.png)
.png)
jakrena napisał(a):sandra to taki z drewniamymi okiennicami akurat my mamy na parterze a znajomi na 2 pietrze wiec wieczorkiem bedziemy siedziec na tarasie na gorze pewnie a z rana kawka na dole;) my akurat zamawialismy bezposrednio u sandry mamy do niej kontakt wiec jakby co moge przeslac na priv. wydaje mi sie ze tam mega luksusow nie ma z tego co po zdjeciach widzimy ale nie ma to znaczenia nei jedziemy dla luksusow a dla miejscowkiw podobuce jeszcze nie bylismy a wiekszosc jest zachwycona i wierze ze my tez bedziemy
.png)
jakrena napisał(a):a mam jeszcze pytanie najblizszy targ w orebicu? czy tam zaopatrywaliscie sie w owoce? czy do podobuce mozna tez dojechac z trstenika?
.png)
.png)
Sylwetka... napisał(a):ita napisał(a):te lody to wcale tyłka nie urywająale i tak tam chodzimy
mam podobne zdanie
.png)
piekara114 napisał(a):Sylwetka... napisał(a):ita napisał(a):te lody to wcale tyłka nie urywająale i tak tam chodzimy
mam podobne zdanie
To jest nas więcej. Nam z synem bardziej pasowały mijając Oazę w kierunku portu po prawej była kawiarenka-cukiernia obok poczty. Tam był przepyszny sorbet pomarańczowy, limonkowe dla syna, a w sierpniu są podobno figowe.
.png)
wojstar napisał(a)::) huraaaapo trzech dniach jazdy samochodem dzisiaj dojechaliśmy do Orebic, po drodze burze, deszcze a tu słoneczko nasze kochane upragnione.
wreszcie ukojenie dla oczu (piękne widoki), mogę teraz odpoczywać czego życzę miłośnikom Peljesac.
.png)
.png)
asscro napisał(a):Witaj! W Orebiču mogę polecić restauracje Posejdon przy główne drodze dojazdowej, po lewej stronie gdy wjeżdzasz do miasta. Nie musisz wcześniej rezerwować. Oprócz wspomnianej Panoramy w tych samych okolicach jest konoba Hird, możesz tam zjeść peke, ale wcześniej musisz się umówić. Byliśmy też w Kunie u Antunowiča na pece,lokalnych przystawkach i trunkach, też wcześniej się umawialiśmy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne