.png)
majeczka napisał(a):... Hm, byle nie do PO... Ich po prostu nie trawię...
.png)
majeczka napisał(a):mkm napisał(a):Majeczko proszę Cię ... wyjedż w dniu wyborów ponownie za granicę
Dlaczego Mariusz, czyżbyś mógł mnie przekonać do wyboru innego kandydata? Hm, byle nie do PO... Ich po prostu nie trawię...
.png)
janniko napisał(a):majeczka napisał(a):... Hm, byle nie do PO... Ich po prostu nie trawię...
Majeczko!
A dlaczegoż to?
![]()
![]()
![]()
Przecież to partia skupiająca ludzi myślących w sposób nowoczesny, chcących wyprowadzić Polskę z ciemnogrodu, ludzi w większości o krystalicznej przeszłości i czystych zamiarach, dalekich od korupcji, nepotyzmu i kolesiostwa.
Tę partią wspierają tak potężne umysły jak p. Niesiołowski, p. Palikot, p. Tusk i do tego artyści, którzy nigdy nie byli konformistami i nie ugięli się pod naporem komunistycznych służb, tacy jak p. Wajda czy p. Olbrychski!
To partia z pomysłem na rozwój gospodarczy i dobrobyt obywateli!
I o wiernych też ta partia nie zapomina, stawiając na cuda i miłość!
Więc zupełnie nie rozumiem, twej postawy, Majeczko! A wydawałaś się taką otwartą i nowoczesną kobietą...
.png)
mireks napisał(a):Człowieku jak nie wiesz co piszesz to lepiej nie pisz,bo bzdury piszesz.
Ten tvn dobrze niektórym zamieszał w głowie,dobrze że nie wszystkim.
.png)
mireks napisał(a):Człowieku jak nie wiesz co piszesz to lepiej nie pisz,bo bzdury piszesz.
Ten tvn dobrze niektórym zamieszał w głowie,dobrze że nie wszystkim.
.png)
majeczka napisał(a):...zdecydowanie oddam swój głos na J. Kaczyńskiego.
.png)
.png)
woka napisał(a):... acha, dopisuję.
Mam pretensje do Jaroslawa za Wawel.
Za to, że pochował brata na Wawelu jak jakiegoś podrzutka.
To była przemyślana decyzja .... kto w żałobie o takich rzeczach myśli. Tutaj widać jak na dłoni prawdziwe oblicze Kaczyńskiego.
Na Wawel zmarłych wprowadza Naród.śp. Lecha naród nigdy by tam nie pochował. Z całym szacunkiem dla zmarłego ale brak zasług.
.png)
arkona napisał(a):O pochówku na Wewelu czy komuś się to podoba czy nie decyduje metropolita krakowski. Tak było np w przypadku pochówku Juliusza Słowackiego i Józefa Piłsudskiego.