FRANZ kolejna inspiracja.
Moze uda sie kiedyś "nadrobić"
Fajne zdjęcia
Śledzę razem z relację KULEK
Niepotrzebny konflikt.
Pozdrawiam i Ciebie i KULKI
.png)
kulka53 napisał(a):No widzę że wreszcie dałeś upust tłumionym emocjom
Widzę bacznie obserwowałeś te idiotyczne liczniki
kulka53 napisał(a):Swoją dziecinadę zacząłeś już dawno temu narzekając po wielokroć na brak poczytności swoich świetnych przecież relacji z pięknymi zdjęciami.
kulka53 napisał(a):byle tylko "być lepszym" , byle udowodnić swoją wyższość nad kimkolwiek innym.
kulka53 napisał(a):pokazać nam miejsce w szeregu
kulka53 napisał(a):Ciekawe że innych relacji nie umieściłeś na tej top liście![]()
kulka53 napisał(a):A teraz... no cóż. Czy kiedykolwiek Wojtek zaczął wspomnienia z jakiegoś wyjazdu na dzień po powrocie z niego? Ja sobie nie przypominam, a czytałem niemalże wszystkie wątki. Oczywiście mógł to zrobić w każdej chwili, ale teraz nadarzyła się okazja i postanowił zapewne sprawdzić jak wypadnie w konfrontacji z innymi piszącymi wspomnienia z Toskanii, m. in. z nami... Od majowego weekendu odbył już dwa inne wyjazdy, m.in. na Kretę, czy rozpoczął relację natychmiast?. Nie.
kulka53 napisał(a):Wiemy jak czułeś się urażony tym że mieliśmy śmiałość i czelność zwrócić Ci uwagę na problem zdjęć
kulka53 napisał(a):A już obrażanie Małgosi przez zarzucanie jej malkontenctwa podczas gdy starała się dowiedzieć o co chodzi z dziwnie wyglądającymi od jakiegoś czasu zdjęciami, poświęcała swój czas i próbowała coś w tym temacie wymyślić, to już uważam za bardzo aroganckie i niestosowne.
kulka53 napisał(a):pamiętam, gdy rok temu napisał w rumuńskiej bodajże relacji, że przegrał. Zaczął bowiem wspomnienia z zeszłorocznego majowego wyjazdu w tym samym czasie, gdy Danusia (dangol) rozpoczęła opisywanie swojej wrześniowej Rumunii. Podobno (nie wiem, bo nie śledziłem tego oczywiście) ilość wyświetleń jego wątku była znacznie mniejsza... był to zatem powód do kolejnej fali żalów.
kulka53 napisał(a):Nikt nikomu nie powinien i nie musi tu niczego udowadniać.
kulka53 napisał(a):I to by było chyba na tyle wyjaśnień w tym temacie, z mojej strony EOT i przepraszam za całe zamieszanie.
.png)
.png)
Franz napisał(a):iż ten sam mistrz z zadowoleniem przyjmował swego czasu gratulacje z okazji osiągnięcia przez liczniki w jego relacji kolejnego pułapu
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):
Czemu goście z taką klasą robią tu przedszkole ???
.png)
.png)
kulka53 napisał(a):Może odnajdziesz te gratulacje i zacytujesz, bo jakoś sobie nie przypominam... to co napisałeś jest bzdurą i oszczerstwem, zresztą wszystko to, co jest powyżej.
Lidia K napisał(a):gratulacje 100-ej strony <...>
Kilka lat pisania relacji i udało się Kulce dojść do 100-tki.
kulka53 napisał(a):Może i wykreowałeś się na wielkiego podróżnika na forum o Chorwacji, to dobre miejsce do zaimponowania szerszemu gronu odbiorców. Nie jest żadną, podkreślam żadną sztuką być nim mając tyle wolnego czasu i tyle wolnych środków.
.png)
Franz napisał(a):Oto rzeczony cytat
Franz napisał(a):Zwykła zazdrość.
Franz napisał(a):Reszty nasilających się inwektyw nie będę komentował.
.png)
Franz napisał(a):Zabawne, że odkąd były polski premier skompromitował się po tym, jak rozsławił powiedzenie "Prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie zaczyna", niektórzy kompromitują się, przy okazji posługując się tym samym powiedzonkiem.
.png)
kulka53 napisał(a):Chyba każdy Czytelnik łatwo zauważy, że w owym cytacie nie chodzi o liczniki wyświetleń a o kolejny numer strony naszego wątku.
kulka53 napisał(a):Bardzo proszę Wielkiego Podróżnika o zaprzestanie złośliwego nazywania mnie "mistrzem" w swoich wypowiedziach.
kulka53 napisał(a):Bardzo proszę również o zaprzestanie obrażania osoby posługującej się nickiem "Lidia K" na tym forum.
kulka53 napisał(a):Franz napisał(a):Reszty nasilających się inwektyw nie będę komentował.
Prawda w oczy kole.
.png)
Franz napisał(a):Wiadomo, kto tu decyduje o tym, które liczniki są istotne
jacky z DG napisał(a):
gratulacje 100-ej strony z tak ciekawą/ymi treścią/ami...
i fotosami...![]()
![]()
Franz napisał(a): Prośbę uwzględniam.
Franz napisał(a):kulka53 napisał(a):Bardzo proszę również o zaprzestanie obrażania osoby posługującej się nickiem "Lidia K" na tym forum.
Jak dotąd, jeszcze nie obraziłem. Może powinienem nadal wszystko przemilczeć lub słodko kadzić, zamiast nazywać rzeczy po imieniu.
A pomyśleć, że kiedyś tonowałem ostry sposób wypowiedzi, jaką ktoś wystosował w stronę Lidii K...
.png)
kulka53 napisał(a):I pomyśleć, że broniłem kiedyś opinii o jakości Twoich zdjęć na które przypuściła atak niejaka Anna - Plumek.
.png)