Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kulka vs Franz

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 02.08.2012 09:00

Odparłem wszelkie bzdurne zarzuty, wykazałem absurdalność insynuacji.

Moją jedyną winą jest, iż zanadto zaangażowałem się w tutejsze forum, zaniedbując własną stronę internetową, co spowodowało, że zainteresowanych czytelników kieruję właśnie tutaj. Nie zdawałem sobie sprawy, że to tak bardzo może kogoś zaboleć.

Nie będę już reagował na żadne dalsze zaczepki i skupię się wyłącznie na relacji.

Pozdrawiam,
Wojtek
Ostatnio edytowano 02.08.2012 20:54 przez Franz, łącznie edytowano 1 raz
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 03.08.2012 06:53

Krystof napisał(a):sądzę, że powinien się stąd ewakuować Pan Kulka, którego relację miałem również przyjemność czytać i się nią inspirować podczas tegorocznego wyjazdu (na myśl o stworzeniu relacji z Toskanii dostaję kurczycy)
jak by nie patrzeć gospodarzem jest tu Pan Franz ...

Owszem, Pan Franz jest tu gospodarzem, ale to On właśnie i tym właśnie wątku rozpoczął walkę z nami. To jest forum a nie blog czy prywatna strona internetowa gdzie można czytać relacje ciurkiem, tu każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie a kto inny może mieć zdanie odmienne.

Jak na razie gospodarz tematu nie zwrócił się do administracji z propozycją usunięcia postów nie związanych z tematem. Nie zwrócił się także do mnie, ani do Małgosi, mailowo czy smsowo z propozycją zakończenia sporu, widocznie wyciąganie brudów na forum publicznym zupełnie Mu nie przeszkadza.

Niech ten konflikt będzie przestrogą dla każdego, kto kiedykolwiek wypowiedział się, czy ma zamiar wypowiedzieć się w którymkolwiek z licznych wątków Pana Franza. Niech nikomu przez myśl nie przejdzie by ośmielić się i wypowiedzieć jakiekolwiek słowo z cieniem poddania w wątpliwość któregokolwiek aspektu działalności tego człowieka bez wcześniejszej konsultacji. Zostanie za to zmiażdżony i wgnieciony w ziemię, a wszystko to co kiedykolwiek już napisał może być przekręcone i wykorzystane przeciwko niemu. Nawet to, co inni pisali na jego temat też może być wykorzystane do ośmieszenia i zdeprecjonowania. Tak właśnie stało się z nami, tak skończyło się to, że przestaliśmy pisać komentarze w kilkunastu równocześnie prowadzonych relacjach, przerwaliśmy wypowiadanie słów uznania a zwróciliśmy uwagę na gorszą naszym zdaniem od jakiegoś czasu jakość zdjęć.

Jednak i tak największym przestępstwem jakiego się dopuściliśmy było takie, że zauważyliśmy absurdalną naszym zdaniem działalność nabijania licznika wyświetleń w niniejszej, prowadzonej równolegle z naszą, relacji.

Tak się to skończyło, podobnie jak niegdyś z Plumkiem, która przecież nie wypowiedziała swojego zdania na temat zamieszczanych przez Pana Franza zdjęć, ona, cytuję: "przypuściła wulgarny atak" :idea: .

Tak kończy się wykazanie megalomanii Pana Franza :roll:

Franz napisał(a):skupię się wyłącznie na relacji

Po raz kolejny trzymam za słowo :idea:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 03.08.2012 06:59

na większości forów już dawno dostałbyś bana
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 03.08.2012 14:14

kulka53 napisał(a):Tak się to skończyło, podobnie jak niegdyś z Plumkiem, która przecież nie wypowiedziała swojego zdania na temat zamieszczanych przez Pana Franza zdjęć, ona, cytuję: "przypuściła wulgarny atak" :idea: .

Tak kończy się wykazanie megalomanii Pana Franza :roll:

Jeśli ktoś chce się zapoznać z jedną z form wypowiedzi tej, po której to stronie staje teraz mój coraz niżej staczający się adwersarz, to jest tutaj.

Ja tego komentował nie będę.

Psy szczekają, a karawana idzie dalej.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 03.08.2012 15:22

Franz napisał(a):Ja tego komentował nie będę.

Może choć raz wykaż się konsekwencją i nie komentuj :roll:

Franz napisał(a):mój coraz niżej staczający się adwersarz

Franz napisał(a):Psy szczekają, a karawana idzie dalej.

Nazywając mnie szczekającym psem wzniosłeś się za to na wyżyny swojego poziomu :cool:

Zastanawiające jest, czy na "większości forów" za taki epitet też dostałoby się bana :roll:

----------------------------------------------------------

Natomiast co do całości kontekstu zwrócenia uwagi przez Annę - Plumek Franzowi w temacie zamieszczanych przez Niego zdjęć, można tę dyskusję znaleźć TUTAJ
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 03.08.2012 16:22

_Ewa_ napisał(a):[b]to się nigdy nie skończy, nie ma szans!

No na to wygląda :( , mi jest żal, zabraliście mi frajdę z czytania Waszych wątków, jakoś tak smutno mi.

_Ewa_ cudny masz avatarek, szczurki gościły w naszym domu 13 lat
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone