.png)
.png)
klopot napisał(a):Tomasz Marczyński z grupy Lotto Soudal wygrał 12 etap wyścigu Vuelta a Espana. Polak wygrywa drugi etap w tegorocznym wyścigu. Dokonał tego jako pierwszy Polak. Widać, że jest w formie, ale nie został powołany do składu reprezentacji Polski na mistrzostwa świata.
.png)
bluesman napisał(a):klopot napisał(a):Tomasz Marczyński z grupy Lotto Soudal wygrał 12 etap wyścigu Vuelta a Espana. Polak wygrywa drugi etap w tegorocznym wyścigu. Dokonał tego jako pierwszy Polak. Widać, że jest w formie, ale nie został powołany do składu reprezentacji Polski na mistrzostwa świata.
Wspaniałe lakoniczne info, gdyby nie Pan nie wiedzielibyśmy![]()

.png)
klopot napisał(a):bluesman napisał(a):klopot napisał(a):Tomasz Marczyński z grupy Lotto Soudal wygrał 12 etap wyścigu Vuelta a Espana. Polak wygrywa drugi etap w tegorocznym wyścigu. Dokonał tego jako pierwszy Polak. Widać, że jest w formie, ale nie został powołany do składu reprezentacji Polski na mistrzostwa świata.
Wspaniałe lakoniczne info, gdyby nie Pan nie wiedzielibyśmy![]()
Pan może by wiedział inni może nie

.png)
bluesman napisał(a):Etap świetny, kolejny raz coś się działo i nie było Pani Myszo nudno !(no 2 polaki w ucieczce w końcu były
) dwa razy problemy Frooma raz chyba techniczne (zmiana roweru) raz upadek. Moim zdaniem cześciowo zawiniony przez auto Katiuszy. Mimo wszystko Froom niewiele stracił, a te cieniasy z klasyfikacji generalnej (za wyłączeniem Contadora) nie umieli się zorganizować i tego wykorzystać
Powtórzę sięjeden z najbardziej ciekawych wyścigów jakie oglądałem dotychczas
Jeżeli chodzi o widoki kolejny raz rewela
,
.png)
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):No już nic nie pisałam, że nudny, bo myślałam, że to ze mną coś nie takbluesman napisał(a):Wczoraj był nudny etap mimo zarąbistego profilu. Próbował go rozweselić Contador ale się nie udało, szkoda,
no ale jak Ty też tak twierdzisz, to mi ulżyło ...
.png)
A dziś to już w ogóle będzie nudabluesman napisał(a):mysza73 napisał(a):No już nic nie pisałam, że nudny, bo myślałam, że to ze mną coś nie takbluesman napisał(a):Wczoraj był nudny etap mimo zarąbistego profilu. Próbował go rozweselić Contador ale się nie udało, szkoda,
Nudny Janusz, nic nie straciłeś poza widokamiWszystko z Toba ok. Pani Myszo
.png)
mysza73 napisał(a):A dziś to już w ogóle będzie nudabluesman napisał(a):mysza73 napisał(a):No już nic nie pisałam, że nudny, bo myślałam, że to ze mną coś nie takbluesman napisał(a):Wczoraj był nudny etap mimo zarąbistego profilu. Próbował go rozweselić Contador ale się nie udało, szkoda,
Nudny Janusz, nic nie straciłeś poza widokamiWszystko z Toba ok. Pani Myszo