Z tym, ze chyba bardziej od widoku upierdliwe beda pily spalinowe do wycinki spalonych drzew...
Internet (po kiepskich poczatkach
.png)
.png)
.png)
Natko_ napisał(a):Pogorzelisko powoli zarasta drobnymi roslinami, ale widok dalej nieprzyjemny.
Z tym, ze chyba bardziej od widoku upierdliwe beda pily spalinowe do wycinki spalonych drzew...
Internet (po kiepskich poczatkach) byl calkiem ok w apartamentach Mikrut. Tam tez - wschodnia strona zatoki, nieco wyzej niz plaza, ale bardziej w morze
- zasieg chorwackiego T-mobile na zmiane z Vipem byl bardzo dobry. W samej zatoce, przy plazy, kojarze, ze turysci z laptopami szukali lepszego zasiegu.
.png)
Tuti napisał(a):Jadę w tym roku do ośrodka Komodor za Orebićem , czy był tam ktoś ostatnio i może coś powiedzieć na jego temat, bo opinie są nie za bardzo pochlebne?![]()
.png)
yzedef napisał(a):Tuti napisał(a):Jadę w tym roku do ośrodka Komodor za Orebićem , czy był tam ktoś ostatnio i może coś powiedzieć na jego temat, bo opinie są nie za bardzo pochlebne?![]()
W zeszłym roku spotkaliśmy sporo fajnych ludzi którzy urzędowali w tym miejscu, nawet z raz tam byliśmy no i cóż... jedziesz dla miejsc, dla pogody... a nie dla lokalu bo ten to akurat komuna... pewnie w zamian dostałeś dobrą cenę i należy tak do tego podchodzić.
Pamiętaj odwiedź Kazika, właściciel restauracji Picolo... lubi bardzo Polaków i można z nim poimprezować np. przy Polskim Disco Polo.
.png)
Tuti napisał(a):yzedef napisał(a):Tuti napisał(a):Jadę w tym roku do ośrodka Komodor za Orebićem , czy był tam ktoś ostatnio i może coś powiedzieć na jego temat, bo opinie są nie za bardzo pochlebne?![]()
W zeszłym roku spotkaliśmy sporo fajnych ludzi którzy urzędowali w tym miejscu, nawet z raz tam byliśmy no i cóż... jedziesz dla miejsc, dla pogody... a nie dla lokalu bo ten to akurat komuna... pewnie w zamian dostałeś dobrą cenę i należy tak do tego podchodzić.
Pamiętaj odwiedź Kazika, właściciel restauracji Picolo... lubi bardzo Polaków i można z nim poimprezować np. przy Polskim Disco Polo.
I tu się z Tobą zgadzam w 100%, ja w Chorwacji to mogę i na plaży spać, byłem już w Orebiću prywatnie i wiem jak jest, ale teraz namówiłem rodzinę i znajomych którzy jadą pierwszy raz i z stąd moje obawy
.png)
kodens79 napisał(a):AdamBeata napisał(a):Jest obecnie ktoś w Borku, bo widzę na parkingu Passata z Wielkopolski z naklejką forumową.
To zrób zdjęcie i dodaj na forum tam gdzie trzeba
.png)
AdamBeata napisał(a):Jest obecnie ktoś w Borku, bo widzę na parkingu Passata z Wielkopolski z naklejką forumową.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne