Chorwacja online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LUKASQ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LUKASQ » 18.05.2023 10:44

Nie wiem czy już ktoś widział ale wczoraj Michał z Torunia robił 2h live z Orebicia.
Będzie cały cykl vlogów z tego urlopu a w lipcu będzie tam aż 3 tygodnie, też z vlogami, więc będzie co oglądać :mrgreen:

BartKat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BartKat » 18.05.2023 11:58

widziałem - oglądałem. Jestem ciekaw tych 1,5m fal. za 21 dni sprawdzę osobiście :)
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 24.05.2023 23:10

damianisko5 napisał(a):Poszukaj, to się dowiesz.
Jeśli wiadomo, że chodzi o Ston to w czym problem napisać poprawnie.

Lepiej Ci? Dowartościowałeś się? Super. Cieszę się, że mogłam Ci w tym pomóc.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 25.05.2023 11:47

Jeżeli chodzi o Michała ... z Orebicia :)
To ma jeszcze jeden kanał, a na nim takie fajne filmy.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 484
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

© Copyright: cro.pl 1999-2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.