Ucinam spekulację.......i postawię na Barcelonę,fakty mówią same za siebie.

.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):greenrs napisał(a):PS: Chyba wiem, jaki Krzychooo zatypuje wynik na finał
Remis i karne dla Juwe![]()
Jak ustrzeli 4 punkty - jest Mistrzem Ligi Mistrzów 2014/2015![]()
Jeśli przy takim typowaniu trafi zero - i tak jest drugi.![]()
No i może być jeszcze opcja, że będzie dwóch Mistrzów Ligi Mistrzów
Edit. Zakładam, że GOLDEN nie wytypuje zwycięstwa JUVE
.png)
GOLDEN napisał(a):Raul73 napisał(a):Jakoś mi nazwa tego zespołu wyleciała chwilowo z głowy![]()
![]()
![]()
Cuś na B chyba![]()
Jak Suarez nikogo nie ugryzie do końca edycji LM to będzie.....finał
alechandro napisał(a):GOLDEN napisał(a):będzie.....finał
Zapomnij...

.png)
GOLDEN napisał(a):Tak.....dla odświeżenia pamięci....bo niekiedy zawodna jest.![]()

.png)

Krzychooo napisał(a):Ilu doradców!![]()
Dzięki!
No zobaczymy, czy GOLDEN dotrzyma słowa. Liczę na honorowe typowanie, Kolego!
Jeśli wytypuje zwycięstwo Juve, nie mam szans. Oczywiście, wtedy postawię na Barcę, ale On zgarnie punkty za wskazanie triumfatora...

.png)
alechandro napisał(a):Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?
.png)
rysiek_r74 napisał(a):alechandro napisał(a):Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?
No właśnie ja jako jedyny (z typerów) typowałem zwycięzcę LM - Juventus.
W finale już są i szanse też mają. to jest jeden mecz i wszystko może się zdarzyć
.png)
Krzychooo napisał(a):
No zobaczymy, czy GOLDEN dotrzyma słowa. Liczę na honorowe typowanie, Kolego!
Jeśli wytypuje zwycięstwo Juve, nie mam szans. Oczywiście, wtedy postawię na Barcę, ale On zgarnie punkty za wskazanie triumfatora...
Wybacz gajus. 

alechandro napisał(a):Mogę Cię zapewnić a nawet obiecuję Ci, że bez względu na wynik niczego tutaj nie napiszę a nawet nie pojawię się w tym wątku aż do czasu następnego typowania...po zwycięstwie będę dumny, porażkę przyjmę z pokorą ale tutaj mnie zgodnie z obietnicą nie zobaczysz...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki