Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

LED-tv

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.04.2011 06:59

Ponieważ tak ładnie doradzaliście,odradzaliście, czyli ogólnie pomagaliście... :wink:

Przed Państwem-Pan SAMSUNG

Nie do końca jeszcze "osprzętowiony",ale już wisi i działa! :D
Ostatnio edytowano 01.02.2013 16:08 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 15.04.2011 07:05

8O a co ten TV wisi pod sufitem czy u ciebie tak nisko....... 8O

Zerwij Ani tą naklejkę LED :lool: , bez tego też każdy kto wejdzie się skapuje że to Ledowy , bo to przeżyłem. :lool:
I zaprezentuj tu TV z Animal Planet HD , na tym programie jest najbardziej wyrazista i piękna jakość obrazu :) Nawet Canal + HD się umywa.........
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.04.2011 07:11

Wisi wysoko, bo dopiero wtedy przechodnie przez okno widzą nowy nabytek :wink:

... tylko rybek nie pokazuj, bo jeszcze pomyślimy, że to akwarium :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.04.2011 07:12

No.........tak właśnie wisi...
Co prawda trochę u mnie wyżej niż w domu...Jody,ale w sumie mam stosunkowo nisko....
Naklejka powiadasz..... :oops:

:wink:

weldon napisał(a):Wisi wysoko, bo dopiero wtedy przechodnie przez okno widzą nowy nabytek :wink:

Nie mam okna..
Widziałeś kiedyś okno w ziemiance?

My tak mamy na wsi...

:wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 15.04.2011 07:15

weldon napisał(a):... tylko rybek nie pokazuj, bo jeszcze pomyślimy, że to akwarium :D

Żebyś wiedział że jest takie odczucie :D
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 13.03.2013 13:00

Witam wszystkich miłośników Cro, i tych co zechcieliby mi pomóc.Piszę w tym temacie ,bo rzecz o sprzęcie AV.
Mam dekoder CP -Sagemcom ESI 88 i kino domowe SamsungHT-E 5500.Chciałem to połączyć przez złącze S/P DIF aby przepuścić cyfrowy dźwięk na głośniki 5.1...Niestety okazało się ,że ten dekoder polsatu ( chyba jedyny z ich dekoderów) złącze S/PDif ma coaxialne a kino złącze optyczne.Da się to jakoś połączyć? :?
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 13.03.2013 14:06

Jacynty napisał(a):Witam wszystkich miłośników Cro, i tych co zechcieliby mi pomóc.Piszę w tym temacie ,bo rzecz o sprzęcie AV.
Mam dekoder CP -Sagemcom ESI 88 i kino domowe SamsungHT-E 5500.Chciałem to połączyć przez złącze S/P DIF aby przepuścić cyfrowy dźwięk na głośniki 5.1...Niestety okazało się ,że ten dekoder polsatu ( chyba jedyny z ich dekoderów) złącze S/PDif ma coaxialne a kino złącze optyczne.Da się to jakoś połączyć? :?

Nie lubisz wujka Gugla?

http://www.hdtv.com.pl/forum/inne/8634- ... tical.html

Pierwszy wątek wyszukiwania :)
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 21.03.2013 15:43

W lutym zakupiłem TOSHIBĘ, bo jego poprzednik przeszedł na zasłużoną emeryturę.
Niestety nie sprawdzałem jeszcze jak wyświetlają się na nim strony CRO.PL, zakładam w ciemno, że zajebiście!

8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 19:31

SAMSUNG UE46ES5500

Dobre takie będzie do chałupy :?: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.03.2013 19:53

Dobry.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 19:55

Bocian napisał(a):Dobry.

Zaraz mundurówkę wypłacą trza coś kupić zamiast mundurów. :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.03.2013 20:07

zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):Dobry.

Zaraz mundurówkę wypłacą trza coś kupić zamiast mundurów. :D

Dopiero?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 20:10

no jak zwykle w kwietniu na początku.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.03.2013 06:40

zebik napisał(a):SAMSUNG UE46ES5500

Dobre takie będzie do chałupy :?: :D

..ale to model z serii 5..a rozmawialiśmy o 6 ....hmmmm odświeżanie 100 w 6 200.. no i brak 3D. Chyba że chodziło Ci o wielkość ekranu..6 cali to już tych naście cm więcej w domu.
..a generalnie to :..kupili sobie na wsi kolorowy telewizor..zwołali wieczorem całą rodzinę i okolicznych sąsiadów..tatuś do synka -Franek włącz telewizor..tato prądu ni ma, odpowiada...na to tatuś..to h...j będziemy po ciemku oglądać :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
..tak mi się kawał przypomniał.. :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 26.04.2013 11:27

Mogę się podpiąć...? Mogę.

Stoję przed problemem kupna telewizora. Rady potrzebuję. Gdzieś tam już zasięgnąłem języka... Na czym mi zależy, a na czym nie:
1. Odległość od wyra, na którym zamierzam leżeć i paczeć na filmy - jakieś 4-4,5m.
2. Jak już kupuję, to chcę, aby była możliwość podpięcia jakiejś bezprzewodowej klawiatury, czyli interesuje mnie wifi. Najbardziej mi zależy na YT, aby, leżakując, włączyć jakiś ciekawy gig, tudzież film.
3. Absolutnie nie zależy mi na 3D. Tak czy siak, TV jest włączany bardzo rzadko.
4. Ważne: TV będzie zamontowany na ścianie, gdzie po przeciwnej ścianie mieści się okno. Rolety są, no ale... Dodam tylko, że TV jest włączany najczęściej porą wieczorową, ale wiadomo, że i czasem w ciągu dnia może być odpalony.
5. Najważniejsze: dobrze byłoby się zmieścić w 4000zł, ale im niżej - tym lepiej. Ciut wyżej jakoś może też przełknę.

Polecono mi:
1. Panasonic z serii ST50/60 lub VT 50/60 (plazma, jednakże kiedy "doradca" dowiedział się o opisywanym punktcie nr 4., to stwierdził, że może niekoniecznie plazma)
2. Szajsung z serii powyżej 6xxx (led)- nie wiem nic
3. LG - nie wiem absolutnie nic, też led

No i pytanie: ile cali? 42 chyba ciut mało...a może nie...50? 55 za dużo? Jest jednak spora różnica cenowa odnośnie tego parametru...

W tym wątku jest trochę info, ale z 2011r, więc zakładam, że dużo sie już zmieniło, dlatego pytam. Są tutaj jacyś sprzedawcy bodajże, więc...liczę na ich uczciwość:). Nie no...poważniej... Jak to widzicie?

O telewizorach nie wiem absolutnie nic:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone