Ale niestety nie wiem jak jest w drugiej połowie września i później.
.png)

)
.png)
maniust napisał(a):Nie musi być ludzie kawior , giętej mam w lodówce pod dostatkiem , ale byle chociaż do żarcia po 9 września było :
To
To
To
..i to
.....po to między innymi jeżdzę to Cro![]()
(zdjęcia z tego rocznego obżarstwa)
maniust napisał(a):......a to że luda nie ma dużo to wielki plus września Boguś i lipiec/sierpień moja noga w Cro nie postanie nigdy.
.png)
anakin napisał(a):Wg mnie sam Pag nie jest wart tego, żeby tam spacerować więcej niż raz...![]()
.png)
Rysio napisał(a):subim napisał(a):...a i młode w stadzie też jakoś te spacery w samym Pagu lubią
Taaa, ino stare to wtedy muszą częściej za bankomatem patrzeć. Przeleziesz z młodzieżą przez te sztandy w Pagu czy Novalji i mosz pińcet w zadku za godzina spacyru
.png)

.png)
Bea.ta napisał(a):Wizualizacja marzeń![]()
![]()
anakin napisał(a):Szacun Maniek.![]()
Ja się nie mogę za tę puszkę zabrać kolejny rok.......
.png)
maniust napisał(a):Pagowa puszka wyglądała tak skarbonka-na-5-zl-t24953-1320.html?hilit=skarbonka#p1651740
.........dziś zmieniła wdzianko......![]()
.png)
marosmaro napisał(a):Witaj "boboo" Bogdan. Niestety (a może i stety) dostępne tylko od wody. Mam pytanko czy na pewno nie da się dojść do plaży którą opisujesz to niecały kilometr od miejsca gdzie na mapie widać jakieś samochody. Może jest szansa przebić się przez skały. Trochę pochodziłem po wyspie i tam gdzie byłem to jakoś można było dotrzeć. Bardzo proszę o odpowiedź.
typ napisał(a):Dziś dużo krótszy wypad w górki Pagu, ale krajobrazy podobne. Tym razem w pobliżu samego miasta Pag (Paska vrata).
Start przy jakiejś oczyszczalni ścieków, czy coś w tym stylu, w każdym razie nos tak podpowiadał. Można też zostawić samochód w pobliżu tego wyschniętego mini-jeziorka.
2-3 fajne zatoczki, nazw nie znam, dostęp do nich łatwiejszy niż do wczorajszych, z wytrwałymi dziećmi się da. Tylko po co
Tutaj ślad, choć w sumie nie jest potrzebny bo można iść na czuja, aż nie dostrzeże się widocznej ścieżki...
Wieczorem wrzucę może kilka zdjęć, chyba że koś już wrzucał zdjęcia to nie będę dublował.
Klimaty typowo "metajnowskie", bo w linii prostej to w sumie rzut beretem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne