Bea.ta napisał(a):Jak to co tam jest????![]()
Ci co załapali - wiedzą doskonale![]()
No i widać, żeście pokochali Pag
Pierwszy raz, to nam się przytrafiło
... tak! to nie jest kochanie, to już jest chyba miłość!
ech...

Bea.ta napisał(a):Jak to co tam jest????![]()
Ci co załapali - wiedzą doskonale![]()
No i widać, żeście pokochali Pag

.png)
JackDaniels;) napisał(a):Pierwszy raz, to nam się przytrafiłona tyle wyjazdów, na tyle powrotów
ale nigdy nie było takiej podjarki i tyle ekscytacji na powrót w to samo miejsce
![]()
... tak! to nie jest kochanie, to już jest chyba miłość!![]()
![]()
ech...
.png)
maniust napisał(a):gusia-s napisał(a):Ten szum to chyba jak się przedawkuje![]()
Tego Radlera , to by trza chyba beczkowóz wychlać by szum'iało.
JackDaniels;) napisał(a):Pierwszy raz, to nam się przytrafiłona tyle wyjazdów, na tyle powrotów
ale nigdy nie było takiej podjarki i tyle ekscytacji na powrót w to samo miejsce
![]()
... tak! to nie jest kochanie, to już jest chyba miłość!![]()
![]()
ech...
.png)
gusia-s napisał(a):To zależy jakie kto ma możliwości i wprawę ... słabo z tym u mnie, po 3 Radkach to bym pewnie i na Beritnicy mogła szum lasu usłyszeć![]()
gusia-s napisał(a):Zostaliście skazani i nawet nie wiecie za co i dlaczego
marosmaro napisał(a):No i bravo "JackDaniels". Świetny wybór. Też nie dawno myślałem co ja tam na tych skałach będę robił a tu się szykuje trzeci rok po roku wyjazd w to samo miejsce oczywiście na super fajną wyspę Pag.![]()
![]()
.png)
JackDaniels;) napisał(a):marosmaro napisał(a):No i bravo "JackDaniels". Świetny wybór. Też nie dawno myślałem co ja tam na tych skałach będę robił a tu się szykuje trzeci rok po roku wyjazd w to samo miejsce oczywiście na super fajną wyspę Pag.![]()
![]()
Jedno tylko mnie nie cieszyna wycieczkę 300 km będę musiał się pchać, do Mostaru
.png)
gusia-s napisał(a):rafalisko30 napisał(a):... Co do Girenicy, plaża przepiękna, duże białe otoczaki, szum morza jak nad Bałtykiem ...
Ten szum to chyba jak się przedawkuje![]()
.png)
marosmaro napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):marosmaro napisał(a):No i bravo "JackDaniels". Świetny wybór. Też nie dawno myślałem co ja tam na tych skałach będę robił a tu się szykuje trzeci rok po roku wyjazd w to samo miejsce oczywiście na super fajną wyspę Pag.![]()
![]()
Jedno tylko mnie nie cieszyna wycieczkę 300 km będę musiał się pchać, do Mostaru
To kawał drogi i całodzienna wycieczka ale można to połączyć z wodospadami kravica. Sam bym je w kiedyś chciał odwiedzić.
rafalisko30 napisał(a):gusia-s napisał(a):rafalisko30 napisał(a):... Co do Girenicy, plaża przepiękna, duże białe otoczaki, szum morza jak nad Bałtykiem ...
Ten szum to chyba jak się przedawkuje![]()
Może tam byłaś, jak morze było spokojne? Podczas mojego pobytu były fale, które szumiały. Ale nie powiem, piwko, radlerki były spożywane, w głowie też leciutko szumiało
.png)
marosmaro napisał(a):"gusia-s" Počitelj i Blagaj też o tym myślałem ale chyba zabraknie czasu na tyle atrakcji w jednym dniu jak samej jazdy jest prawie 700 km. no chyba że jakiś nocleg w BiH.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne