Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatera/domek sierpień 2009

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zbig77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig77 » 06.02.2009 11:01

Witajcie,

poszukuję miejsca do spędzenia urlopu w terminie 8-20.08.2009 z rodziną. Najlepiej 4 pokoje (2+2+3+2) lub 3 pokoje większe (4+3+2). Jadę z rocznym dzieckiem i zależy mi na cichym spokojnym miejscu, niedaleko plaży, bez imprez w okolicy, w miarę niedrogo. No i przede wszystkim na miejscu sprawdzonym - moglibyście coś zarekomendować? Raczej niech to będzie mała wioską niż miasto lub tętniąca życiem imprezownia.
Z góry dziękuję.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.02.2009 11:12

zbig77 napisał(a):Witajcie,

poszukuję miejsca do spędzenia urlopu w terminie 8-20.08.2009 z rodziną. Najlepiej 4 pokoje (2+2+3+2) lub 3 pokoje większe (4+3+2). Jadę z rocznym dzieckiem i zależy mi na cichym spokojnym miejscu, niedaleko plaży, bez imprez w okolicy, w miarę niedrogo. No i przede wszystkim na miejscu sprawdzonym - moglibyście coś zarekomendować? Raczej niech to będzie mała wioską niż miasto lub tętniąca życiem imprezownia.
Z góry dziękuję.

Witam
Przede wszystkim musisz wybrać region Chorwacji, czy ma to być Istria, czy może Dalmacja :?: ... może któraś z wysp :wink:

Proponuje lekturę działu FAQ
Tu i tu jest sporo namiarów, zarówno tych www jak i sprawdzonych przez userów forum. Mam nadzieję, że coś wybierzesz dla siebie. :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 06.02.2009 18:12

A ja proponuję LORIS :D
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zbig77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig77 » 08.02.2009 18:01

Dzięki.

Podróżować będziemy z rocznym dzieckiem więc tym razem zdecydujemy się chyba na północną, ewentualnie środkową część Chorwacji. Jeszcze nigdy w Chorwacji nie byliśmy więc nie mamy konkretnych oczekiwań. Cześć osób spędzać będzie większość czasu na okolicznej plaży. Ja lubię coś przy okazji pozwiedzać, pojeździć (choćby codziennie na inną plażę. Warto jechać na Vir?
zbig77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig77 » 20.02.2009 09:26

Loris zajęta, ale....

znalazłem fajne miejsce na wyspie Vir i już zarezerwowałem.

Czy ktoś z Was chodził w Chorwacji po górach? Mam na myśli Park Narodowy Paklenica i szczyty Velebit (1757 m.n.p.m.) oraz Sveto brdo (Święta góra) - czy ktoś z Was na nie wychodził?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 20.02.2009 10:03

zbig77 napisał(a):Czy ktoś z Was chodził w Chorwacji po górach? Mam na myśli Park Narodowy Paklenica i szczyty Velebit (1757 m.n.p.m.) oraz Sveto brdo (Święta góra) - czy ktoś z Was na nie wychodził?

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=176 ... ht=velebit
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=124 ... =paklenica
forum/viewtopic.php?t=12471&postdays=0&postorder=asc&highlight=velebit&start=0
I z innej strony -relacja Góry Przeklęte 2008
:wink:
majciamm
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 24.06.2009 10:53

MKM,

czy znasz Apartmán Loris?

Proszę o info na temat tego apartamentu?
Ile jest w nim pokoi, czy jest kuchnia, jak wygląda plaża?
Czy w okoilicy domu jest plaża żwirowa?

Z góry dziękuje na odpowiedź.

Pozdrawiam,
Maja

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone