W dalszym ciągu niektórzy nie potrafią zrozumieć, że nie każdy na tym globie kocha Barcelonę...kiedy ja 30 lat zaczynałem przygodę z Juve ( niestety rok Heysel
.png)
alechandro napisał(a):Spoko ani...do finału jeszcze trochę czasu więc damy radę...
W dalszym ciągu niektórzy nie potrafią zrozumieć, że nie każdy na tym globie kocha Barcelonę...kiedy ja 30 lat zaczynałem przygodę z Juve ......

alechandro napisał(a):Spoko ani...do finału jeszcze trochę czasu więc damy radę...
alechandro napisał(a):W dalszym ciągu niektórzy nie potrafią zrozumieć, że nie każdy na tym globie kocha Barcelonę...kiedy ja 30 lat zaczynałem przygodę z Juve ( niestety rok Heysel) to większości obecnych kibiców Barcelony albo nie było albo babki z piasku robili...a na marginesie, na forach Juve zaobserwowałem wzmożony ruch, co świadczy o przybyciu sezonowców mimo, że Juve nie wygrało jeszcze LM..na szczęście po kilu słabszych występach sezonowcy wykruszą się a tacy jak ja pozostaną...
)
.png)
alechandro napisał(a):...kiedy ja 30 lat zaczynałem przygodę z Juve ( niestety rok Heysel) to większości obecnych kibiców Barcelony albo nie było albo babki z piasku robili...
pampersów wtedy nie było Janusz Bajcer napisał(a):Trzydzieści tak temu to chyba jeszcze w "pieluchy robiłeś"pampersów wtedy nie było
anakin napisał(a):......
.png)

alechandro napisał(a):anakin napisał(a):......
Ciebie nawet nie miałem na myśli bo wiem jaki masz stosunek do tych wszystkich spraw...kilka lat na forum już prowadzimy różne wojenki chyba, nie ?

.png)
anakin napisał(a):GOLDEN napisał(a):Jestem kibicem Barcy od 1993r....
A umiałeś już wtedy odróżnić bramkarza od sędziego?
alechandro napisał(a):Chciałeś esej to go masz...

GOLDEN napisał(a):Miałem wtedy 15lat.....i siedziałem na trybunach Camp Nou.....i nawet wiedziałem co to spalony.
![]()
.png)
anakin napisał(a):GOLDEN napisał(a):Miałem wtedy 15lat.....i siedziałem na trybunach Camp Nou.....i nawet wiedziałem co to spalony.
![]()
No pacz.
A nie wyglądasz...![]()
Nowa typerka się pojawiła..

GOLDEN napisał(a):anakin napisał(a):GOLDEN napisał(a):Miałem wtedy 15lat.....i siedziałem na trybunach Camp Nou.....i nawet wiedziałem co to spalony.
![]()
No pacz.
A nie wyglądasz...![]()
Widzisz...co robi botoks w umiarze...![]()

anakin napisał(a):A ja myślałem, że to zaloty takie........![]()
![]()
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki