Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 27.09.2005 21:22

JoeF napisał(a):
platon napisał(a):Józek przyznaj sie bez bicia ,ze napisałeś to o pseudo złośliwie, bo fotomontaże MP są i dobre i śmieszne w dodatku. Awatarki koty dru to mistrzostwo świata buchacha.

Gdyby na pseudozdjęciu głównym czarnym charakterem była Twoja twarz to na pewno bym to "olał"...

Zresztą mamy demokrację i może mi się nie podobać, to co Wszyscy uznają za SZtukę...

Pozdrawiam Cię Andrzeju
Józek

P.S. Czy nie uważasz, że się ostatnio opuściłeś i ja biedny muszę przejmować Twoją rolę "upierdliwca" na forum :wink:

Mimo ,ze kiedyś bazyl napisał ,że jesteś bez polotu( pewno to znajdziesz), a ja jestem fajny bo inny to myślę ,że to nie tak.
Ktoś to kiedyś poprzewracal do góry nogami i kurcze tak idziemy na uszach już półtora roku.Morski Pas ma rację ,ze coś się stało nie tak niedawno temu.Co się dzieje ,ze cromaniacy są skłóceni.A ponadto dziwne imejle,włamy na skrzynkę itd.No co się dzieje?
Byłem upierdliwcem i jestem upierliwcem.Idę ciągle dalej i dalej.
Mój kierunek to Chorwacja.Ale to wszystko obok jest dalej takie same.
Jedna silna osobowość niszczy to co Ty napiszesz ,to co ja napiszę.
Bo zaczynają się domysły ,knucia,pierdoły itp.Nikt nikomu nie wierzy,no moze oprócz grupy Trzymającej sie Ręce( ale to jest jeden z Was).
Ja tak myslę .To jest jeden z Was.Ten co mąci.I stara się ukryć drugą twarz.Tak jak Piotr zwany Antkiem.
P>S.
Uważam Józek ,że powinieneś pisac instrukcje obsługi.Jesteś upierdliwie dokładny w tym co piszesz i dlatego tak zrozumiały. :wink:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 27.09.2005 22:39

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 13.10.2005 09:56 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.09.2005 23:05

JoeF napisał(a):Nic na siłę...
Po przemyśleniach stwierdziłem, że jednak nie musimy się kochać
Czyli Adieu,
do następnej okazji :(

:lol: :lol: :lol: :D :D :D
Drusilla, musisz to jakoś przeżyć :lol: . Ja to trochę skróciłem bo może to jest /był jakiś szyfr :lol:

Pozdrawiam
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 27.09.2005 23:11

Nie moge tego zrozumiec,nawet sie nie staram,moze dlatego ze jestem juz siwa blondynka,lecz prosiłam młodsze pokolenie od 15-35-45 lat co tujest grane,przeczytali pokiwali glowami i jednomyslnie stwierdzili,że ja stara baba przejmuje sie,ze jacys faceci daja sie ciagle podpuszczac zamiast prowadzic swietna robote. Jak wielu ,nie bede wyliczac, kto to sami wiecie,mój 15 latek powiedzial,ze na ich FORUM dotyczacym gier,nie przeszła by zadna przepychanka,zlosliwosci czy bicie piany,tam szanuje sie profesjonalizm.Moi drodzy robcie swoje platon zbierajac linki potrzebne czy nie lecz widac,ze jest jego pasja,dziewczyna dajcie sobie pogadac-wiadomo muszą sobie ulzyc po ciezkim dniu pracy ,czy odpoczac po 24 godzinach opieki nad dziecmi nie beda zajmowac sie filozofia,od tego mamy innych.Taki piekny jest swiat widac to na kazdym zdjęciu pokazanym na Forum cieszmy sie z tego,żyjmy i dajmy zyc innym.Nic nie byloby ciekawego jak bysmy byli jednakowi.
Ale sie rozpisałam ,a nie powinnam sie wtracac.
petris
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 27.09.2005 23:28

Ostatnio edytowano 13.10.2005 09:56 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 27.09.2005 23:53

JoeF napisał(a):Mam nadzieję, że dzisiejsza "akcja" dała Wam próbkę "drugiego życia" forum... Czyli mini-obraz tego dlaczego nie wszędzie się pisze, nie każdego się lubi, nie każdego zauważa... i tak już musi pozostać :(

Uwazam to za dziecinne zachowanie, no ale nie znam was. :wink:
Skoro tak ma byc...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 28.09.2005 00:02

Leya_31 napisał(a):Uwazam to za dziecinne zachowanie, no ale nie znam was. :wink:

Czasem dorośli lubią bawić się jak dzieci :wink:

Pozdrawiam :wink:
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 28.09.2005 00:13

krakuscity napisał(a):
Leya_31 napisał(a):Uwazam to za dziecinne zachowanie, no ale nie znam was. :wink:

Czasem dorośli lubią bawić się jak dzieci :wink:

To nie jest zabronione :lol: , ale czy akurat na tym forum konieczne :?:

Pozdrowionka.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 28.09.2005 00:27

Leya_31 napisał(a):
To nie jest zabronione :lol: , ale czy akurat na tym forum konieczne :?:

Pozdrowionka.

