P.S. Inna sprawa, jaki się ma spust - dwie porcje dla jednych to jedna dla innych...
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
Hercklekot napisał(a):Jasne, że w jelovniku jest cena za porcję dla osoby, jednak chyba chodziło o to, że dla jednej osoby piec nie będą ekstra - tak jak Bartek pisał (minimum porcji).
.png)
.png)
.png)

.png)
Marsallah napisał(a):Z tą sałatką z hoby to uważaj - na niej akurat najłatwiej się "przejechać". Raz chyba gdzieś trafiliśmy na "gumową" ośmiornicę w sałatce. Ale ogólnie jest to sympatyczna przekąska i szansa na skosztowanie mięska hoby, jeśli nie mamy kompanów do peki (na którą najbardziej bym Cię namawiał), a ze świecą szukać takich knajp, które robią pekę na mniej niż 3 osoby.
.png)
Zdecydowanie sałatki są moją nadzieją, bo nie znoszę "dobierać się" do mięsa uwięzionego w szkielecie
nawet pomimo tych mniej ostrych zdjęć ze "zbuntowanego" aparatu to super dokumentacja.
Byłam skazana tylko na komórkę, gdyż aparatowi wyświetlacz padł już w drodze do Cro .png)
Marsallah napisał(a):Efekt jest taki, że hobie, niestety, nie dajemy rady. Kelnerka co chwila podchodzi i dopytuje się, czy nam na pewno smakuje. Muszę tłumaczyć, że to zdrowo jeść powoli.
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Zdecydowanie sałatki są moją nadzieją, bo nie znoszę "dobierać się" do mięsa uwięzionego w szkielecie![]()
Zdecydowanie pochwal żonę za zdjęcia z heliodromu, a tak w ogóle nawet pomimo tych mniej ostrych zdjęć ze "zbuntowanego" aparatu to super dokumentacja.
Katerina napisał(a):Zdjęcia z heliodromu - to na co czekałam![]()
Katerina napisał(a):Oprócz przerżniętego meczu, same fajne akcenty na pożegnanieWidoki, pogoda, hobotnica...
Katerina napisał(a):Może to i dobrze opuszczać wyspę w środku nocy - jeśli było jeszcze ciemno (w czerwcu niekoniecznie), to może mniej żal zostawiać za sobą widoki...
Katerina napisał(a):Nie żegnam się jeszcze z relacją.Napiszesz jakieś podsumowanie?
Katerina napisał(a):Zgadzam się, zobaczysz moje zdjęcia![]()
Byłam skazana tylko na komórkę, gdyż aparatowi wyświetlacz padł już w drodze do Cro
Abakus68 napisał(a):Marsallah napisał(a):Efekt jest taki, że hobie, niestety, nie dajemy rady. Kelnerka co chwila podchodzi i dopytuje się, czy nam na pewno smakuje. Muszę tłumaczyć, że to zdrowo jeść powoli.
Primo, od lat dopraszam się żebyśmy zamawiali jedno jadło, żeby się je zjadło, ale nie... Efekt jest taki, że urlop kończymy zwykle na plus 3 i plus 6
Abakus68 napisał(a):Secudno, Ty masz pokłady asertywności. Mnie rozsierdza, jak ktoś mnie pyta czy wszystko smakowało. Jakby moja potencjalna odpowiedź że nie cokolwiek zmienić mogła...
Abakus68 napisał(a):A sam mecz. No cóż... Masz rację pisząc o sile Francuzów i jej dobrze dobranej taktyce, ale serce chciało innego rozwiązania...
Hercklekot napisał(a):Uuuuu, zrobiło się nostalgicznie, szkoda, że już kończysz. Zdjęcia z góry rewelacja. Lastovo bardzo, ale to bardzo nam się podoba i dzięki tej relacji będzie nasze! Póki co jednak przymrozek łapie, i kudy tam do lata...
jaro1959 napisał(a):Przeczytałem wątek z zainteresowaniem, mamy już rezerwację na tą wyspę na przyszły rok

.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży