kulka53 napisał(a):...zawsze interesuje nas jak w konkursach na CRO głosują własnie tacy, udzielający się tu znawcy tematu, Rafał K, Rysio mutiaq czy Leszek Skupin.
...
Rany ... kulko
Pozdrawiam

.png)
kulka53 napisał(a):...zawsze interesuje nas jak w konkursach na CRO głosują własnie tacy, udzielający się tu znawcy tematu, Rafał K, Rysio mutiaq czy Leszek Skupin.
...

.png)
zlybanan napisał(a):nie mogę oprzeć się wrażeniu, że...
Fatamorgana napisał(a):Bądź pewien, ze mojej własnej wartości nie potrzebuję i nie muszę potwierdzać ani na tym forum, ani w jakimś konkursie
Fatamorgana napisał(a):Zawsze mówię co myślę i tyle. Nie uprawiam włazidupstwa. Moje wrażenie (a raczej zdanie) było bardzo proste i je napisałem
Fatamorgana napisał(a): że gdyby patrzeć z punktu widzenia fotograficznego, to zapewne inny byłby układ końcowy. Bo tak by było i tyle.![]()
Fatamorgana napisał(a):Jak coś takiego kogoś dotknęło/sprawiło zawód/niemile zaskoczyło, to przykro mi, ale nie ma w tym sformułowaniu niczego, co by mogło komuś rzeczywiście zawadzać, no chyba, że szukamy dziury na upartego tam gdzie jej nie ma...![]()
Fatamorgana napisał(a):Skoro wszyscy twierdzą, że to miała być zabawa, to dlaczego niektórzy robią teraz z tej zabawy sprawę?
![]()
Nie pojmuję.
Fatamorgana napisał(a):Czyżby nikogo nie zainteresowała zagadka gdzie zostało zrobione moje zdjęcie? Chyba lepiej pogadać o tym, pozgadywać, poćwiczyć wyobraźnię niż wiercić i snuć zbędne domysły.
Fatamorgana napisał(a):Pozdrowienia.
.png)
zebik napisał(a):Oj dotknęło, dotknęło więc przeproś grzecznie, a od szukania dziur (czarnych) są astrologowie. :![]()
Jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki - dla Ciebie konkurs a dla innych szpan.
.png)
termondar napisał(a):Patrząc na te fotkę przypomniał mi się pewien znany z dzieciństwa film, brakuje tylko Winnetou na koniu tam wysoko na skale!
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie