Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera w okolicy Plitvickich Jezior dla 10 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tan2000
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tan2000 » 23.07.2012 14:06

Witam wszystkich :)
14 sierpnia wybieramy się do Chorwacji. Miejsce docelowe to Sevid.
W dorodze do Sevidu zamierzamy zobaczyć Plitvickie Jeziora.
I tu moje pytanie, czy dla 10 osób (w tym dwoje dzieci 7 i 10 lat), trzeba wcześniej zarezerwować kwaterę czy nie powinno być trudności, gdy pojedziemy bez rezerwacji?
Poradźcie też, jak daleko od Plitvic można już się oglądać za kwaterą i jak kształtują się ceny za nocleg?
Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na wasze rady:D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.07.2012 14:31

Musicie spać na kupie?

Jak traficie, to pewnie dla 4-8 osób mogą się trafić pokoje w jednym miejscu, ale bardziej prawdopodobne, że po znalezieniu pierwszego, wolnego, pokoju, właściciele skierują was do kolejnych, pewnie u sąsiadów, lub całkiem niedaleko, w zasięgu wzroku.

W każdym razie na wolny cały dom, dla 10 osób, w jednym miejscu, bym nie liczył, natomiast na kilka kwater w pobliżu - to już tak.

Pozdrawiam
Tan2000
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tan2000 » 23.07.2012 14:58

Dzięki za odpowiedź.
Oczywiście, że nie musimy spać razem w jednym miejscu:)
Czy wiesz może jak kształtują się ceny kwater.
JAR25
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAR25 » 24.07.2012 10:50

Tan2000 napisał(a):Dzięki za odpowiedź.
Oczywiście, że nie musimy spać razem w jednym miejscu:)
Czy wiesz może jak kształtują się ceny kwater.

Około 100 Kun od osoby.
Tan2000
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tan2000 » 24.07.2012 13:39

Podpowiedzcie mi jeszcze czy w pewnej odległości od Plitvic (do 30 km) ceny kwater są niższe niż w Plitwicach czy raczej nie ma to znaczenia?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 24.07.2012 13:53

Hmmmm ...

Raz nocowałem pod Grabovacem, jakieś 20 km od 2 wejścia,
drugi raz bliżej i chyba nie było różnicy w cenie.

A może ... ? :?

Wydaje mi się, że za pierwszym razem zapłaciłem 12, a za drugim 15 euro, ale chyba większy wpływ na to miało to,
że za pierwszym razem byłem we wrześniu i na uboczu, a za drugim w lipcu, tuż przy trasie.

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2012 20:12

polecam miejscowość Mukinje, 10-15 min spacerkiem do wejścia B, auta pod domem-nie płacisz za parking. A nocleg tak jak weldon sugerował, w 2-max 3 domach obok siebie znajdziecie.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone