maniust napisał(a):na słońcu to nie idzie wysiedzieć....nalałem se wody do basenu dla 5 latków , zaraz idę zanurzyć dooopę.....
masz fajnie że masz basen
.png)
maniust napisał(a):na słońcu to nie idzie wysiedzieć....nalałem se wody do basenu dla 5 latków , zaraz idę zanurzyć dooopę.....
.png)
Madzik68 napisał(a): no i chyba od tego upało mi się coś poprzestawiało bo przed chwilką umyłam podłogi w całym mieszkaniu
.png)
Madzik68 napisał(a):masz fajnie że masz basen
.png)
Madzik68 napisał(a):chłopaki czas na plażę !! my zaraz idziemy, może tam będzie chłodniej
.png)
maniust napisał(a):Może żona jakieś fotki cyknie![]()
Madzik68 napisał(a):chłopaki czas na plażę !! my zaraz idziemy, może tam będzie chłodniej
.png)
maniust napisał(a):
.....ale fakt , faktem jeszcze takiego upału jak dziś w Pomorskiem nie było......
......aha sąsiady odstawcie te zioło....na ten skwar browary......
.png)
maniust napisał(a):Madzik68 napisał(a):chłopaki czas na plażę !! my zaraz idziemy, może tam będzie chłodniej
Nareszcie sunce zaszło za chałupę , a nad wodę...... hmmmm....
Teście wczoraj byli na Stogach i porażka......od brzegu syf...trza przebrnąć było przez jakieś bajorko....potem po 10 m już ok .......
Jeszcze się Bałtyku nie kąpałem , jutro jadę na Westerplatte ........obczaję......ale jak znam siebie to będzie pierwsza kąpiel w Bałtyku w tym roku......
.png)
Raul73 napisał(a):Gdzieś dziś czytałem, że sinice w całej zatoce i kąpieliska zamknięte![]()
![]()
Kolejny "urok" Bałtyku.![]()
![]()
.png)
weldon napisał(a):Za to Marszu Śledzia, takiego, jak w zatoce, nigdzie na świecie nie doświadczysz
.png)
.png)
Madzik68 napisał(a):właśnie wróciliśmy z plaży, żadnego syfu czy szczawiu przy brzegu nie było, woda czysta na oko
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Madzik68 napisał(a):właśnie wróciliśmy z plaży, żadnego syfu czy szczawiu przy brzegu nie było, woda czysta na oko
Dość ryzykowna opinia na tym forum![]()
![]()
![]()
My jutro nad jeziorko, jeśli nie będzie padać, za dużo turystów na plażach.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):My jutro nad jeziorko, jeśli nie będzie padać, za dużo turystów na plażach.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.