anakin napisał(a): alechandro powinien ...
Jestem gotowy
.png)
Raul73 napisał(a):GOLDEN napisał(a):Kolejny ciekawy plebiscyt.....http://fallondfloor.com/
Dobre...![]()
![]()
![]()
"Breakfast at Chiellini's" moim faworytem![]()
anakin napisał(a):The winner is........Ronaldo![]()
![]()
Drugie miejsce Robben (za "dokładkę", bo karny był)
No i Suarez.

.png)

GOLDEN napisał(a):Jestam za...tylko ile trwałby meczCzy z każdą kontrowersją sędzia musiałby się konsultować z technicznym
I sprawa najwazniejsza jaka kara
Czerwień za symulkę
6 miesięcy jak Suarez
![]()
Wydaję mi się,że trudno będzie to wykorzenić.....
Nawet młodzi chłopcy na orliku padają jak rażeni piorunem...
Z tym się trzeba urodzić Ani...niestety...
.png)
anakin napisał(a):Sędzia może nie zauważyć wszystkich szczegółów podczas meczu, ale po co jest zapis video?
GOLDEN napisał(a):Jestam za...tylko ile trwałby meczCzy z każdą kontrowersją sędzia musiałby się konsultować z technicznym
![]()

walp napisał(a):Generalnie zgadzam się z przemyśleniami Michała Pola, który odnosi się na swoim blogu, do argumentów FIFA w tej kwestii.
.png)
anakin napisał(a):Uważam, że w takich imprezach jak MŚ czy ME powinno to być jednak powszechne.
Zbyt ważna impreza dla wszystkich, żeby można było sobie pozwolić na błędy, jakich było wiele.

walp napisał(a):anakin napisał(a):Uważam, że w takich imprezach jak MŚ czy ME powinno to być jednak powszechne.
Zbyt ważna impreza dla wszystkich, żeby można było sobie pozwolić na błędy, jakich było wiele.
W sumie, ciężko się z tym nie zgodzić.
.png)

Raul73 napisał(a):A ja jednak byłbym za tym, żeby to wyplenić wszędzie - od C klasy aż do Ligi Mistrzów i Mundialu. Moim zdaniem trzeba uczyć od małego, że symulowanie jest karane - i konsekwentnie wymierzać kary w każdym meczu.
Tylko obawiam się, że nie z tymi władzami, z Platinim i Blatterem na czele.
.png)
.png)

Raul73 napisał(a):A'propos tej sytuacji - w niedawnym wywiadzie z Ancelottim czytałem, że są naciski ze strony trenerów, coby zlikwidować ten przepis o karaniu obrońcy czerwoną za faul w polu karnym na wychodzącym na czystą pozycję zawodniku.
MarDomi napisał(a):Ale to jest złe rozwiązanie, ponieważ nie będzie można już tak łatwo "ustawiać" wyników meczów?
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki