Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ku przestrodze tym co wybierają się nad Bałtyk

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 28.07.2012 13:27

maniust napisał(a):na słońcu to nie idzie wysiedzieć....nalałem se wody do basenu dla 5 latków , zaraz idę zanurzyć dooopę..... :lool:

masz fajnie że masz basen :D ja idę zanurzyć ..... się pod zimny prysznic ;) no i chyba od tego upało mi się coś poprzestawiało bo przed chwilką umyłam podłogi w całym mieszkaniu :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.07.2012 15:55

Madzik68 napisał(a): no i chyba od tego upało mi się coś poprzestawiało bo przed chwilką umyłam podłogi w całym mieszkaniu :lol:

Wracam wczoraj do domu a u mnie wszystko na połysk, napisz co bierzecie, też chcę :wink: :P
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 28.07.2012 16:09

Madzik68 napisał(a):masz fajnie że masz basen :D

Basen ...........trudno to nazwać basenem ......ale jeszcze nie wlazłem , na razie się przymierzam ......ale nie wiem czy to nie będzie goopie wpierniczyć się do basenu dla 5-latków :lool:
Może żona jakieś fotki cyknie 8O

.....ale fakt , faktem jeszcze takiego upału jak dziś w Pomorskiem nie było......

......aha sąsiady odstawcie te zioło :lol: ....na ten skwar browary...... :wink:
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 28.07.2012 16:27

chłopaki czas na plażę !! my zaraz idziemy, może tam będzie chłodniej :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 28.07.2012 16:33

Madzik68 napisał(a):chłopaki czas na plażę !! my zaraz idziemy, może tam będzie chłodniej :lol:

Nareszcie sunce zaszło za chałupę , a nad wodę...... hmmmm....

Teście wczoraj byli na Stogach i porażka......od brzegu syf...trza przebrnąć było przez jakieś bajorko....potem po 10 m już ok .......
Jeszcze się Bałtyku nie kąpałem , jutro jadę na Westerplatte ........obczaję......ale jak znam siebie to będzie pierwsza kąpiel w Bałtyku w tym roku...... :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.07.2012 16:36

maniust napisał(a):Może żona jakieś fotki cyknie 8O

Niech cyknie, wkleisz w wątek o Turcji jako przygotowania kondycyjne :wink:

Madzik68 napisał(a):chłopaki czas na plażę !! my zaraz idziemy, może tam będzie chłodniej :lol:

Byłem przed południem. O 20 jadę do Orłowa na spacer, będzie znośnie.
8)
crono
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crono » 28.07.2012 16:38

maniust napisał(a):
.....ale fakt , faktem jeszcze takiego upału jak dziś w Pomorskiem nie było......

......aha sąsiady odstawcie te zioło :lol: ....na ten skwar browary...... :wink:

Browary mówisz ,oczywiście że mam 25l schłodzonego żywego w kegu,już napoczęte ,już chyba dzisiaj nic nie napiszęęęę ęę
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 28.07.2012 18:29

maniust napisał(a):

Nareszcie sunce zaszło za chałupę , a nad wodę...... hmmmm....

Teście wczoraj byli na Stogach i porażka......od brzegu syf...trza przebrnąć było przez jakieś bajorko....potem po 10 m już ok .......
Jeszcze się Bałtyku nie kąpałem , jutro jadę na Westerplatte ........obczaję......ale jak znam siebie to będzie pierwsza kąpiel w Bałtyku w tym roku...... :lol:

Gdzieś dziś czytałem, że sinice w całej zatoce i kąpieliska zamknięte :cry: :cry:

Kolejny "urok" Bałtyku. 8) 8)

Chociaz pamiętam, jak byłem mały i jeździłem nad Bałtyk - kąpaliśmy się w tej zupie szczawiowej i nikomu się nic nie stało. :D :D Chyba lepsze to od chlorowanej wody z basenów.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.07.2012 21:29

Raul73 napisał(a):Gdzieś dziś czytałem, że sinice w całej zatoce i kąpieliska zamknięte :cry: :cry:

Kolejny "urok" Bałtyku. 8) 8)

A meduzy opanowały morze Śródziemne w Hiszpanii ... ;)

Zatoka, to nie Bałtyk. Zawsze preferowałem otwarte morze i, z tego, co już kilka razy słyszałem, w Cro też nie zaleca się okolic Trogiru czy Splitu do plażowania i pływania :D

Za to Marszu Śledzia, takiego, jak w zatoce, nigdzie na świecie nie doświadczysz :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.07.2012 21:54

weldon napisał(a):Za to Marszu Śledzia, takiego, jak w zatoce, nigdzie na świecie nie doświadczysz :D

6 godzin w wodzie, ale jaka satysfakcja 8)

Rozmawiałem dzisiaj z kuzynem ze Swarzewa. Temperatura w Zatoce Puckiej u niego to 22 st. chyba nie najgorzej.

8)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 28.07.2012 21:57

... w takim razie pomimo niesamowitych upałów proponuję Nordic Walking, a w międzyczasie kąpiel :D
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 28.07.2012 22:02

właśnie wróciliśmy z plaży, żadnego syfu czy szczawiu przy brzegu nie było, woda czysta na oko, bo ja od dawna do naszej zatoki nie wchodzę :D full ludzi się pluskało co nie dziwne bo na plaży nie wiele chłodniej niż w blokowisku :roll: jak nie pierdyknie ( a błyskało się jakby ktoś mega fleszem dawał ) to jutro Sobieszewo w planach :D dobrej i chłodniejszej nocy :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.07.2012 22:31

Madzik68 napisał(a):właśnie wróciliśmy z plaży, żadnego syfu czy szczawiu przy brzegu nie było, woda czysta na oko

Dość ryzykowna opinia na tym forum :P :P :P

My jutro nad jeziorko, jeśli nie będzie padać, za dużo turystów na plażach.
8)
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 29.07.2012 09:33

kaszubskiexpress napisał(a):
Madzik68 napisał(a):właśnie wróciliśmy z plaży, żadnego syfu czy szczawiu przy brzegu nie było, woda czysta na oko

Dość ryzykowna opinia na tym forum :P :P :P

My jutro nad jeziorko, jeśli nie będzie padać, za dużo turystów na plażach.
8)

dlaczego ryzykowna ?? :D
no to udanej niedzieli nad jeziorkiem :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 29.07.2012 13:23

kaszubskiexpress napisał(a):My jutro nad jeziorko, jeśli nie będzie padać, za dużo turystów na plażach. 8)

Kiedyś za gówniarza to do Borucina nad jez.Raduńskim jeżdziłem co sobota i pamiętam do dziś moje wczasy co roku ......12 razy/lat co roku z rodzicami nad Raduńskie ......

Teraz jakoś mnie nie ciągnie na Kaszuby i jeziorka.....czy to starość już...... 8O 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Ku przestrodze tym co wybierają się nad Bałtyk - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone