anakin napisał(a):Nowa typerka się pojawiła..
Zaprosiłem ją w PW do nowej edycji 2015/2016
Jeśli będzie typowała tak dobrze jak Blaugrana
Blaugrana skorzystała z zaproszenia na początku edycji ... i chyba nie żałuje uczestnictwa w zabawie

.png)
anakin napisał(a):Nowa typerka się pojawiła..

.png)
GOLDEN napisał(a):Typ zamieściłem...bez obaw...nie edytuję go.![]()
.png)
alechandro napisał(a):Trzeba potrafić przede wszystkim zachować szacunek dla przeciwnika...teraz już wymówki - a bo udane losowanie, a bo Real bez formy i tak bez końca...prześledź sobie moje posty jak odnosiłem się do półfinalistów a jak pozostali "znafcy" traktowali Juve...
alechandro napisał(a):Jeśli zaś Barcelona wygra to pojawią się tu nawet znafcy, którzy w całym cyklu oglądają tylko finał...![]()
Wejdą tylko na chwilę aby swój kretynizm pozostawić...
Jeden się pulta bo wyskakuję z ciociami a to chyba nic obraźliwego, co ? Niech idzie do kościoła w takim razie bo tam jest jego miejsce...
alechandro napisał(a):Ty piejesz do mnie przy każdej nadarzającej się okazji, już kiedyś miałeś do mnie pewne obiekcje !
.png)

.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):.............
Nawet nie wiedziałem, że są prowadzone takie rozgrywki....

.png)
andywiki napisał(a):... zresztą tutaj jest temat LM.
andywiki napisał(a):Wczoraj meczyk był na Eurosport2,czytałem że ta nasza bramkarka Katarzyna Kiedrzynek jest w swoim fachu naprawde bardzo dobra.
.png)

.png)
anakin napisał(a):A jutro Atletico - FCB.
Punkt w tym meczu daje Barcelonie tytuł mistrzowski.
.png)
dids76 napisał(a):anakin napisał(a):walp napisał(a):.............
Nawet nie wiedziałem, że są prowadzone takie rozgrywki....
Bylem nawet na meczu WCL gdy nasze "Unitki" galy z VFL Wolfsburg kilka lat temu![]()
![]()
Niestety kobieca pilka w Raciborzu sie rozsypala
.png)
andywiki napisał(a):Jak by nie patrząc piłka nożna w wykonaniu kobiet w naszym kraju to naprawdę...zresztą pewnie na świecie też.zresztą tutaj jest temat LM.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki