góry nogami i kurcze tak idziemy na uszach już półtora roku.Morski Pas ma rację ,ze coś się stało nie tak niedawno temu.Co się dzieje ,ze cromaniacy są skłóceni.A ponadto dziwne imejle,włamy na skrzynkę itd.No co się dzieje?
Byłem upierdliwcem i jestem upierliwcem.Idę ciągle dalej i dalej.
Mój kierunek to Chorwacja.Ale to wszystko obok jest dalej takie same.
Jedna silna osobowość niszczy to co Ty napiszesz ,to co ja napiszę.
Bo zaczynają się domysły ,knucia,pierdoły itp.Nikt nikomu nie wierzy,no moze oprócz grupy Trzymającej sie Ręce( ale to jest jeden z Was).
Ja tak myslę .To jest jeden z Was.Ten co mąci.I stara się ukryć drugą twarz.Tak jak Piotr zwany Antkiem.
P>S.
Uważam Józek ,że powinieneś pisac instrukcje obsługi.Jesteś upierdliwie dokładny w tym co piszesz i dlatego tak zrozumiały.

.png)

.png)
.png)