NIE jest konieczne.
Czasem wystarczy mieć wesołe usposobienie i nie będzie się wiele rzeczy odbierało jako złośliwość.

Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 28.09.2005 00:35

krakuscity napisał(a): Czasem wystarczy mieć wesołe usposobienie i nie będzie się wiele rzeczy odbierało jako złośliwość.

Krakus!
Kako je dobro... :D

To Twoje zdanie wszyscy powinni(śmy) wykuć na blachę.
Chyba trafiłeś w dziesiątkę (moim skromnym zdaniem :wink: )
Puno hvala! :)

Pozdrav :papa:
Jola
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 28.09.2005 05:34

krakuscity napisał(a):
JoeF napisał(a):Nic na siłę...
Po przemyśleniach stwierdziłem, że jednak nie musimy się kochać
Czyli Adieu,

:lol: :lol: :lol: :D :D :D
Drusilla, musisz to jakoś przeżyć :lol: . Ja to trochę skróciłem bo może to jest /był jakiś szyfr :lol:

Pozdrawiam

Przeżyłam 8O :lol:
Ja jestem całkiem prostą dziewczyną - nie znam sie na podziemnych działaniach,kodach ,szyfrach i takich tam :lol:
To co mam do powiedzenia mówie prosto z mostu.
:lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 28.09.2005 05:35

Jolanta Michno napisał(a):
krakuscity napisał(a): Czasem wystarczy mieć wesołe usposobienie i nie będzie się wiele rzeczy odbierało jako złośliwość.

Krakus!
Kako je dobro... :D

To Twoje zdanie wszyscy powinni(śmy) wykuć na blachę.
Chyba trafiłeś w dziesiątkę (moim skromnym zdaniem :wink: )
Puno hvala! :)

Pozdrav :papa:
Jola

Ti si u pravu Koleżanko :!: :idea:
Myśl do złotej księgi :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 28.09.2005 05:47

JoeF napisał(a):
drusilla napisał(a):A co do uzbrojenia ...hej bagnet w dłoń !!!! :devil:

Nic na siłę...
Chociaż wydaje mi się, że ja nie jestem aż taki zawzięty ani zaślepiony... Ale kto to zrozumie :?:

Po przemyśleniach stwierdziłem, że jednak nie musimy się kochać ani nawet lubić :wink:
Możemy się po prostu nadal unikać czyli wręcz ignorować, bo nie mam zamiaru walczyć ostrą bronią choćby słowną...

Czyli Adieu,

Och JoeF :(
Gdzie Twoje poczucie humoru ??????Podobno takowe posiadasz.
Widzę że muszę wytłumaczyć :roll:
Z tego co piszesz wychodzi na to ze ja chciałam jakiejś wojny z Tobą 8O
Nie zawsze bagnet nalezy brać dosłownie. Pisałeś że nie jesteś uzbrojony,ja jestem <patrz avatar :wink: >Akurat chodziło mi o to żebyś do swojego avatarka dodał kałacha/pistolet/szablę/miecz/granat <do wyboru> :lol: Miałbyś i Ty broń :)
Hmmm chyba moje poczucie humoru jest niezrozumiałe 8O
A zawsze myślałam ze piszę raczej komunikatywnie :(
Naszej "rozmowy" nie nazwałabym walką a raczej wymianą zdań. Powiedziałam co miałam do powiedzenia i to wszystko.
Opcji IGNOR nie mam ustawionej w profilu :wink:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 28.09.2005 06:01

Ostatnio edytowano 13.10.2005 09:57 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 28.09.2005 06:44

Nie ma tego złego ...

Cały czas miałem wrażenie, że wszystko zaczęło się od "borowego" zlotu, a cały ten cyrk z czerwonymi był tylko dobrym pretekstem do polowania na rekina. Dobrze wiecie, że zostałem w to wrobiony. Józek też został wrobiony i może dlatego tak mu z tym ciężko.

Różne teorie po głowie mi chodziły, ale o tym, że poczuliście się urażeni naszymi (z Jolą) relacjami w CRO.TV w życiu bym nie pomyślał. Naprawdę myśleliście, że chcemy Wam przywalić z zazdrości że nas tam z Wami nie ma? Przedziwne.

Żeby już nikt nie czuł się urażony, zostawiam radio bez napisu, a świętego bez głowy. Rozumiem, że do rogów nikt nie miał zastrzeżeń.

Przepraszam Cię Drusillo, że Ci wątek zaśmiecam. A właściwie za co ja przepraszam, przecież to luźne rozmowy.

Wszystkim wybierającym się na zlot życzę dobrej zabawy.
Pozostałych proszę, żeby mnie nie namawiali do robienia następnych obrazków.

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 60
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone