.png)
.png)
Tuti napisał(a):A czy do Panoramy idzie dojechać samochodem czy trzeba na nóżkach?
.png)
.png)
Rafał78 napisał(a):Czy ktoś w tym roku odwiedził już Trstenik i okolice?
Jak krajobraz po zeszłorocznej katastrofie?
.png)
piekara114 napisał(a):Sylwetka... napisał(a):ita napisał(a):te lody to wcale tyłka nie urywająale i tak tam chodzimy
mam podobne zdanie
To jest nas więcej. Nam z synem bardziej pasowały mijając Oazę w kierunku portu po prawej była kawiarenka-cukiernia obok poczty. Tam był przepyszny sorbet pomarańczowy, limonkowe dla syna, a w sierpniu są podobno figowe.
.png)
Z napisał(a):Rafał78 napisał(a):Czy ktoś w tym roku odwiedził już Trstenik i okolice?
Wszystko w okolicy spalone poza winnicami które są na drodze do Zuljany.Spalone są lasy od tych winnic aż do najwyższego poziomu drogi na Orebic,tylko koło Trstenika zostało trochę zieleni.
.png)
Rafał78 napisał(a):Z napisał(a):Rafał78 napisał(a):Czy ktoś w tym roku odwiedził już Trstenik i okolice?
Wszystko w okolicy spalone poza winnicami które są na drodze do Zuljany.Spalone są lasy od tych winnic aż do najwyższego poziomu drogi na Orebic,tylko koło Trstenika zostało trochę zieleni.
...no przykro![]()
czaje się na ten Pelješac i czaje
W tym roku już wróciliśmy z wakacji z Hvaru , ale na półwysep mnie ciągnie i to właśnie w te rejony...więc może za rok Žuljana![]()
...się zobaczy....już przeglądam kwatery...takie zboczenie![]()
Pozdrawiam
.png)
Rafał78 napisał(a):Czy ktoś w tym roku odwiedził już Trstenik i okolice?

.png)
monia1907 napisał(a):Czy na półwyspie jest szansa znaleźć jakąś kwaterę w ciemno w okresie 31.07-14.08?
Nagle się okazało, że jedziemy, wcześniej byliśmy już 2 razy (Brela, Baska Voda), rezerwując wcześniej 3-4 m-ce apartamenty.
A może jest ktoś na miejscu i da namiar na wolne nimiejsca - 2 osoby dorosłe i 2 dzieci - 4,6 lat
.png)
lotnikwsk napisał(a):Rafał78 napisał(a):Czy ktoś w tym roku odwiedził już Trstenik i okolice?
Z tego co śledziłem w tamtym roku po powrocie to poza Trstenikiem półwysep powinien być OK,( sam Trstenik nie ucierpiał) jedynie winnica Grdić doszczętnie spłonęła ale i tak u nich nic nie kupiłem bo strasznie drogo
do Żuljany też mam sentyment i pewnie kiedyś wrócę ale to nie jest Zawala ani ID![]()
Do kajakowania miejsce według mnie bardzo dobre![]()
pozdrawiam Krzysiek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne