napisał(a) asscro » 24.07.2016 17:01
jakrena napisał(a):sandra to taki z drewniamymi okiennicami akurat my mamy na parterze a znajomi na 2 pietrze wiec wieczorkiem bedziemy siedziec na tarasie na gorze pewnie a z rana kawka na dole;) my akurat zamawialismy bezposrednio u sandry mamy do niej kontakt wiec jakby co moge przeslac na priv. wydaje mi sie ze tam mega luksusow nie ma z tego co po zdjeciach widzimy ale nie ma to znaczenia nei jedziemy dla luksusow a dla miejscowki

w podobuce jeszcze nie bylismy a wiekszosc jest zachwycona i wierze ze my tez bedziemy
Sandra wygląda całkiem dobrze, położenie super, pisze tylko, że na parterze nie ma klimy, przy dużych upałach może być cieżko. Jak wcześniej napisałam, my Niksy nikomu nie polecimy. Apartament koszmar!!! Kuchnia cała zgnita, wszystko się sypało,słabo wyposażona, lodowka zardzewiała bez światła. W apartamencie była tylko szafa, z centymetrem kurzy, ani żadnych półek, ani nawet lampki nocnej. Łóżka to takie rozkładane leżanki dla dzieci ok.ale mąż nie mógł się na tym zmieścić. Pierwszego dnia musieliśmy zrobić sprzątanie, pod łóżkiem znajdowaliśmy różne rzeczy po poprzednikach. W apartamencie nie było telewizora ani WiFi, ale na to byliśmy przygotowani. Jedyny plus tego apartamentu to nowa klima, która była w czasie naszego pobytu bardzo potrzebna. Ja byłam gotowa zaraz zrezygnować, ale mąż i dzieci nie chcieli już z tamtąd się ruszać zwłaszcza, że wszystkie rzeczy już mieliśmy przetaczkowane do pokoju. Efekt jest taki, że nie dość że zostaliśmy to jeszcze jesteśmy zakochani w tej zatoczce i okolicach. Na pewno Wy też będziecie zachwyceni. Można rano lub wieczorem pospacerować kilkoma szlakami np. w stronę Potocine lub Prizdriny, przepięknie! Jeśli mogę to proszę o namiary na Sandre, bo kiedy tam byliśmy nie było kogo zapytać, bo chyba właściciel tam chyba nie mieszka.