Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 17.05.2018 14:43

mysza73 napisał(a):
bluesman napisał(a):oj bedzie się w sobotę działo :) Wyjątkowo wyścig jest w tym roku ciekawy :)

G18_T14_Zoncolan_alt_jpg.jpg
Ale to jeszcze dziś :wink:
Dziś płasko i w deszczu :roll:

No cóż :) podoba mi się Yates liczyłem na di Moulina ale chyba nie da rady. Pozzovivo też nieźle jedzie ale za słaby :)
Froom jest cieniutki jak barszcz, nawet jeżeli liczy na Tour to z tą formą nie da rady. Wie, że jest na widelcu :) Salbutamol nie pomoże :P
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 18.05.2018 08:14

bluesman napisał(a):oj bedzie się w sobotę działo :) Wyjątkowo wyścig jest w tym roku ciekawy :)

No, etap ciekawy może być :).
Ja niestety w sobotę pracuję i na żywo nie obejrzę, może tylko uda się jakieś powtórki zobaczyć.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 18.05.2018 08:57

Nefer napisał(a):

No, etap ciekawy może być :).
Ja niestety w sobotę pracuję i na żywo nie obejrzę, może tylko uda się jakieś powtórki zobaczyć.

Koniecznie :) Z autopsji :) proponuję przed oglądaniem nie oglądać serwisów zwłaszcza sportowych bo to potrafi zepsuć całą zabawę :papa:
a dzisiaj nawet 3 wyścigi :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.05.2018 11:32

od dzisiaj do soboty uczta kolarska :) Ja Dumulin, małżonka Yates :papa:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2018 15:29

bluesman napisał(a):od dzisiaj do soboty uczta kolarska :) Ja Dumulin, małżonka Yates :papa:
Chyba pogodzi Was ktoś trzeci :lol:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 25.05.2018 19:47

mysza73 napisał(a):
bluesman napisał(a):od dzisiaj do soboty uczta kolarska :) Ja Dumulin, małżonka Yates :papa:

No i pogodził. :)
Yates też już się pogodził - z porażką.
Fromm dał pokaz mocy.
Oby w przyszłości nie trzeba było weryfikować wyników etapów i całego wyścigu po badaniach antydopingowych. :?
Rafi70
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi70 » 25.05.2018 20:09

romuald22 napisał(a):
mysza73 napisał(a):

No i pogodził. :)
Yates też już się pogodził - z porażką.
Fromm dał pokaz mocy.
Oby w przyszłości nie trzeba było weryfikować wyników etapów i całego wyścigu po badaniach antydopingowych. :?

Myślę ,że po pierwsze taki głupi nie jest ,żeby po ostatniej "wpadce" coś łykać ,a po drugie obecnie jest częściej i dokładniej monitorowany przez WADA :wink:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 25.05.2018 20:31

Wszystko się okaże jutro :) ale etap był genialny obejrzany w całości.
Zrezygnowaliśmy nawet z popołudniowej przejażdżki :) aczkolwiek ja kręciłem na treningowym :)
Zdegustowany byłem ( w sumie niezłą) postawą dwóch młodzianów bo Pinotowi się nie dziwiłem :papa:
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 25.05.2018 21:57

bluesman napisał(a):Wszystko się okaże jutro :) ale etap był genialny obejrzany w całości.
Zrezygnowaliśmy nawet z popołudniowej przejażdżki :) aczkolwiek ja kręciłem na treningowym :)
Zdegustowany byłem ( w sumie niezłą) postawą dwóch młodzianów bo Pinotowi się nie dziwiłem :papa:

Żal mi Toma Dumoulina, bo to na jego plecach ta trójka się przewiozła spory kawał drogi, a później zostawiła w tyle.
Ale faktycznie, dzisiejszy etap był kapitalny.
Rafi70
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi70 » 03.06.2018 20:44

BRAWO KWIATO !!! :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 06.06.2018 13:00

Bo ? 8O Ogląda ktoś Dauphine ?
Rafi70
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi70 » 06.06.2018 13:36

...Bo wygrał prolog w Dauphine (taki z Ciebie kolarz i nie wiesz ??? :D :D ) , niestety drugiego dnia miał kraksę :cry:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.06.2018 16:10

Rafi70 napisał(a):...Bo wygrał prolog w Dauphine (taki z Ciebie kolarz i nie wiesz ??? :D :D ) , niestety drugiego dnia miał kraksę :cry:

Dziś Kwiatek wygrał z drużyną czasówkę i znowu jest liderem :D
Rafi70
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi70 » 06.06.2018 19:05

mysza73 napisał(a):
Rafi70 napisał(a):...Bo wygrał prolog w Dauphine (taki z Ciebie kolarz i nie wiesz ??? :D :D ) , niestety drugiego dnia miał kraksę :cry:

Dziś Kwiatek wygrał z drużyną czasówkę i znowu jest liderem :D

No i Brawo!! czuję ,że dalej będzie już niestety gorzej , wyścig od 5-6 etapu wjeżdża w góry ,a Kwiato niestety nie jest zbyt mocny na podjazdach . Czesto go spotykam razem z Gołasiem "na trasie" poza sezonem :papa:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 07.06.2018 08:51

To akurat wiem :) co do określenia "taki kolarz" :mrgreen: mam kilku kolegów, którzy jeżdżą prawie profesjonalnie, a nie oglądają wyścigów 8O Pech Kwiatka ? upadek z jego winy :) ale jak pokaże moc w górach będę mu kibicował :)

Rafi70 napisał(a):Czesto go spotykam razem z Gołasiem "na trasie" poza sezonem :papa:

Weź autograf :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone