Pięknie u Ciebie! Naprawdę można zobaczyć kawal świata, nie tylko plaże
.png)
.png)
Elizasz napisał(a):Pozwalam sobie na wpis w tym wątku
Elizasz napisał(a):Grecja i Czarnogóra są brane pod uwagę. Choć chyba padnie na Czarnogórę, bo Grecja daleko samochodem (a mąż by chciał autem jechać), no i ja mogę tylko w szczycie sezonu jechać na urlop, a wtedy dość drogo jest...![]()
Elizasz napisał(a):Pięknie u Ciebie! Naprawdę można zobaczyć kawal świata, nie tylko plaże
.png)
Franz napisał(a):Mnie pociąga rejon, leżący zaledwie odrobinę bardziej na południe od tej trasy.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
tony montana napisał(a):Domyślam się, nawet kilka takich rejonów a konkretnie trzy znalazłbym tam idealnych dla Ciebie
.png)
Franz napisał(a):Fakt, u mnie plaże są tylko częścią krajobrazu - i to nie tą najważniejszą.
.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Domyślam się, nawet kilka takich rejonów a konkretnie trzy znalazłbym tam idealnych dla Ciebie
Zapewne przejeżdżałeś szosą z Agios Nikolaos do Ierapetry. Pamiętasz tą szczelinę, jak potężne pęknięcie, na lewo od szosy?
Wspaniałość...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Elizasz napisał(a):Może ja kiedyś do tego dorosnę![]()
Na razie lenistwo na plaży jest dla mnie dość istotne... choć zwiedzanie znajduje się na tej samej pozycji moich priorytetów.... chciałabym, by mąż miał dłuższy urlop i więcej pieniędzy, żebyśmy mogli zwiedzić tyle świata co Ty
.png)
tony montana napisał(a):No właśnie tam nie jechałemZ Agios jechałem tylko na wschód albo na zachód - main road
.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):No właśnie tam nie jechałemZ Agios jechałem tylko na wschód albo na zachód - main road
Widziałem później na kanale Arte program, gdzie nasz archeolog Michałowski tam łaził i pokazywał pozostałości minojskiej wioski. Wspaniałe położenie.
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):W ogóle tam są NIEZŁE przestrzenie.... gdy jechaliśmy do Matali - widoki są SUPER
W tej relacji trochę tego tak zwanego interioru pokażę.
Pozdrawiam,
Wojtek